Fantastisk aktivitetshus med poolbillard, bordtennis og udendørs spa

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Nordskrænten 53, Jegum Ferieland

- Sommerhusnr.: 20075
8 pers.
Antal personer
12000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette moderne aktivitetshus er bygget i 2023 og har plads til 8 personer og 1 hund, som alle kan nyde en lækker ferie her på Nordskrænten 53 i Jegum Ferieland. Her er der virkelig kræset for detaljerne og sommerhuset byder blandt andet på udendørs spa, aktivitetsrum og en hyggelig hems.

Afslapning og aktivitet under samme tag

Straks når I træder ind i sommerhuset, vil I føle jer godt tilpas. Fra den lyse og rummelige entre kan I gå videre ind i det store opholdsrum, hvor køkken, spisestue og stue er samlet. Denne skønne indretning inviterer til hygge og nærvær, da I kan være sammen med hinanden uden nødvendigvis at lave det samme.

Hemsen er en perfekt hyggekrog til både store og små og udgør 2 af feriehusets 10 sovepladser. De andre er fordelt på feriehusets 4 gode værelser, der alle er med dobbeltseng.

I stuen er der en damppejs med varmeblæser, som til forveksling ligner en rigtig pejs og varmeblæseren gør, at den også varmer. Herfra kan I gå videre ind i aktivitetsrummet, hvor der blandt andet er mulighed for at spille på sommerhusets PlayStation 5 eller spille en gang billard og bordtennis. Her kan I afholde turneringer eller bare spille om, hvem der skal lave aftensmaden.

Skøn terrasse med udendørs spa

Fra både aktivitetsrummet og stuen er der direkte adgang til terrassen, hvor I finder et af feriens helt store højdepunkter – den udendørs spa. På terrassen finder I også de komfortable havemøbler og solvogne, hvor I kan sidde og nyde solens stråler, mens børnene leger på gyngen eller i sandkassen. Til aften kan I tænde op i feriehusets gasgrill og nyde et lækkert grillmåltid. Når mørket falder på, kan I hoppe i den udendørs spa og nyde den klare stjernehimmel fra spaens varme, boblende vand.

Gode stier i børnevenligt område

Sommerhuset er placeret i det børnevenlige Jegum Ferieland, hvor der er mange små stier, legeplads og en Centerbygning med forskellige aktiviteter. Her er der gode muligheder for gå- og cykelture i den friske luft.

Vesterhavet er kun en lille køretur fra adressen på Nordskrænten 53. Her kan I gå lange ture langs stranden, bade om sommeren og hvis I er heldige, kan I også finde rav.

Det siger vores gæster om sommerhuset 20075

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren mit dem Ferienhaus wirklich sehr zufrieden.
Es war sehr schön eingerichtet und ließ keine Wünsche offen. Vorallem für Familien mit Kindern (und Hund!)gut geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super Ferienhaus. Tolle Ausstattung, mal fühlt sich gleich. Wir hatten eine tolle Woche.
Aber man muss den Whirrpool selber befüllen u muss warten bis man ihn benutzen kann.

DK
D.
sagde , Danmark

Et skønt sommerhus med et veludstyret køkken.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:143 / 1.633
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (79 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Jegum

Jegum er et ferieområde, som er meget efterspurgt på grund af dets skønne natur og muligheden for at holde en ferie i fredfyldte omgivelser og i kort afstand til Vesterhavet, attraktioner og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand er Børsmose Strand, som ligger cirka 10 kilometer fra Jegum, hvor det er tilladt at tage bilen hele vejen ned på strandbredden. Du er desuden tæt på livlige feriebyer som Blåvand, Henne Strand og Vejers Strand, når du holder ferie i Jegum.

Beliggenhed og landskab: Sommerhuse i Jegum ligger i et fredfyldt område i Vestjylland. Der er masser af skov i området, og du er tæt på Filsø, når du holder ferie i Jegum. Du bor desuden i en fornuftig køreafstand til både Ringkøbing Fjord og Vadehavet, som begge er en stor oplevelse for naturelskere.

Indkøb og shopping: Der er en købmandsbutik og en café i Jegum. Det nærmeste større supermarked ligger i Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Sportspark Blåvandshuk (ca. 5. kilometer)
  • Filsø (ca. 5 kilometer)
  • Børsmose Strand (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Legoland (ca. 60 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, fuglekiggeri og badning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Ål Plantage ved Oksbøl, cirka fem minutters kørsel fra Jegum, og der er tale om en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...