NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Charmerende sommerhus med vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Skovvang 57, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30476
6 pers.
Antal personer
4500 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

På Skovvang 57 i naturskønne Houstrup finder I dette charmerende sommerhus. Opført i 1997 og renoveret i 2010, byder dette 114 kvadratmeter store feriehus velkommen til op til seks personer og en hund. Her får I en behagelig base for at udforske de smukke omgivelser og nyde en afslappende ferie.
Bemærk venligst, at ungdomsgrupper ikke er tilladt i sommerhuset.

Indendørs hygge og komfort

Sommerhuset er indrettet med lyse træpaneler og store vinduer, der lader masser af naturligt lys strømme ind og skaber en luftig og behagelig atmosfære. I køkkenet finder I en praktisk opvaskemaskine, så oprydningen bliver let og ubesværet.

Stuen er rummelig med masser af bløde møbler, der inviterer hele familien til hyggestunder. Her kan I streame jeres yndlingsfilm og serier via feriehusets Chromecast og Apple TV eller slappe af i den store sofa med varmen fra brændeovnen – her vil det glæde jer, at der også er gratis brænde.

Sommerhuset tilbyder tre soveværelser; to af dem er indrettet med dobbeltsenge, mens det tredje har en køjeseng, hvilket gør denne opdeling perfekt til børnefamilien. Badeværelset er udstyret med gulvvarme, hvilket giver ekstra komfort, og der er desuden et ekstra gæstetoilet. I entreen finder I både vaskemaskine og tørretumbler, så garderoben kan holdes frisk under hele opholdet.

Skønne rammer til udendørs hygge – vildmarksbad

Sommerhuset byder på flere forskellige terrasser, inklusiv en åben, afskærmet og overdækket terrasse. Dette giver jer mulighed for at nyde udendørslivet i næsten alt slags vejr. I har alt, hvad der skal til for en perfekt ferie, lige fra grill og havemøbler til en aften med mad under åben himmel, til solvogne og parasol for de solskinsrige dage.

Med en 1400 kvadratmeter stor natur- og plænegrund er der masser af plads til leg og afslapning. Grunden er indhegnet, så både småbørn og hunde kan trygt gå på eventyr. For børnene er der en gynge, hvor de kan slippe fantasien fri og nyde udendørslivet.

Et af de absolutte højdepunkter ved dette sommerhus er vildmarksbadet, som kan rumme op til fem personer. Her kan I lade musklerne slappe af og nyde afslappende stunder sammen. Efter en dejlig tid i vildmarksbadet kan I tage en forfriskende skyller under den udendørs bruser.

Oplevelsesrige aktiviteter for hele familien

Området omkring Skovvang 57 byder på mange spændende oplevelser og aktiviteter for hele familien. Med kun 4500 meter til havet er der rig mulighed for at nyde en dejlig dag på stranden, hvor I kan svømme, bygge sandslotte eller blot slappe af i solen. Langs kysten finder I også smukke vandreruter, der fører jer gennem klitlandskaber og langs det brusende hav.

For de daglige fornødenheder er der kun 2500 meter til nærmeste indkøbsmuligheder. Her kan I finde alt, hvad I behøver til jeres måltider og andre nødvendigheder.

Houstrup og omegn byder også på flere naturoplevelser. Besøg Blåbjerg Klitplantage for vandre- og cykelture eller tag til Henne Strand med sin brede sandstrand og charmerende bymiljø. For de golfinteresserede ligger Henne Golfklub i nærheden og tilbyder en smuk golfbane.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:114 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2010 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, carport, Indhegnet Grund, Apple TV, Chromecast, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...