Esmark i Hvide Sande

Få en nem ekstra indtægt uden bøvl

Hos Esmark kan vi være med til at sikre din investering i dit feriehus, for vi ved, hvad det handler om. Mere overskud til dig i en travl hverdag, udlejning uden bøvl – og en ekstra indtægt, der kan give dig mere luft i økonomien.

Vores feriehuse er de bedst udlejede i Hvide Sande. Vi har erfaringen til at optimere din lejeindtægt, samt mange stamgæster, der kommer igen og igen. De passer godt på dit feriehus, og det holder dine omkostninger nede.

Hvis du i dag ikke udlejer dit feriehus, kan vi hos Esmark sikre dig en ekstra indtægt og tilbyde dig en fleksibilitet, som måske kunne hjælpe dig til at overveje udlejning.
Du bestemmer nemlig selv, hvornår og hvor meget du ønsker at udleje dit feriehus – hos Esmark er der ingen minimumskrav til udlejning.

Vi glæder os til at møde dig!

Stella, Karen, Esben, Margrethe og Morten, Esmark-teamet i Hvide Sande

Esmark-teamet i Hvide Sande: Stella, Karen, Esben, Margrethe og Morten

Esmark-teamet i Hvide Sande: Stella, Karen, Esben, Margrethe og Morten


Kom og mød os i vores nye bykontor

Af Margrethe Birkekær Christensen

Esmark er i rivende udvikling, og for at imødekomme væksten og vedligeholde vores høje serviceniveau for både gæster og husejere har vi valgt at investere i et nyt bykontor på Kirkevej i Hvide Sande. Herfra servicerer vi nu mere end 600 huse, deres ejere og gæster for ferieområderne Årgab, Hvide Sande og Lyngvig.

Hvide Sande er byen, hvor både havet og fjorden er særligt tæt på. Den skønne natur kombineret med byens livlige aktivitet og mange restauranter betyder, at Hvide Sande kan tilbyde unikke muligheder for både store og små, lokalbefolkningen og områdets gæster. Gennem tiderne er byens særpræg blevet bevaret, og gæsterne værdsætter de lokale seværdigheder som bylivet, Tyskerhavnen, molerne, Troldbjerg, Lyngvig Fyr og baunen i Årgab. Vi mærker en stigende interesse for hele lokalområdet, og vi tror på, at langt flere feriegæster i fremtiden vil få øjnene op for skønne Hvide Sande.

Vi mangler fortsat flere feriehuse for at kunne imødekomme den store efterspørgsel fra vores mange stamgæster, der er på udkig efter et ’Esmark-hus’ i Hvide Sande. Udlejer du i dag dit feriehus ved et andet bureau, og er du ikke tilfreds med lejeindtægten eller serviceniveauet, så giver vi dig gerne en gratis udlejningsvurdering af dit feriehus. Vi oplever, at de nye huse, som vi får til udlejning, opnår en rigtig god lejeindtægt som følge af den store efterspørgsel.

Vi elsker vores lokalområde, og vi vil gerne udvikle og værne om det med diverse grønne initiativer. Bykontoret er derfor konstrueret efter bæredygtige principper. Det kommer eksempelvis til udtryk ved indbyggede solceller på taget, øget fokus på affaldssortering og el-ladestandere ved bygningen. Esmarks lokale forankring er gennemgående, og vi har haft fokus på at handle lokalt og med øje for dansk design og produktion.

Vores bykontor kan tilbyde dig moderne faciliteter. Vaskeri, trailere og ejerværksted er nemlig en ny Esmark-service i Hvide Sande, som vi tilbyder alle vores husejere ganske gratis. Som husejer hos Esmark får du desuden også markedets bedste rengøring samt gratis udvendig vinduesvask, og har du brug for hjælp til dit feriehus, så står vores erfarne og kompetente team af ferierådgivere, serviceteknikere og ejerrådgivere klar til at hjælpe dig.

Kom og mød os i Hvide Sande, vi glæder os for vildt til at lære dig at kende og vise dig vores nye bykontor. Vi ved, at du bliver positivt overrasket.

 

Margrethe Birkekær Christensen
Bureauchef i Hvide Sande
Tlf.: 69 16 95 79
E-mail: [email protected]


Danmarks stærkeste udlejningsbureau

Højeste indtjening

Esmarks gennemsnitlige belægningsprocent er den højeste i alle de områder, hvor vi er til stede.

100% tryghed

Tryghed er et nøgleord, både når man er på ferie, men også når man udlejer sit feriehus. Og med Esmark Fordelspakke er du dækket – uden selvrisiko.

Bedste service

Et gennemført servicekoncept betyder, at du kan møde os på kontoret 7 dage i ugen, har gratis opsyn af dit feriehus året rundt samt gratis benyttelse af vaskeri og ejerværksted.

Størst fleksibilitet

Hos Esmark er det dig, der bestemmer, hvor meget du vil udleje. Vi har altid tid til en dialog og står klar med individuel rådgivning.

Flest glade gæster

Hos Esmark samler vi på glade gæster. For vi ved, at glade gæster bliver til stamgæster hos os og hos dig. Og heldigvis har vi rigtig mange af dem.

»Vi har over 25-års jubilæum som husejer hos Esmark. Det siger vist alt om, hvor tilfredse vi er med Esmark som udlejningsbureau. Da vi startede som husejere var der 300 huse ved Esmark, i dag har de over 3.500. Men det fantastiske er, at vi som husejer ikke mærker en forskel. Nærværet og serviceniveauet er det samme!

Vi kender ejerrådgiverne og serviceteknikerne. Det er en god ting! Desuden passer Esmark på vores hus, som var det deres eget, vi er meget tilfredse med lejeindtægten og rengøringen, og der er styr på afregningerne.

Da vi byggede vores nuværende feriehus, fik vi værdifuld rådgivning om størrelsen, aktivitetsrum og udespa, der optimerede udlejningen.

Vi kan give Esmark vores bedste anbefalinger. Er du i tvivl, om Esmark er den rette udlejer for dig, så giv mig et kald og hør om vores erfaringer.«

Mogens Pedersen
Ejer af Karens Brands Vej 110B i Årgab
Tlf.: 20 85 41 97


Få personlig ejerrådgivning

Vi har en af vores mest erfarne ejerrådgivere tilknyttet Hvide Sande, så hvorfor ikke lade Morten hjælpe dig videre med dine overvejelser om at udleje, optimere eller vedligeholde dit feriehus?

Udlejer du i dag dit feriehus igennem et andet bureau, så giver Morten dig gerne et tjek af din udlejningskontrakt, så du er sikker på, at du får markedets bedste vilkår.

Har du brug for rådgivning eller vil du have en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit feriehus i Hvide Sande, så kontakt Morten eller kig forbi vores kontor på Kirkevej 6.

Vi er ret overbeviste om, at du vil blive overrasket over, hvad vi kan tilbyde dig af fordele.

 

Morten Bülow
Ejerrådgiver i Hvide Sande
Tlf.: 69 15 96 72
E-mail: [email protected]


Vi optimerer indtjeningen på dit feriehus

Ofte kan små forbedringer øge indtjeningen på dit feriehus.
Derfor har vi hos Esmark fem dygtige interne ejerrådgivere ansat, som udelukkende har til opgave at hjælpe dig med at få mest muligt ud af udlejningen af dit feriehus.

Vi har over 50 års erfaring med feriehusudlejning, og vi kender vores gæster og deres behov. Derfor ved vi også, hvordan man får stamgæster i sit feriehus.

Når du får dit feriehus til udlejning hos os, får du tilbudt en gennemgang af dit feriehus, hvor en af vores interne ejerrådgivere kommer med gode råd til, hvordan udlejningen kan optimeres.

Vi holder også løbende øje med dit feriehus og giver feedback på baggrund af de tilbagemeldinger, vi får fra gæsterne i dit feriehus.

På den måde sikrer vi, at du får mest muligt ud af at være husejer hos Esmark.

Få rådgivning og tips

Her får du nogle generelle tips, som vi ved virker:

Velplejede udendørsarealer

– giver et godt førstehåndsindtryk

Godt med skabsplads

– så gæsterne kan pakke ud

Veludstyret køkken

– giver stamgæster

Rengøringsvenlige laminatgulve

Tillad 1 til 2 hunde i dit feriehus

– øger straks din udlejning

Kontakt mig for at få den bedste rådgivning omkring netop dit feriehus.

Karen Langer
Intern ejerrådgiver
Tlf.: 69 16 95 52
E-mail: [email protected]


Dine Esmark-fordele

 • Markedets højeste belægningsprocent
 • Unik fordelspakke uden selvrisiko
 • Esmark VIP med partnerfordele og rabatter
 • Høj standard i rengøring og kontrol
 • Professionelt servicekoncept 24/7
 • Opsyn af dit feriehus året rundt
 • Målrettet og effektiv markedsføring
 • Glade og tilfredse gæster, der kommer igen
 • Egen ejerside, hvor du kan følge med i udlejningen
 • Gratis adgang til topmoderne ejerværksted, industrivaskemaskiner og trailere, døgnet rundt
 • Lokalkontor åbent 7 dage om ugen
 • Kompetent rådgivning
 • Og meget, meget mere …

»Min familie har udlejet feriehuse gennem Esmark i en årrække, og jeg anbefaler gerne Esmark til andre, hvis de leder efter et nyt udlejningsbureau.

Esmark er dygtige til at leje feriehuse ud, og jeg er meget tilfreds med både lejeindtægten, rengøringen og det høje serviceniveau. For Esmarks professionelle og dygtige medarbejdere har styr på det hele. De får tingene gjort, og jeg oplever aldrig noget bøvl som husejer. Vi skal aldrig selv gøre noget, og vi har fuld tillid til, at Esmark står for alt vedrørende huset og udlejningen.

Har du har spørgsmål til, hvordan det er at være husejer ved Esmark? Så ring gerne til mig!«

Brian Jespersen
Ejer af Dakotavej 43 i Hvide Sande
Tlf.: 21 20 17 22


Din tryghedspakke

Vores tyske feriegæster kalder Esmarks service for en ’Rundum-sorglos-Paket’. Vi kalder det bare god service…

Vagttelefon døgnet rundt

Du og dine gæster kan altid komme i kontakt med os. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet 365 dage om året, hvis uheldet er ude.

Effektiv og hurtig ‘rullende service’

Vores serviceteknikere er håndværksmæssigt uddannede og kan derfor selv klare rigtig mange reparationer. Via iPads i servicebilerne er de altid 100% opdateret om aktuelle opgaver.

Vintersikring af dit feriehus

Sætter du udlejningen af dit feriehus på pause hen over vinteren, sørger vi for at vintersikre dit hus, så der er styr på indstillingerne af varmepumpe, radiatorer mv.

Minimering af dine omkostninger

Skal der ske udbedringer ved dit feriehus, kører vi altid ud på en servicesag, inden vi evt. kontakter en håndværker. Som husejer er du altid med i den proces, hvis rekvirering af en håndværker er nødvendig. Det er det, vi forstår ved partnerskab.

»Jeg elsker, at vi i Esmark vil gå så langt for vores husejere og gæster. Når en husejer f.eks. glæder sig over, at han kan låne en trailer på vej i byggemarkedet, eller en gæst kommer og takker for en rigtig god ferie, så skaber det glæde og god energi blandt os ’esmakkere’, og den energi bruger vi så til at skabe et endnu bedre Esmark.

Jeg er født, opvokset og bor i Hvide Sande, hvor Esmark altid har været meget synlig i kraft af talrige sponsorater og feriehuse. Så det glæder mig naturligvis meget, at vi nu også åbner et Esmark-kontor i Hvide Sande.«

Esben Thomey Kristensen
Tlf.: 69 15 98 14
E-mail: [email protected]


Waterz - Nordens største vandsportsfestival

Waterz - Nordens største vandsportsfestival

Esmark støtter lokalt med over 1 mio. kr. om året

Esmark er den største lokale feriehusudlejer på Vestkysten, og vi sætter en ære i at bakke op om vores lokalområde.

Som på vores andre destinationer ønsker vi økonomisk og med praktisk hjælp at bakke op om det lokale foreningsliv og om andre gode lokale initiativer. Vi har den holdning, at hvad der er godt for lokalområdet er også godt for Esmark, vores husejere og vores gæster.

Når vi støtter gode lokale initiativer, sker det med afsæt i vores 4 kerneværdier; nærvær, passion, ansvar og fællesskab, samt med et fokus på bæredygtighed og respekt for den enestående natur i Hvide Sande.

På vores hjemmeside kan du ansøge om støtte til lokale initiativer i Hvide Sande. Vi er altid interesseret i, hvad der rører sig i lokalområdet, og giver det værdi og mening med et samarbejde, hører vi meget gerne fra dig.

Bork Festival

Bork Festival

Kabelbanen

Kabelbanen

BKK

BKK

Hvide Sande Tennisklub

Hvide Sande Tennisklub

Ankerfjord Hospice vandretur

Ankerfjord Hospice vandretur


Esmarks værdier skal opleves – for energi, det smitter

Hos Esmark kan vi slet ikke lade være med at engagere os.

For vi elsker det, vi laver – og de mennesker, vi møder. Det er vores drivkraft. Og af denne drivkraft udspringer vores værdier: Nærvær, passion, ansvar og fællesskab.

Med imødekommenhed, smil og hurtig hjælp giver vi vores gæster en dejlig ferie og dig som husejere en udlejning i særklasse.

Vi brænder for at give dig og vores gæster en service ud over det sædvanlige – og det kan ses og mærkes. For det skal være trygt at være gæst og husejer hos Esmark.


»Hos Esmark er der ikke to dage, der er ens. Vi er i konstant udvikling, både på et personligt plan og i virksomheden generelt.

En ting der dog aldrig vil ændre sig, er vores høje serviceniveau. Hos Esmark vil du opleve, at vi alle gør vores bedste for at yde en god service overfor vores husejere og gæster hver dag.

Det giver et rigtigt godt sammenhold og samarbejde blandt kollegerne, for det er fantastisk i fællesskab at kunne gøre en forskel.«

Stella Johannesen
Ferierådgiver i Hvide Sande
Tlf.: 69 15 96 40
E-mail: [email protected]

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt vores ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
[email protected]

Jeg er født og opvokset i vestjylland. Flyttet til Fanø 2021 og bor i Nordby i sammen med min Familie. I 20 år har jeg haft forskellige jobs med salg og indkøb i trælastbranchen. Fritiden bliver brugt på et lille orkester, hvor jeg synger og spiller guitar i, derudover i vores sommerhus med diverse gør-det-selv projekter. En cykle-gåtur i Fanø´s skønne natur eller en koncert.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
[email protected]

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
[email protected]

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 67 20
[email protected]

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
[email protected]

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2000

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Ejerrådgiver

92 15 66 30
[email protected]

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...