Firestjernet sommerhus med sauna og brændeovn i Houvig

4
icon
icon
icon
icon

Sneppedalen 76, Houvig

- Sommerhusnr.: JJ1308
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Skal den næste ferie med din familie foregå ved Vesterhavet, så tag et kig på dette sommerhus på Sneppedalen 76 i Houvig. Det firestjernede sommerhus rummer plads til 6 personer og 1 hund og byder på en skøn sauna, hvor I virkelig kan slappe af under jeres ferie. Sommerhuset, der er renoveret i 2021, har desuden en skøn beliggenhed blot 200 meter fra stranden.

Lys indretning med sauna og brændeovn

I sommerhuset på Sneppedalen 76 vil I møde en lys og hyggelig indretning, og der er ingen tvivl om, at I straks vil finde jer godt til rette her! Med plads til op til 6 personer er det et ideelt sommerhus til en familie.

Sommerhuset er 82 kvadratmeter stort, og her kan I fordele jer på 3 soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn på ferien. Desuden er der 1 badeværelse i sommerhuset, der er udstyret med gulvvarme. I har desuden en skøn sauna, hvor I kan nyde masser af afslapning på ferien.

I feriehuset er køkken, stue og spiseplads samlet i alrummet, hvor I uden tvivl vil komme til at tilbringe mange dejlige feriestunder sammen med madlavning, spil og film. Desuden er der en brændeovn i alrummet, der sørger for god varme og for at holde feriestemningen i top.

Stor terrasse med havemøbler, liggestole og grill

Udendørs har I en stor terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet. Her står der både havemøbler og liggestole klar til jer, som I kan finde jer godt til rette i på en god plads i solen. Skulle I få brug for at sidde lidt i skyggen, kan I sætte jer ind under den overdækkede del af terrassen.

Udover havemøbler og liggestole har I også en grill til rådighed på terrassen. Om aftenen kan I samles på terrassen til en lækker middag med bøffer og vin, som I kan nyde, mens dagen så småt går på hæld, og I kan høre lyden af brændingen i baggrunden.

200 meter til stranden

Fra sommerhuset har I blot 200 meter til stranden og det brusende Vesterhav, og det vil derfor ikke tage jer lang tid, før I står med tæerne i sandet. Ved Vesterhavet kan I både bygge sandslotte, bade og gå lange ture langs vandet.

Desuden har I heller ikke langt til jeres nærmeste indkøbsmulighed, der ligger blot 500 meter væk. Også Søndervig ligger tæt på sommerhuset, hvor I både kan finde indkøbsmuligheder, spisesteder og aktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset JJ1308

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schickes Ferienhaus, sehr modern eingerichtet um entspannte Tage zu genießen. Man fühlt sich auf Anhieb sehr wohl und wie Zuhause.
An für sich war alles perfekt und wir kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, gemütliches Ferienhaus! Wir haben uns sofort wohl gefühlt.
Wir kommen sicher wieder 🙂

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben den Aufenthalt in diesem tollen Haus sehr genossen. Alles war sehr sauber und befand sich in einem sehr gepflegten Zustand. Die Einrichtung ist modern sowie heimelig. Besonders toll ist der Blick von der bequemen Couch, auf welcher man auch mit mehreren Personen gut sitzen kann, hinaus in die Dünenlandschaft. Der grosse Tisch bietet sich zudem für Spiele etc. an. Die Lampen im Haus machen ein schönes Licht und bereiten eine gemütliche Stimmung; auch die Leselampe direkt über der Couch ist sehr praktisch. Das Badezimmer ist modern gestaltet und im besten Zustand; wir haben auch die tolle Aussensauna gerne genutzt. Das Haus wird auch bei klirrenden Wintertemperaturen warm und bietet eine gemütliche Atmosphäre. Der Esmark-Service stand schnell und freundlich zur Verfügung. Es ist unser erster Urlaub in Dänemark, in diesem Haus sowie über Esmark gewesen, und wir sind rundum begeistert. Wir haben das Haus bereits erneut gebucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.007
Renoveret / Byggeår:2021 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Du kan tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...