Esmark Feriehusforsikring

Få flere fordele med en Esmark Feriehusforsikring 

Hos Esmark har vi i samarbejde med Sønderjysk Forsikring skræddersyet en forsikring, der indeholder alle de dækninger, du har brug for, når feriehuset udlejes, hele året rundt – eksklusivt for Esmark-feriehuse. Så er du sikret imod forudsete udgifter og tabt lejeindtægt, hvis der sker en skade. Det gør det nemt og trygt for både dig og dine gæster. 

Sønderjysk Forsikring_Logo

Du får tryghed i hverdagen, også når du ikke selv er i dit feriehus:

 • Specialdesignet feriehusforsikring tilpasset udlejningshuse –  ekstra god bred forsikringsdækning
 • Særlige fordele, f.eks. dækning af væggelus, tabt lejeindtægt og udvidet vandskade
 • Attraktiv pris, beregnet ud fra antal m2, og kun 1.000 kr. i selvrisiko 
 • Hurtig og effektiv skadebehandling med døgnvagt, lokale taksatorer og fritvalg af håndværker

Esmark Feriehusforsikring dækker det meste, som f.eks. brand, stormskade, vandskade, lynnedslag, indbrud. Når du udlejer dit feriehus, dækker den også pludselige skader og hærværk forvoldt af gæsten, ligesom den beskytter dig som husejer, hvis du skulle blive gjort erstatningsansvarlig.

Med en Esmark Feriehusforsikring får du f.eks. en høj indbosum på 450.000 kr. Og hvis uheldet skulle være ude, er selvrisikoen kun på 1.000 kr.

Esmark Feriehusforsikring inkluderer: 

 • Bygningsbrand inkl. anden bygningsskade og ansvar
 • Anden bygningsskade inkl. husejeransvar, glas og kummedækning
 • Udvidet vandskadedækning
 • Lejetab ved skade
 • Svamp- og insektdækning inkl. væggelusdækning
 • Rådskade-, rørskade- og stikledningsdækning
 • Gæsteskadedækning (dækker pludselig skade, tyveri og hærværk begået af gæst)
 • Indbosum på 450.000 kr.
 • Nedgravede svømmebassiner og faste installationer, inkl. over- eller tildækning 
 • Selvrisiko på kun 1.000 kr. 
 • Dækning af ladestander og ladeboks (dog ikke kabler og andre løsdele)
 • Robotplæneklippere i perioden 1. april til 31. oktober 

Læs mere om Esmark Feriehusforsikring kun til Esmark-feriehuse her. 

Forsikringen dækker dit feriehus hele året, så du behøver ikke at bekymre dig om, hvornår du er dækket. Hvis der skulle påstå skader, og udlejningen bliver forhindret, kan du også regne med forsikringen. Den hjælper med at dække tabt lejeindtægt i op til 1 måned efter skadebehandling og i hele 12 måneder efter skaden er sket. Hvis du skulle være ude for væggelus i dit feriehus, så dækker forsikringen også bekæmpelsen heraf, samt evt. mistet lejeindtægt i forbindelse hermed i op til 30 dage.

Alt du skal vide om Esmark Feriehusforsikring

chevron-down

Er det påkrævet at have feriehusforsikring?

Det er ikke påkrævet at have en feriehusforsikring til dig feriehus, men hvis du har et lån på dit feriehus, er det mindste krav at have en brandforsikring. 

chevron-down

Dækker feriehusforsikringen solceller?

Solcelleanlæg kan dækkes af din feriehusforsikring, forudsat at du har angivet det i din police/forsikringsaftale. 

chevron-down

Hvad er prisen for en Esmark Feriehusforsikring?

Prisen for feriehusforsikringen er forskellig fra feriehus til feriehus – det beregnes ud fra antallet af m2. Hvis du gerne vil have en pris tilpasset til dit feriehus, så kan du enten udfylde kontaktformularen, så ringer Sønderjysk Forsikring til dig, eller du kan ringe til dem på tlf. 98 98 98 98.

chevron-down

Hvad dækker Esmark Feriehusforsikring?

Esmark Feriehusforsikring dækker det meste, f.eks.: 

 • Bygningsbrand 
 • Glas og kummedækning 
 • Udvidet vandskadedækning 
 • Lejetab ved skade 
 • Rådskade-, røgskade- og stikledningsdækning 
 • Gæsteskadedækning (dækker pludselig skade, tyveri og hærværk begået af gæst)

Læs mere om Esmark Feriehusforsikring her.


Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Esmark er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje dit sommerhus.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt vores ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
[email protected]

Jeg er født og opvokset i vestjylland. Flyttet til Fanø 2021 og bor i Nordby i sammen med min Familie. I 20 år har jeg haft forskellige jobs med salg og indkøb i trælastbranchen. Fritiden bliver brugt på et lille orkester, hvor jeg synger og spiller guitar i, derudover i vores sommerhus med diverse gør-det-selv projekter. En cykle-gåtur i Fanø´s skønne natur eller en koncert.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
[email protected]

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
[email protected]

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 67 20
[email protected]

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
[email protected]

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2000

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Ejerrådgiver

92 15 66 30
[email protected]

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...