Henne Strand I CNN-guide: “Best places in Europe to visit”

Det amerikanske medie CNN har udarbejdet en guide, hvilket omhandler “Best places in Europe to visit: A modern-day Grand Tour”, og her er Henne Strand nævnt, som et af de bedste destinationer i Europa, der bestemt er et besøg værd. CNN-guiden indeholder 17 destinationer i Europa, som amerikanerne bør besøge.

… og ja, nu undrer I jer sikkert over hvad ’Grand Tour’ egentlig betyder. Grand Tour var tilbage i slutningen af 18.- og i begyndelsen af det 19. århundrede et overgangsritual for mænd og kvinder med en vis rigdom og status, som gerne ville blive eksponeret og associeret med Europas finurligheder. En Grand Tour kunne vare alt fra flere måneder til flere år, og planlægningen skete ofte gennem selskaber eller guider.

Henne Strand

Henne Strand er et ferieparadis 

Henne Strand er et fantastisk sted at holde ferie – det er CNN-guiden heldigvis enig med os i. “Der findes ikke mange vindblæste strande som denne”, sådan begynder CNN-guiden sin beskrivelse af Henne Strand. Herefter fortsætter guiden med at fremhæve Henne Strands mange finurlige egenskaber, hvor blandt andet de skyggegivende klitter, skovene, stierne som kan bruges til vandreture samt observation af dyrevildt bliver fremhævet – beskrivelsen afsluttes med en fremhævelse af den spektakulære to Michelin-stjernede Henne Kirkeby Kro. Hvis vi lægger alt dette sammen, så er Henne Strand ifølge CNN et “indtagende og anderledes feriemål”.

Henne Strand

Strand, natur og bylivet i Henne

Henne Strand er en af vestkystens mange perler, som tillige ligger særdeles tæt på den skønne Blåbjerg Klitplantage, som er bestående af klitter, kystskrænter, hede og egekrat. Her har du ligeledes mulighed for gode vandre-, cykel- samt ridestier, og hvis du er ekstra heldig, så kan du opleve kronvildt på din tur gennem plantagen.

Henne Strand er ikke kun en strand – om sommeren er byen fyldt med liv og glade turister, der shopper i de mange butikker, eller besøger byens fantastiske restauranter, og vi må helst ikke glemme Ishuset, der ligger i hjertet af Henne Strand. Her kan du berige ferien med en lækker softice eller en gammeldagsisvaffel med is i kugler.

*Kilde: CNN.com til sine læsere: Henne er et af 17 steder i Europa, du bør besøge
*Kilde: Best places in Europe to visit: A modern-day Grand Tour

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...