Esmark i Søndervig

Få en nem ekstra indtægt uden bøvl

Hos Esmark kan vi være med til at sikre din investering i dit feriehus, for vi ved, hvad det handler om. Mere overskud til dig i en travl hverdag, udlejning uden bøvl – og en ekstra indtægt, der kan give dig mere luft i økonomien.

Vores feriehuse er de bedst udlejede i Søndervig. Vi har erfaringen til at optimere din lejeindtægt, samt mange stamgæster, der kommer igen og igen. De passer godt på dit feriehus, og det holder dine omkostninger nede.

Hvis du i dag ikke udlejer dit feriehus, kan vi hos Esmark sikre dig en ekstra indtægt og tilbyde dig en fleksibilitet, som måske kunne hjælpe dig til at overveje udlejning.

Du bestemmer nemlig selv, hvornår og hvor meget du ønsker at udleje dit feriehus – hos Esmark er der ingen minimumskrav til udlejning.

Vi glæder os til at møde dig! Mange hilsner
Team Esmark i Søndervig


Vi står aldrig stille i Søndervig

Af Thomas Sørensen

Søndervig er i rivende udvikling og forandring, og der bliver bygget meget i området nu og de næste par år. Esmark følger udviklingen, og vi udvikler os i fællesskab med byen ved konstant at forbedre os.

Sideløbende med, at vi har oplevet en flot tilgang af nye feriehuse, har vi formået at forbedre den gennemsnitlige udlejning per hus og øge den i forvejen meget høje gæstetilfredshed til 93% ved vores Happy or not-terminal. 

Når du besøger os, vil du med det samme fornemme nærværet fra vores dedikerede personale, der vil gøre alt for, at du som husejer føler dig hjemme på Søndervig-kontoret.

Vester Husby, Vedersø, Houvig, Lodbjerg Hede, Søndervig og Klegod bliver mere og mere populære ferieområder, og vi mærker en stigende interesse for hele lokalområdet. Flere feriegæster har fået øjnene op for, at badebyen Søndervig tilbyder noget for enhver smag. I vores gæsteanmeldelser nævner de ofte byens hyggelige stræder, de mange aktiviteter for både voksne og børn, gode butikker og spisesteder, og selvfølgelig de endeløse sandstrande og det brusende Vesterhav. Her på lokalkontoret forstår vi godt, hvorfor mange af vores gæster vender tilbage som stamgæster til vores skønne lokalområde år efter år.

Esmark i Søndervig er Esmarks største lokalkontor med et meget velfunderet og rutineret team af medarbejdere, der alle kender og elsker Søndervig. Vi vil gerne udvikle og værne om vores lokalområde med diverse grønne initiativer. Vi har etableret affaldssortering på lokalkontoret og bruger miljøcertificerede rengøringsmidler. Vi har nu både serviceteknikere og ejerrådgivere, der servicerer vores gæster og husejere på en elcykel, og vi sætter øget fokus på bæredygtigt legetøj til feriebørnene i vores skattekiste. Også i ejerværkstedet har der været fokus på optimering. Alle vores motordrevne maskiner er udskiftet, så de nu udelukkende kører på el.

Har du tid til en snak om dit feriehus, så byder vi dig gerne på en kop økologisk kaffe, the eller kakao.

Vi mangler fortsat flere feriehuse for at kunne imødekomme den store efterspørgsel fra vores mange stamgæster, der er på udkig efter et ’Esmark-hus’ i Søndervig og omegn. Udlejer
du i dag dit feriehus, og er du ikke tilfreds med lejeindtægterne eller serviceniveauet, så giver vi dig gerne en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit feriehus. Vi oplever nemlig, at de nye huse, som vi får til udlejning, opnår en rigtig god belægning som følge af efterspørgslen.

Gør som andre
– skift til Esmark og oplev forskellen.

 

Thomas Sørensen
Feriehusudlejer i Søndervig
Tlf.: 69 15 96 21
E-mail: [email protected]


Danmarks stærkeste udlejningsbureau

Højeste indtjening

Esmarks gennemsnitlige belægningsprocent er den højeste i alle de områder, hvor vi er til stede.

100% tryghed

Tryghed er et nøgleord, både når man er på ferie, men også når man udlejer sit feriehus. Og med Esmark Fordelspakke er du dækket – uden selvrisiko.

Bedste service

Et gennemført servicekoncept betyder, at du kan møde os på kontoret 7 dage i ugen, har gratis opsyn af dit feriehus året rundt samt gratis benyttelse af vaskeri og ejerværksted.

Størst fleksibilitet

Hos Esmark er det dig, der bestemmer, hvor meget du vil udleje. Vi har altid tid til en dialog og står klar med individuel rådgivning.

Flest glade gæster

Hos Esmark samler vi på glade gæster. For vi ved, at glade gæster bliver til stamgæster hos os og hos dig. Og heldigvis har vi rigtig mange af dem.

»Vi bor i dag i England, men udlejer vores feriehus ved Esmark – det viser bare, hvor stor tillid vi har til, at Esmark kan klare alt vedrørende udlejningen.

Vi valgte i sin tid Esmark, da de er et lokalt udlejningsbureau, og det har vi ikke fortrudt. Vi er meget tilfredse med lejeindtægten, men ønsker især at fremhæve deres professionelle tilgang og høje serviceniveau. Esmark har fingeren på pulsen, og skulle der opstå problemer med udlejningen, så er de altid gode til at tage vare på det. Omvendt ringer Esmark også til os, hvis der er noget ved huset, der trænger til udbedring, og her hjælper de os med at få det gjort. En aftale er nemlig altid en aftale.

Esmark hjælper deres husejere fra dag 1, og efter 8 års samarbejde kan jeg fortsat give dem mine bedste anbefalinger. Er du i tvivl, om Esmark er den rette udlejer for dig, så giv mig, Bo, et kald og hør om vores erfaringer.«

Tinna og Bo Würtz
Ejere af Nordsøvej 128 i Søndervig
Tlf.: 0044 78 94 98 00 00


Få personlig ejerrådgivning

Vi har tre af vores mest erfarne ejerrådgivere tilknyttet Søndervig, så hvorfor ikke lade Poul, Kristian eller Morten hjælpe dig videre med dine overvejelser om at udleje, optimere eller vedligeholde dit feriehus?

Udlejer du i dag dit feriehus igennem et andet bureau, så giver Poul, Kristian eller Morten dig gerne et tjek af din udlejningskontrakt, så du er sikker på, at du får markedets bedste vilkår.

Har du brug for rådgivning, eller vil du have en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit feriehus i Søndervig, så kontakt Poul, Kristian eller Morten eller kig forbi vores kontor på Lodbergsvej 18.

Vi er ret overbeviste om, at du vil blive overrasket over, hvad vi kan tilbyde dig af fordele.

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver i Søndervig
Tlf.: 69 15 96 41
E-mail: [email protected]

Kristian Holm
Ejerrådgiver i Søndervig
Tlf.: 69 15 96 39
E-mail: [email protected]

Morten Bülow
Ejerrådgiver i Søndervig
Tlf.: 69 15 96 72
E-mail: [email protected]


Vi optimerer indtjeningen på dit feriehus

Ofte kan små forbedringer øge indtjeningen på dit feriehus.
Derfor har vi hos Esmark fem dygtige interne ejerrådgivere ansat, som udelukkende har til opgave at hjælpe dig med at få mest muligt ud af udlejningen af dit feriehus.

Vi har over 50 års erfaring med feriehusudlejning, og vi kender vores gæster og deres behov. Derfor ved vi også, hvordan man får stamgæster i sit feriehus.

Når du får dit feriehus til udlejning hos os, får du tilbudt en gennemgang af dit feriehus, hvor en af vores interne ejerrådgivere kommer med gode råd til, hvordan udlejningen kan optimeres.

Vi holder også løbende øje med dit feriehus og giver feedback på baggrund af de tilbagemeldinger, vi får fra gæsterne i dit feriehus.

På den måde sikrer vi, at du får mest muligt ud af at være husejer hos Esmark.

Få rådgivning og tips

Her får du nogle generelle tips, som vi ved virker:

Velplejede udendørsarealer

– giver et godt førstehåndsindtryk

Godt med skabsplads

– så gæsterne kan pakke ud

Veludstyret køkken

– giver stamgæster

Rengøringsvenlige laminatgulve

Tillad 1 til 2 hunde i dit feriehus

– øger straks din udlejning

Kontakt mig for at få den bedste rådgivning omkring netop dit feriehus.

Katrine Dalsgaard
Intern ejerrådgiver
Tlf.: 69 16 96 67
E-mail: [email protected]


Dine Esmark-fordele

 • Markedets højeste belægningsprocent
 • Unik fordelspakke uden selvrisiko
 • Esmark VIP med partnerfordele og rabatter
 • Høj standard i rengøring og kontrol
 • Professionelt servicekoncept 24/7
 • Opsyn af dit feriehus året rundt
 • Målrettet og effektiv markedsføring
 • Glade og tilfredse gæster, der kommer igen
 • Egen ejerside, hvor du kan følge med i udlejningen
 • Gratis adgang til topmoderne ejerværksted, industrivaskemaskiner og trailere, døgnet rundt
 • Lokalkontor åbent 7 dage om ugen
 • Kompetent rådgivning
 • Og meget, meget mere …

»Jeg er selv håndværker, og derfor sætter jeg stor pris på at samarbejde med Esmarks serviceteknikere, der er fagligt dygtige og professionelle. De har styr på det hele, og de får tingene gjort, så jeg aldrig oplever noget bøvl som husejer.

Jeg er yderst tilfreds med både lejeindtægten og det høje serviceniveau, og jeg kan give Esmark mine bedste anbefalinger, hvis du leder efter et nyt udlejningsbureau.

Ring gerne til mig, hvis du har spørgsmål til, hvordan det er at være husejer hos Esmark!«

Daniel Jensen
Ejer af Sand Holms Vej 1 i Søndervig
Tlf.: 25 11 42 22


Din tryghedspakke

Vores tyske feriegæster kalder Esmarks service for en ’Rundum-sorglos-Paket’. Vi kalder det bare god service…

Vagttelefon døgnet rundt

Du og dine gæster kan altid komme i kontakt med os. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet 365 dage om året, hvis uheldet er ude.

Effektiv og hurtig ‘rullende service’

Vores serviceteknikere er håndværksmæssigt uddannede og kan derfor selv klare rigtig mange reparationer. Via iPads i servicebilerne er de altid 100% opdateret om aktuelle opgaver.

Vintersikring af dit feriehus

Sætter du udlejningen af dit feriehus på pause hen over vinteren, sørger vi for at vintersikre dit hus, så der er styr på indstillingerne af varmepumpe, radiatorer mv.

Minimering af dine omkostninger

Skal der ske udbedringer ved dit feriehus, kører vi altid ud på en servicesag, inden vi evt. kontakter en håndværker. Som husejer er du altid med i den proces, hvis rekvirering af en håndværker er nødvendig. Det er det, vi forstår ved partnerskab.

»Jeg har simpelthen verdens fedeste job! Selv efter 7 år som servicetekniker, er der stadig ikke to dage, der er ens. Det giver så meget positiv energi at kunne hjælpe husejere og gæster, uanset om de har udfordringer med et tv, et wc eller en spa.

Der er ingen udfordringer, som er for små eller store. Vi finder altid en løsning til gæsternes og husejernes tilfredshed. For problemer, der løses med begejstring og et smil på læben, giver bare smil og tak tilbage. Og det smitter af på de næste, jeg møder på min vej. Derfor elsker jeg bare mit job.«

Morten Ditlevsen
Servicetekniker i Søndervig
E-mail: [email protected]


Den Gamle Redningsstation

Den Gamle Redningsstation

Esmark støtter lokalt med over 1 mio. kr. om året

Esmark er den største lokale feriehusudlejer på Vestkysten, og vi sætter en ære i at bakke op om vores lokalområde.

Som på vores andre destinationer ønsker vi økonomisk og med praktisk hjælp at bakke op om det lokale foreningsliv og om andre gode lokale initiativer. Vi har den holdning, at hvad der er godt for lokalområdet er også godt for Esmark, vores husejere og vores gæster.

Når vi støtter gode lokale initiativer, sker det med afsæt i vores 4 kerneværdier; nærvær, passion, ansvar og fællesskab, samt med et fokus på bæredygtighed og respekt for den enestående natur i Søndervig.

På vores hjemmeside kan du ansøge om støtte til lokale initiativer i Søndervig. Vi er altid interesseret i, hvad der rører sig i lokalområdet, og giver det værdi og mening med et samarbejde, hører vi meget gerne fra dig.

Holstebro Håndbold

Holstebro Håndbold

Ringkøbing-Skjern Museum

Ringkøbing-Skjern Museum

Rindum Håndboldforening

Rindum Håndboldforening

Legeplads i Lodbjerg Hede

Legeplads i Lodbjerg Hede

Ankerfjord Hospice vandretur

Ankerfjord Hospice vandretur


Esmarks værdier skal opleves – for energi, det smitter

Hos Esmark kan vi slet ikke lade være med at engagere os.

For vi elsker det, vi laver – og de mennesker, vi møder. Det er vores drivkraft. Og af denne drivkraft udspringer vores værdier: Nærvær, passion, ansvar og fællesskab.

Med imødekommenhed, smil og hurtig hjælp giver vi vores gæster en dejlig ferie og dig som husejere en udlejning i særklasse.

Vi brænder for at give dig og vores gæster en service ud over det sædvanlige – og det kan ses og mærkes. For det skal være trygt at være gæst og husejer hos Esmark.


»Hos Esmark vil du opleve masser af god energi og de bedste smil, for vi elsker at give god service både over for husejere og gæster.

Vi løser opgaverne i fællesskab ud fra et godt sammensat hold og med motivationen for, at hver dag bliver en god dag!«

Mette Frost Jensen
Ferierådgiver i Søndervig
Tlf.: 69 15 96 38
E-mail: [email protected]

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt vores ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også er bosat sammen med min ægtefælle og mine 4 dejlige børn. Efter at have været selvstændig tømrer i 8 år, blev jeg i juli 2015 ansat som servicetekniker hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor samarbejde og fællesskab er nogle værdier der ligger mig meget nært. Jeg brander meget for branchen og nyder samspillet med husejerne og mine kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tid sammen med gode kammerater. Og når tiden er til det, nyder jeg at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
[email protected]

Jeg er født og opvokset i vestjylland. Flyttet til Fanø 2021 og bor i Nordby i sammen med min Familie. I 20 år har jeg haft forskellige jobs med salg og indkøb i trælastbranchen. Fritiden bliver brugt på et lille orkester, hvor jeg synger og spiller guitar i, derudover i vores sommerhus med diverse gør-det-selv projekter. En cykle-gåtur i Fanø´s skønne natur eller en koncert.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
[email protected]

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
[email protected]

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Mads Cramon Behrmann

Mads Cramon Behrmann
Ejerrådgiver

69 15 96 11
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing. Jeg har boet i Ringkøbing hele mit liv og jeg kender derfor lokalområdet rigtig godt. Jeg har været ansat hos Esmark siden 2020, hvor jeg i dag sidder på kontoret i Søndervig. Når jeg ikke er på arbejde, spiller jeg fodbold, som er en af mine interesser. Derudover kan jeg godt lide og bruge tid med familie og venner.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 67 20
[email protected]

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
[email protected]

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2020

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Ejerrådgiver

92 15 66 30
[email protected]

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...