Hyggeligt sommerhus i Houvig med vildmarksbad og udestue

3.5
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 3, Houvig

- Sommerhusnr.: JJ1079
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 3
Hund tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Med ferieadresse på Sneppedalen 3 kan I tage hele familien med på ferie; her er nemlig ikke kun plads til 6 personer, men også op til 3 hunde. Det hyggelige feriehus emmer af klassisk sommerhusidyl, og i det ugenerede udeområde finder I et ekstra feriehighlight – et lækkert vildmarksbad. I kommer desuden til at bo kun 600 meter fra Houvigs skønne strand.

Nyd en wellnessoplevelse på den afskærmede terrasse med vildmarksbad

Et af de helt store højdepunkter ved sommerhuset i Houvig finder I udenfor. På grunden er der nemlig lagt op til lækre wellnessoplevelser i det store vildmarksbad. I det varme boblebad kan I virkelig koble af og nyde de naturskønne omgivelser og den friske havluft – på helt ugeneret vis, takket være de høje klitbanker og det tætte buskads, der omgiver grunden.

Terrassen har en skøn, udestuelignende del med afskærmning og overdækning, så I altid kan finde ly og læ, og på den knap 1.500 kvadratmeter store naturgrund er der masser af plads til, at børnene kan spille bold, og hundene kan boltre sig på græsplænen. Der er desuden både gyngestativ og sandkasse på grunden.

Hyggeligt sommerhus til 6 personer med brændeovn og varmepumpe

Den hyggelige indretning leder straks tankerne hen på den klassiske sommerhusferie. Brændeovnen sørger for den perfekte ferieatmosfære og god varme – godt suppleret af feriehusets energivenlige varmepumpe.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 gode soverum, 2 med dobbeltseng og 1 med enkeltsenge. Sommerhusets badeværelse er udstyret med gulvvarme, og der er opvaskemaskine i køkkenet, vaskemaskine og ikke mindst en hurtig og stabil internetforbindelse

Bo naturskønt i Houvig – kun 600 meter fra stranden og kort vej fra Søndervig

Sommerhuset ligger i Houvig, et naturskønt ferieområde lige nord for Søndervig. Houvig er især kendt for sin imponerende, hvide sandstrand, som ligger kun 600 meter fra jeres feriehus. Ud over at bade og gå lange ture langs vandet, får I her også mulighed for at udforske et stykke historie i form af bunkere fra Anden Verdenskrig, som ligger på stranden og rundt i klitlandskabet.

En kort køretur bringer jer desuden ind til Søndervigs hyggelige ferieby, hvor I kan klare feriens indkøb, gå på opdagelse i de små forretninger og spise god mad på en af byens spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset JJ1079

D.
sagde , Danmark

Rigtig godt sommerhus. Ugeneret fra andre sommerhuse. God både til 2 og 6 personer.

D.
sagde , Danmark

Det var et dejligt og hyggeligt sommerhus med et skønt vildmarksbad, som blev benyttet flittigtSoverum:3
Bolig-/Grundareal:95 / 1.480
Renoveret / Byggeår:2021 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...