Hyggeligt og autentisk sommerhus med varmepumpe

4
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 106, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1188
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er familien på udkig efter et dejligt sommerhus ved Vesterhavet, er dette dejlige feriehus på Bjerregårdsvej 106, absolut et godt bud på jeres næste ferie. Dette 6 personers sommerhus rummer hele 3 soveværelser, og her er masser af plads til hele familien.

Feriehuset er skønt beliggende på en afskærmet naturgrund med masser af læ muligheder omkring huset. Vesterhavet er i kort gåafstand fra feriehuset og indbyder til leg og solbadning.

Hyggelig stue med brændeovn og fladskærms-TV

Den hyggelige stue danner de perfekte rammer for en familieferie. Her er der fladskærms-TV og brændeovn. Så sæt jer i sofaen og se en god familiefilm i tv, mens varmen breder sig fra brændeovnen. Til de lidt koldere dage kan I med fordel tænde for den energibesparende varmepumpe.

Fra stuen er der adgang til den overdækkede terrasse og med naturen helt tæt på. Her er fredeligt og stille, magi for krop og sjæl.

Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og madlavningen er en sand fornøjelse i disse omgivelser. Her er det hurtige induktionskomfur, opvaskemaskine samt mikroovn.

Det smukke træ laminat gulv strækker sig smukt igennem hele sommerhuset, her er lyst og venligt.

Soveværelser med trælaminat gulve og skabsplads

I feriehuset finder I 3 soveværelser og hvert værelse har skab til opbevaring af jeres ferietøj. Her finder I også de smukke trælaminat gulve.

Sommerhusets eneste badeværelse har fliser i brusenichen og behagelig gulvvarme. Badeværelset er lyst og moderne, og man nyder virkelig at opholde sig derinde.

Dejlig, overdækket og lukket terrasse

Omkring feriehuset finder I den skønne terrasse. Her kan familien tilbringe masser af hyggelige ferietimer, læg jer i liggestolen med en god krimi og en kop kaffe eller tilbered aftensmaden i grillen, sæt jer samlet  i de behagelige havemøbler og nyd hinandens selskab, mens fisken ligger og syder på grillen. Lad børnene lege på gyngerne, mens I voksne nyder blot at sidde og kigge på deres glade ansigter.

Fantastisk område mellem hav og fjord

Bjerregård ligger blot ti minutters kørsel fra fiskerbyen Hvide Sande. Her finder I masser af shoppingmuligheder og skønne spisesteder.

Her finder i også den skønne Sydstrand – her kan hele familien være med på en frisk gåtur ud på molen. Her finder I også parkeringspladsen samt borde og stole, så tag gerne picnickurven med og nyd frokosten med den smukke udsigt til Vestehavet foran jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1188

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ideal für Familien mit Kindern und Hund, da die Terrasse groß und geschlossen ist, prima zu Sonnenbaden, es ist schön und gemütlich eingerichtet und bietet viel Platz, die Lage ist toll, es liegt etwas nahe an der Straße, das stört jedoch wenig, der Kaufmann und das Esmarkbüro sind zu Fuß zu erreichen, wir sind sehr zufrieden und sind bereits das zweite Mal in diesem Haus, mit Hund eine gute Wahl

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist einfach toll! Die Einrichtung sehr geschmackvoll und hochwertig, die Küche ein Traum. Besonders hat uns auch die großzügige, vollständig geschlossene Terrasse gefallen, die fast das ganze Haus umrahmt (ideal mit Hund) und je nach Sonnenstand genutzt werden konnte. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes und gemütliches Ferienhaus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.444
Renoveret / Byggeår:2020 / 1983

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...