NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Rummeligt feriehus i Blåvand – 2 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Solhaven 21, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60592
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Sommerhuset på Solhaven 21 er beliggende på en grøn naturgrund ikke langt fra en af Danmarks fineste sandstrande og livlige Blåvand. Et rummeligt og klassisk feriehus med spa og infrarød sauna til 6 gæster, og deres firbenede venner. Hjertelig velkommen!

Hyggeligt fællesrum og afslapning med spa og sauna

Træd indenfor i det solskinsgule feriehus – her emmer det af klassisk sommerhusstemning og med sine 101 m2 er her masser af plads til 6. Her er familiens firbenede venner også mere end velkommen!

Feriehuset er godt indrettet med en stor opholdsstue, spisestue og samtalekøkken i åbent plan. Her er en god loftshøjde og plads til hele familien – uanset om I skal slappe af i sofaarrangementet, lave mad i det funktionelle køkken eller spille brætspil. Her er plads til nærværet og ilden, der knitrer i brændeovnen, giver god varme. Praktisk er her også en energibesparende varmepumpe, som sørger for et behageligt indeklima.

Skal I helt ned i gear, finder I sauna og spa på det store badeværelse. Her kan I sætte jer til rette efter en dejlig gåtur ved stranden og nyde ferien! Begge badeværelser er udstyret med gulvvarme, og her finder I også vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Udelivet på den solskinsrige terrasse

Feriehuset er omkranset af flere solvendte terrasser, som I kan nyde flest mulige solskinstimer. Her kan I komme helt ned i gear, lytte til naturens lyde og nyde den friske luft. Havemøblerne står klar til jer! Mens I nyder en kop friskbrygget kaffe, leger børnene på gyngerne eller den flade græsplæne.

På græsset kan I spille kongespil eller fodbold – få pulsen op og saml appetit til aftensmaden. På de lune sommeraftner skal der nemlig tændes op i grillen. Forbered en lækker sommersalat, steg noget godt kød og nyd hertil et koldt glas rosé.

Kort afstand til den brede sandstrand og Blåvands livlige bymidte

Placeringen af feriehuset er perfekt for dem, der søger fred og ro. Herfra kan I gå gennem den unikke natur på den danske vestkyst og komme i kontakt med skov og klitter. Vesterhavets brede sandstrand ligger 1500 meter fra sommerhuset – tag strandklæderne med og tag en dukkert eller saml flotte skaller/sten, som I senere kan male på i sommerhuset.

Til Blåvands bymidte er her heller ikke langt, så en tur forbi pølse- eller isboden kan nemt kombineres med en gåtur langs stranden eller en lille cykeltur. I Blåvand har I alt, hvad I kan ønske jer på en ferie – butikker til ose-ture, museum og zoo til hele familien.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:101 / 2.100
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...