NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Lyst og venligt sommerhus med spa – 2 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Tyttebærvej 46, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40663
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

For enden af en lukket vej små 500 meter fra Vesterhavet finder I sommerhuset på Tyttebærvej 46. Et lyst feriehus med brændeovn og lukket terrasse – helt perfekt for hundeejerne. Feriehuset kan danne rammerne omkring en dejlig ferie med familie og venner – et varmt velkommen.

Alrum med brændeovn og spa til afslappende stunder

Her kan op mod 6 gæster holde en afslappende ferie i komfortable omgivelser. Her er plads til hygge, nærvær og så er de firbenede venner også velkommen.

Hjerterummet er opholdsstuen, der ligger i åben forbindelse med spisepladsen og det veludstyrede køkken. Stuen er komfortabelt møbleret, udstyret med en energivenlig varmepumpe og har brændeovn til de køligere aftner. Her kan man læne sig tilbage i lænestolen med en god bog og friskbrygget kop kaffe, mens brændeovnens varme breder sig. Omkring spisebordet kan I samles til lækre retter og holde hyggelige brætspilsaftner.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 rummelige, lyse soveværelser. Her kan I samle kræfter og komme helt ned i gear efter en aktivitetsfyldt dag. Det samme gør sig gældende på badeværelset, hvor I finder feriehusets sauna samt boblende spa – helt perfekt efter en lang gåtur ved vandet. Praktisk er her tilmed et gæstetoilet samt vaskemaskine og tørretumbler.

Lukket terrasse og afskærmet naturgrund

Feriehuset er beliggende på en grøn naturgrund, hvor fyrtræerne skærmer for den værste vind. Her er plads til boldspil og leg på den grønne plæne, mens havemøblerne venter på terrassen. Terrassen, som omgiver det meste af feriehuset, kan tilgås fra stuen og er indhegnet. Nyd solskinstimerne og tænd op i grillen. Tilbered en lækker sommermenu og slut aftenen af i godt selskab med et køligt glas rosé. Mens grillen varmer, kan I spille kort eller nyde et glas vin i fred og ro. Afslut den lune sommeraften ved stranden, hvor I kan se solnedgangen bade himlen i farver. Vesterhavet er nemlig små 500 meter herfra.

Ved Henne Strand får man naturskønne oplevelser på alle årstider. Her er alt hvad et feriehjerte kan begære for børn og voksne, uanset om den står på aktiv ferie eller ren afslapning. Den lille ferieby Henne Strand er fyldt med spændende butikker, restauranter og hyggelige gadecaféer. 

Den helt unikke natur rummer store forskelligheder i nærområdet; Blåbjerg Plantage med en fantastisk udsigt eller Filsø med masser af dyreliv, for bare at nævne nogle få. Af aktiviteter er golfbanen, den indendørs klatrepark, Junglefun, og LEGOLAND bestemt et besøg værd.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...