Feriehus med brændeovn og vildmarksbad midt i klitlandskabet

2.5
icon
icon
icon

Sneppedalen 10, Houvig

- Sommerhusnr.: J6744
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Sneppedalen 10 kan I læne jer tilbage og holde en hyggelig ferie i et klassisk sommerhus midt mellem klitterne. Her er plads til 4 personer og familiens 2 hunde, som kan lægge sig tilrette foran brændeovnen. Faciliteter som opvaskemaskine og vaskemaskine tager sig af det praktiske, imens I slapper af i vildmarksbadet.

Hyggelig indretning med brændeovn og stort opholdsrum

I dette klassisk indrettede sommerhus mærker I straks feriestemningen, når I træder indenfor. Brændeovnen udsender året rundt en behagelig varme i det store opholdsrum, her er både plads til afslapning i sofaen eller til brætspilsaftner ved spisebordet. Køkkenet er stort og åbent, sådan at hele familien kan lave mad sammen.

I husets to soverum er der flere senge at vælge imellem. Børnene vil sikkert synes om at sove i køjesengen, mens de voksne kan brede sig i en af de to dobbeltsenge. Fra alle vinduer i huset har I direkte udsigt til de omkringliggende klitter. Feriehuset ligger beskyttet og uforstyrret i en klitdal, men de store vinduespartier i opholdsrummet sørger for masser af lys.

Overdækket terrasse og afslapning i vildmarksbad

Ved det hyggelige sommerhus på Sneppedalen 10 står der et vildmarksbad til rådighed. Når I sænker jer ned i det varme vand, slapper kroppen helt af, og I kan nyde hinandens selskab i den friske luft med et glas vin i hånden. Dét er ferie.

Ud på aftenen kan I tænde op i grillen og spise en grillmiddag på den overdækkede terrasse, der også er afskærmet og giver læ for vinden. De omkringliggende klitter på naturgrunden sørger for, at I kan sidde uforstyrret – både når I solbader på liggestolene eller slapper af i vildmarksbadet.

Kæmpe naturgrund i klitterne med gynger og sandkasse

Den kæmpe naturgrund ved huset på over 3.000 m2 lader naturen rykke helt tæt på. Børnene kan gå på opdagelse landskabet eller lege på gynger og sandkasse. Hundene vil elske at komme med på gåtur ned til stranden, som kun ligger 500 meter væk.

Feriebyen Søndervig ligger få minutters kørsel fra feriehuset. Her kan I tage på restaurant, shoppe eller afprøve de mange aktivitetsmuligheder som segway og minigolf.

Det siger vores gæster om sommerhuset J6744

D.
sagde , Herfølge

Et rigtig hyggeligt hus lige til 4
Et af de bedste huse vi har været i

D.
sagde , Danmark

Rigtig fint og charmerende sommerhus gemt i klitterne. Sommerhuset har både et vildmarksbad og brændeovn, så der er masser af muligheder for at hygge sig selv på de regnfulde dage

D.
sagde , Horsens

Et meget lækkert og rent hus. Lå det mest fantastiske sted. Lidt gammelt, men fuld ud funktionelt.
Besøger det gerne igen og igen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:75 / 3.020
Renoveret / Byggeår:2005 / 1967

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...