Klassisk poolhus til 12 personer med stråtag

3.5
icon
icon
icon
icon

Kap Farvel 11, Kongsmark, Rømø

- Sommerhusnr.: 82079
12 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 23
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette stråtækte sommerhus har 250 m² plads til en skøn og afslappende ferie på øen Rømø. I jeres eget pool- og spaområde kan I glemme hverdagens stress og nyde den friske havluft på terrrassen.

I kan holde ferien med op til 12 personer – ideelt for 2 familier eller venner, der rejser sammen. Jeres 2 familiehunde er ligeledes velkomne og kan nyde gåturene igennem øens smukke natur og langs sandstrandene.

Klassisk interiør med eget wellnessområde

Dette smukke feriehus har en klassisk sommerhus indretningstil og i den rummelige stue finder I behagelige sofaer, hvor I kan afholde filmaftener, mens I kan høre brændeovnens knitren og mærke dens omfavnende varme. Dette skaber den særlig hyggelige stemning og afslapning. Desuden har I mulighed for at varme sommerhuset med den energibesparende varmepumpe.

I det åbne køkken finder I praktisk udstyr, der indbyder til fælles madlavning om aftenen. I kan derefter nyde den tilberedte mad sammen ved spisebordet, hvorefter opvaskemaskinen sørger for opvasken. Så har I mere tid til at nyde sommerhusets dejlige faciliteter.

I kan f.eks. svømme i poolen eller plaske rundt med jeres børn. Eller I kan slappe af i spaens varme vand og derefter nyde en lang saunatur. Takket være de 2 badeværelser med gulvvarme og det ekstra gæstetoilet, opstår der ikke lange ventetider om morgenen.

6 hyggelige soveværelser med komfortable senge sørger om natten for en god nattesøvn, så I får ladet batterierne op til næste dags aktiviteter. I det ene soveværelse er der en tv, som kan benyttes over chromecast. 

Idyllisk ejendom inviterer til afslapning

Der er masser af plads til leg og afslapning på den 2500 m² store naturgrund. Buske og træer omfavner grunden, så I kan nyde privatlivet, mens børnene kan lege gemmeleg. I mellemtiden kan I læne jer tilbage i de komfortable havemøbler på terrassen og nyde solen. Her finder I et vidunderligt sted, der indbyder til at blive hængende.

Dagen kan afsluttes med en aften, hvor I samles på terrassen og nyder et koldt glas vin til en lækker grillaften.

Vesterhavet og Vadehavet byder på variation

Kun en kort gåtyr adskiller jerfra UNESCO’s verdensarv Vadehavet. Her kan I gå lange ture med hunden eller tage på vandring med børnene. Ud mod Vesterhavet ligger Rømøs smukke, lange sandstrande, hvor I kan bade, samle muslinger, bygge sandslotte eller lader dragerne flyve højt.

Rømø er det perfekte sted at udforske på 2 hjul. Tag cyklerne med og kør øen rundt, hvor I kan opleve den smukke natur. Besøg det højeste punkt på øen – Spidsbjerg- hvor du kan nyde den enestående udsigt.

Der er 3 kilometer til nærmeste badestrand på Lakolk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 82079

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus, die Lage , der Garten , die Aufteilung im Haus hat mir sehr gut gefallen, genug Bestuhlung innen und außen, super die vielen Sonnenliegen, der Grill sehr gut.Die Betten und das Bettzeug gut. Ich würde wieder dort Urlaub machen.Der Pool super Größe zum Schwimmen, das Wasser hätte etwas wärmer sein können . Wir alle haben uns dort sehr wohl gefühlt und eine wunderbare Zeit verbracht.
Danke



Soverum:6
Bolig-/Grundareal:250 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 1991

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...