Overvejer du at skifte
sommerhusudlejer?

Det er altid sundt at få nye øjne på dit hus
og dine udlejningsmuligheder.

Derfor hjælper vi dig gerne videre, hvis du går
med tanker om at skifte sommerhusudlejer.

Energi der smitter

Vi elsker det, vi laver, og det vil du mærke, når du møder os.
Vi brænder nemlig for at give dig udlejning i særklasse og vores fælles gæster verdens bedste ferie.

Det er denne passion, der hver dag får os til at gå den ekstra mil for både gæster og husejere,
så alle parter kan føle, at det er trygt og ubesværet hos Esmark.

Det er menneskerne, jeg møder hver dag, der gør, at jeg elsker mit arbejde. Jeg nyder at servicere vores gæster og husejere på den bedste måde. Esmark går skridtet videre og det elsker jeg!

Kristian Holm
Ejerrådgiver
Tlf.: 69 15 96 39
E-mail: kristian@esmark.dk


Dine Esmark-fordele

 • Høj udlejningsprocent; blandt de bedste i markedet
 • Høj standard i rengøring og kontrol
 • Professionelt servicekoncept
 • Opsyn af dit feriehus året rundt
 • Målrettet og effektiv markedsføring
 • Glade og tilfredse gæster, der kommer igen
 • Egen ejerside, hvor du kan følge med
  i udlejningen
 • Fri adgang til topmoderne ejerværksted, industrivaskemaskiner og trailere
 • Og meget, meget mere …

I trygge hænder

Efter vi flyttede til Sjælland, blev det lidt sværere at få lejlighed til at komme i feriehuset selv. Men hvis der var noget, som skulle repareres eller skiftes ud, har Esmark klaret det for os. Og var der en sjælden gang noget, som vi ønskede, skulle gøres anderledes, har Esmark taget fat i det, og altid med venlighed og til vores tilfredshed. Nu hvor vi har solgt vores feriehus kan vi derfor kun give de bedste anbefalinger til de nye ejere, hvis de også ønsker at leje huset ud.

Endelig må vi også sige, at udlejningen af feriehuset har været over al forventning. Tak for et super samarbejde.

Pia og Ole Hansen, tidligere ejere af Bjerregårdsvej 302, Bjerregård

Så nemt er det at skifte

Hos Esmark er der ingen deadline for tilmelding til en ny sæson.

Når du har underskrevet aftalen, begynder udlejningen med det samme, uanset om det er med udlejningsstart i indeværende eller næste sæson.

Vores fotograf sørger for at tage professionelle billeder af dit feriehus og vores tekstforfattere laver en beskrivelse, som fremhæver netop det, der er unikt ved dit hus.

Du kan følge med i udlejningen via din personlige ejerside og tilmelde dig vores SMS-service, hvis du ønsker at få besked, hver gang der tikker en ny booking ind.


Fokus på dine ønsker…

Hos Esmark er vi altid klar til at tage en snak om dine ønsker for udlejningen af dit feriehus. Vi er ret sikre på, at du bliver overrasket over, hvor fleksible vi er. Hos os kan du nemlig få det, som du vil have det. Og kommer du af og til i feriehuset på skiftedagen, kan du selv tage del i kontrol eller rengøring af dit hus, hvis du ønsker det.

Kontakt os for en uforpligtende snak om udlejning – vi er altid i nærheden og kommer gerne ud til dig i feriehuset.

…du bestemmer

 • Hvor mange og hvilke uger du vil udleje
 • Hvilken skiftedag du ønsker
 • Om din udlejning skal være inklusiv rengøring, så lejerne altid tilkøber rengøring
 • Om du selv vil tage del i kontrol og rengøring

Medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening

Esmark er medlem af Feriehusudlejernes Brancheforening, der arbejder for at give dig de bedst mulige betingelser for at udleje dit sommerhus.

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt os og få uforpligtende rådgivning... Det betaler sig!

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
poul@esmark.dk

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
kristian@esmark.dk

Efter i 8 år at have været selvstændig tømrer blev jeg i juli 2015 ansat som servicemedarbejder hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor jeg har god brug af den erfaring, jeg har samlet ude i marken som servicemedarbejder. Jeg kommer fra Ringkøbing, hvor jeg også bor i dag med mine to børn. Jeg holder meget af den vestjyske natur og elsker at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
morten@esmark.dk

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
nikolaj@esmark.dk

I december 2020 blev jeg ansat hos Esmark som ejerrådgiver. I knap 20år har jeg haft forskellige jobs indenfor salg & indkøb i trælastbranchen. Jeg er født og opvokset i Vestjylland, bor i Ringkøbing sammen med min kone og vores børn. Fritiden bliver brugt på i et lille orkester, sommerhuset og diverse gør-det-selv projekter. Derudover tager jeg gerne en cykel-gåtur med familien ud i det blå.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
henningb@esmark.dk

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
katrine@esmark.dk

August 2019 blev jeg en del af Esmark-teamet efter 11 år i vikar- og rekrutteringsbranchen. Hos Esmark startede jeg i en helt ny og spændende branche. Jeg er født og opvokset i Midtjylland, men i 2008 bragte elitehåndbolden mig til Ringkøbing, hvor jeg fortsat er bosat. Privat bor jeg med min mand og vores to børn. Vi elsker alle sport og fysisk aktivitet, samt en cykel- eller gåtur ved vandet, hvor den vestjyske natur nydes.

Specified employee could not be found

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
andersn@esmark.dk

Jeg hedder Anders, og er en glad og smilende mand. Privat bor jeg på en mindre landejendom i Tistrup, nord for Varde, med min hustru og vores datter. I min fritid prioriterer jeg familien højt, og jeg nyder at passe vores landsted, der fungerer som mit fristed efter en travl hverdag. Jeg er udlært ejendomsmægler og har arbejdet som ejendomsmægler siden 2015. Inden jeg blev ejendomsmægler, arbejdede jeg som faglært landmand.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69156720
jimmi@esmark.dk

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
karenl@esmark.dk

Efter mange års arbejde i det offentlige og senest 8 år i bankverdenen startede jeg hos Esmark i 2020 som intern ejerrådgiver – et rigtig spændende job, hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996. Her bor jeg sammen med min mand og vores 3 børn. Min fritid bruger jeg på familie og venner, og nyder især en gå- eller løbetur i vores helt unikke natur.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
gittea@esmark.dk

Jeg startede som intern ejerrådgiver hos Esmark i november 2020. Tidligere har jeg gjort min karriere i JYSK, hvor jeg blev udlært og har arbejdet i 25 år, de sidste 20 år som butikschef i Varde-butikken, hvor jeg havde ansvaret for den daglige drift af butikken og for medarbejderstaben. Privat bor jeg på en ejendom nær Billum sammen med min samlever og vores søn Anton. Min fritid bliver brugt på familie, venner og de huslige pligter. Når ferien kalder, elsker jeg at komme lidt væk fra hverdagen sammen med familien og nyder at tage i sommerhus eller flyve syd på til varmere himmelstrøg.

Bestil en gratis udlejningsvurdering

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...