Esmark i Vejers

Få en nem ekstra indtægt uden bøvl

Hos Esmark kan vi være med til at sikre din investering i dit feriehus, for vi ved, hvad det handler om. Mere overskud til dig i en travl hverdag, udlejning uden bøvl – og en ekstra indtægt, der kan give dig mere luft i økonomien.

Vores feriehuse er de bedst udlejede i Vejers. Vi har erfaringen til at optimere din lejeindtægt, samt mange stamgæster, der kommer igen og igen. De passer godt på dit feriehus, og det holder dine omkostninger nede.

Hvis du i dag ikke udlejer dit feriehus, kan vi hos Esmark sikre dig en ekstra indtægt og tilbyde dig en fleksibilitet, som måske kunne hjælpe dig til at overveje udlejning.

Du bestemmer nemlig selv, hvornår og hvor meget du ønsker at udleje dit feriehus – hos Esmark er der ingen minimumskrav til udlejning.

Vi glæder os til at møde dig!

Kirsten, Jens, Ulla og Stine
Esmark-teamet i Vejers Strand

Esmark-teamet i Vejers Strand: Kirsten, Jens, Ulla og Stine

Esmark-teamet i Vejers Strand: Kirsten, Jens, Ulla og Stine


Markant løft af udlejningen i Vejers Strand

Af Stine Beck Danielsen

Vi har investeret benhårdt i udviklingen af Vejers Strand – til glæde for lokalområdet, gæsterne og husejerne. Værdiskabelse er vejen frem, og vi har løftet gennemsnitsudlejningen betydeligt i området. Derfor oplever vi en stor tilgang af nye huse, og vi har i 2022 haft den bedste belægning nogensinde!

Vejers Strand, Mosevrå og Grærup bliver mere og mere populære ferieområder, og vi mærker en stigende interesse for hele lokalområdet. Flere feriegæster har fået øjnene op for de skønne naturomgivelser, som området har at byde på.

I vores gæsteanmeldelser nævner de ofte den fantastiske natur, det rige dyreliv, kronhjortene i bybilledet, roen og freden og så det helt specielle ved en strand, hvor de
kan køre helt ned til vandet. Her på lokalkontoret forstår vi godt, hvorfor mange af vores gæster vender tilbage som stamgæster til skønne Vejers Strand år efter år.

Vi oplever mange glade gæster på lokalkontoret. Dette bekræfter vores happy or not-terminal med en gæstetilfredshed på 98%.

Jeg er stolt over den positive energi og det store engagement, vores gæster og husejere bliver mødt med, når de besøger vores lokalkontor. Jeg tror, at det er passionen for det, vi laver, der gør, at vi har så stor succes. Vi brænder for at give vores gæster verdens bedste feriehusophold, og det værdsætter de. Ved at forvandle gæster til stamgæster sikrer vi vores husejere den bedste udlejning og styrker samtidig vores lokalområde.

Vi elsker vores lokalområde, og vi vil gerne udvikle og værne om det med diverse grønne initiativer. Vores servicetekniker Jens har fået en elcykel som et supplement til sin servicebil. Især i sommerperiodens højsæson har den fået ham lettere rundt til de mindre serviceopgaver.

Vi har etableret affaldssortering på lokalkontoret, og vi sætter øget fokus på bæredygtigt legetøj til børnene i vores skattekiste, og har du tid til en snak om dit feriehus, så byder vi dig gerne på en kop økologisk kaffe, the eller kakao.

Vi mangler fortsat flere feriehuse for at kunne imødekomme den store efterspørgsel fra vores mange stamgæster, der er på udkig efter et ’Esmark-hus’ i Vejers Strand. Udlejer du i dag dit feriehus ved et andet bureau, og er du ikke tilfreds med lejeindtægterne eller serviceniveauet, så giver vi dig gerne en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit feriehus. Vi oplever nemlig, at de nye huse, som vi får til udlejning, hurtigt opnår en rigtig god belægning som følge af den store efterspørgsel.

Vi tror på Vejers Strands potentiale, så skal vi ikke også udleje dit feriehus?

 

Stine Beck Danielsen
Bureauchef i Vejers Strand
Tlf.: 69 15 96 75
E-mail: [email protected]


Danmarks stærkeste udlejningsbureau

Højeste indtjening

Esmarks gennemsnitlige belægningsprocent er den højeste i alle de områder, hvor vi er til stede.

100% tryghed

Tryghed er et nøgleord, både når man er på ferie, men også når man udlejer sit feriehus. Og med Esmark Fordelspakke er du dækket – uden selvrisiko.

Bedste service

Et gennemført servicekoncept betyder, at du kan møde os på kontoret 7 dage i ugen, har gratis opsyn af dit feriehus året rundt samt gratis benyttelse af vaskeri og ejerværksted.

Størst fleksibilitet

Hos Esmark er det dig, der bestemmer, hvor meget du vil udleje. Vi har altid tid til en dialog og står klar med individuel rådgivning.

Flest glade gæster

Hos Esmark samler vi på glade gæster. For vi ved, at glade gæster bliver til stamgæster hos os og hos dig. Og heldigvis har vi rigtig mange af dem.

»Esmark er et seriøst udlejningsbureau, som går op i kvalitet. Det oplever jeg både i deres service, i deres kommunikation med os og i de faciliteter, de stiller til rådighed for os, eksempelvis ejerværkstedet og vaskeriet.

Vi rengør selv vores feriehuse og det er en kæmpe hjælp, at Esmark har et professionelt vaskeri, hvor vi om lørdagen kan nå at vaske og tørre vores dyner og puder mellem to udlejninger.

Jeg er meget tilfreds med både den gode udlejning og det høje serviceniveau.
Har du spørgsmål til, hvordan jeg oplever det at være husejer ved Esmark, så giv mig et kald!«

Jesper Sandal Nielsen
Ejer af Vejers Havvej 103
i Vejers Strand
Tlf.: 20 23 33 13


Få personlig ejerrådgivning

Vi har en af vores mest erfarne ejerrådgivere tilknyttet Vejers, så hvorfor ikke lade Poul hjælpe dig videre med dine overvejelser om at udleje, optimere eller vedligeholde dit feriehus?

Udlejer du i dag dit feriehus igennem et andet bureau, så giver Poul dig gerne et tjek af din udlejningskontrakt, så du er sikker på, at du får markedets bedste vilkår.

Har du brug for rådgivning eller vil du have en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit feriehus i Vejers Strand, så kontakt Poul eller kig forbi vores kontor på Vejers Havvej 81.

Vi er ret overbeviste om, at du vil blive overrasket over, hvad vi kan tilbyde dig af fordele.


Poul Madsbjerg Ebsen

Ejerrådgiver i Vejers Strand
Tlf.: 69 15 96 41
E-mail: [email protected]


Vi optimerer indtjeningen på dit feriehus

Ofte kan små forbedringer øge indtjeningen på dit feriehus.
Derfor har vi hos Esmark fem dygtige interne ejerrådgivere ansat, som udelukkende har til opgave at hjælpe dig med at få mest muligt ud af udlejningen af dit feriehus.

Vi har over 50 års erfaring med feriehusudlejning, og vi kender vores gæster og deres behov. Derfor ved vi også, hvordan man får stamgæster i sit feriehus.

Når du får dit feriehus til udlejning hos os, får du tilbudt en gennemgang af dit feriehus, hvor en af vores interne ejerrådgivere kommer med gode råd til, hvordan udlejningen kan optimeres.

Vi holder også løbende øje med dit feriehus og giver feedback på baggrund af de tilbagemeldinger, vi får fra gæsterne i dit feriehus.

På den måde sikrer vi, at du får mest muligt ud af at være husejer hos Esmark.

Få rådgivning og tips

Her får du nogle generelle tips, som vi ved virker:

Velplejede udendørsarealer

– giver et godt førstehåndsindtryk

Godt med skabsplads

– så gæsterne kan pakke ud

Veludstyret køkken

– giver stamgæster

Rengøringsvenlige laminatgulve

Tillad 1 til 2 hunde i dit feriehus

– øger straks din udlejning

Kontakt mig for at få den bedste rådgivning omkring netop dit feriehus.

Gitte Alslev
Intern ejerrådgiver
Tlf.: 69 16 95 51
E-mail: [email protected]


Dine Esmark-fordele

 • Markedets højeste belægningsprocent
 • Unik fordelspakke uden selvrisiko
 • Esmark VIP med partnerfordele og rabatter
 • Høj standard i rengøring og kontrol
 • Professionelt servicekoncept 24/7
 • Opsyn af dit feriehus året rundt
 • Målrettet og effektiv markedsføring
 • Glade og tilfredse gæster, der kommer igen
 • Egen ejerside, hvor du kan følge med i udlejningen
 • Gratis adgang til topmoderne ejerværksted, industrivaskemaskiner og trailere, døgnet rundt
 • Lokalkontor åbent 7 dage om ugen
 • Kompetent rådgivning
 • Og meget, meget mere …

»Jeg bor 1 times kørsel fra vores feriehus, og derfor betyder det meget for mig at have et serviceminded udlejningsbureau, som jeg 100% kan regne med.

Jeg sætter stor pris på Esmarks gode service og flinke medarbejdere. De har styr på tingene og hjælper mig, hvis jeg har brug for det.

Jeg har udlejet feriehuse gennem Esmark i mange år og er meget tilfreds med lejeindtægterne. Derfor anbefaler jeg Esmark til alle, jeg kender.

Har du spørgsmål til Esmark som udlejningsbureau, så giv mig et kald!«

Morten Gejl Petersen
Ejer af Engesøvej 100
i Vejers Strand
Tlf.: 27 83 00 70


Din tryghedspakke

Vores tyske feriegæster kalder Esmarks service for en ’Rundum-sorglos-Paket’. Vi kalder det bare god service…

Vagttelefon døgnet rundt

Du og dine gæster kan altid komme i kontakt med os. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet 365 dage om året, hvis uheldet er ude.

Effektiv og hurtig ‘rullende service’

Vores serviceteknikere er håndværksmæssigt uddannede og kan derfor selv klare rigtig mange reparationer. Via iPads i servicebilerne er de altid 100% opdateret om aktuelle opgaver.

Vintersikring af dit feriehus

Sætter du udlejningen af dit feriehus på pause hen over vinteren, sørger vi for at vintersikre dit hus, så der er styr på indstillingerne af varmepumpe, radiatorer mv.

Minimering af dine omkostninger

Skal der ske udbedringer ved dit feriehus, kører vi altid ud på en servicesag, inden vi evt. kontakter en håndværker. Som husejer er du altid med i den proces, hvis rekvirering af en håndværker er nødvendig. Det er det, vi forstår ved partnerskab.

»Vores husejere og gæster værdsætter, at de altid kan få fat i en Esmark-medarbejder, hvis de har brug for hjælp.

Vi hjælper altid gerne, også hvis en gæst har brug for hjælp til en punkteret cykel, eller en husejer mangler værktøj, der ikke findes i vores omfattende ejerværksted. Hos os er der ikke langt fra ord til handling.«

Jens Højlund
Servicetekniker i Vejers Strand


Waterz - Nordens største vandsportsfestival

Waterz - Nordens største vandsportsfestival

Esmark støtter lokalt med over 1 mio. kr. om året

Esmark er den største lokale feriehusudlejer på Vestkysten, og vi sætter en ære i at bakke op om vores lokalområde.

Som på vores andre destinationer ønsker vi økonomisk og med praktisk hjælp at bakke op om det lokale foreningsliv og om andre gode lokale initiativer. Vi har den holdning, at hvad der er godt for lokalområdet er også godt for Esmark, vores husejere og vores gæster.

Når vi støtter gode lokale initiativer, sker det med afsæt i vores 4 kerneværdier; nærvær, passion, ansvar og fællesskab, samt med et fokus på bæredygtighed og respekt for den enestående natur i Vejers Strand.

På vores hjemmeside kan du ansøge om støtte til lokale initiativer i Vejers Strand. Vi er altid interesseret i, hvad der rører sig i lokalområdet, og giver det værdi og mening med et samarbejde, hører vi meget gerne fra dig.

Bork Festival

Bork Festival

Husejergolfmatch i Henne

Husejergolfmatch i Henne

North Sea Football Cup

North Sea Football Cup

Westwind Challenge

Westwind Challenge

Ribe Esbjerg Håndbold

Ribe Esbjerg Håndbold


Esmarks værdier skal opleves – for energi, det smitter

Hos Esmark kan vi slet ikke lade være med at engagere os.

For vi elsker det, vi laver – og de mennesker, vi møder. Det er vores drivkraft. Og af denne drivkraft udspringer vores værdier: Nærvær, passion, ansvar og fællesskab.

Med imødekommenhed, smil og hurtig hjælp giver vi vores gæster en dejlig ferie og dig som husejere en udlejning i særklasse.

Vi brænder for at give dig og vores gæster en service ud over det sædvanlige – og det kan ses og mærkes. For det skal være trygt at være gæst og husejer hos Esmark.


»Jeg går på arbejde med et smil på læberne. For det gør mig glad, når jeg kan hjælpe og servicere vores gæster og husejere.

Vores skønne lokalområde i Vejers Strand har meget at byde på, og det rådgiver jeg gerne gæsterne omkring, så de får de bedste ferieoplevelser.

Jeg oplever altid glade gæster og tilfredse husejere, og det bekræfter mig i, at vi gør en forskel.«

Ulla Linding
Ferierådgiver i Vejers Strand
Tlf.: 69 15 96 83
E-mail: [email protected]

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt vores ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også er bosat sammen med min ægtefælle og mine 4 dejlige børn. Efter at have været selvstændig tømrer i 8 år, blev jeg i juli 2015 ansat som servicetekniker hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor samarbejde og fællesskab er nogle værdier der ligger mig meget nært. Jeg brander meget for branchen og nyder samspillet med husejerne og mine kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tid sammen med gode kammerater. Og når tiden er til det, nyder jeg at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
[email protected]

Jeg er født og opvokset i vestjylland. Flyttet til Fanø 2021 og bor i Nordby i sammen med min Familie. I 20 år har jeg haft forskellige jobs med salg og indkøb i trælastbranchen. Fritiden bliver brugt på et lille orkester, hvor jeg synger og spiller guitar i, derudover i vores sommerhus med diverse gør-det-selv projekter. En cykle-gåtur i Fanø´s skønne natur eller en koncert.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
[email protected]

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
[email protected]

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 67 20
[email protected]

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
[email protected]

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2020

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Ejerrådgiver

92 15 66 30
[email protected]

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...