Esmark i Bjerregård

Få en nem ekstra indtægt uden bøvl

Hos Esmark kan vi være med til at sikre din investering i dit feriehus, for vi ved, hvad det handler om. Mere overskud til dig i en travl hverdag, udlejning uden bøvl – og en ekstra indtægt, der kan give dig mere luft i økonomien.

Vores feriehuse er de bedst udlejede i Bjerregård. Vi har erfaringen til at optimere din lejeindtægt, samt mange stamgæster, der kommer igen og igen. De passer godt på dit feriehus, og det holder dine omkostninger nede.

Hvis du i dag ikke udlejer dit feriehus, kan vi hos Esmark sikre dig en ekstra indtægt og tilbyde dig en fleksibilitet, som måske kunne hjælpe dig til at overveje udlejning.
Du bestemmer nemlig selv, hvornår og hvor meget du ønsker at udleje dit feriehus – hos Esmark er der ingen minimumskrav til udlejning.

Vi glæder os til at møde dig!

Mange hilsner
Team Esmark i Bjerregård


Service i særklasse i Bjerregård

Af Martha Olesen

Siden Mathilda og Verner Esmarch startede firmaet i Bjerregård i 1965, har vores største mission altid været at give en oprigtig god serviceoplevelse. Forventningerne bliver højere og højere, så det gør vores serviceniveau derfor også helt naturligt. Da høj service hos os er en selvfølge, er der ingen tvivl om, at man som medarbejder hos Esmark skal have et helt specielt DNA. 

Vi går gerne den ekstra mil, for at vores gæster og ejere får den bedste oplevelse. Dette bekræfter bl.a. også vores happy or not-terminal med en gæstetilfredshed på 96%.

I løbet af vores mere end 50 års virke er vores grundstamme af huse blevet meget stabil, hvilket gør, at vi i dag har små 900 huse tilknyttet udlejning her fra lokalkontoret i området fra Nymindegab i syd til Haurvig i nord, herunder Hegnet, Bjerregård og Skodbjerge. Det viser for mig, at vi hos Esmark stadig gør det rigtige i de prioriteringer og værdier, som vi alle lever efter hver dag.

Denne succes vil mange husejere gerne være en del af, ligesom gæstetilfredsheden viser, at det også er gældende for vores mange glade stam-gæster. Mange af vores gæster er i dag anden og tredje generation, som nu kommer med egne familier. Og hvor Bjerregård for år tilbage ikke altid har været gæsternes foretrukne område, viser belægningstal nu, at området ligger helt
i top. Flere feriegæster har fået øjnene op for roen og den storslåede natur, som de gang på gang bjergtages af, og vi mærker klart den stigende interesse for vores lokalområde.

Når vi snakker udvikling, snakker vi helt automatisk også bæredygtighed. Dette er for mange blevet et vigtigt parameter i hverdagen, så det skal det selvfølgelig også være i ferien. Vi har alle et ansvar, og det tager vi naturligvis også hos Esmark med gode tiltag. Blandt andet er legetøjet til vores skattekister lavet af bioplast, vi sorterer alt affald og bruger miljøcertificerede rengøringsmidler. I forhold til rengøringsmidlerne genbruger vi nu også alle plastflasker.

Vi har fået opsat en ”tankstation” med vores rengøringsmidler, hvor rengøringsmedarbejderne helt ukompliceret fra weekend til weekend kan genfylde de tomme rengøringsflasker.
I vores ejerværksted er alle vores motordrevne maskiner udskiftet, så de nu udelukkende kører på el. Så det er ikke kun serviceniveauet hos Esmark, som stiger, det gør vores ansvarsfølelse også i høj grad.

Vi mangler fortsat flere feriehuse for at kunne imødekomme den store efterspørgsel fra vores mange stamgæster, der er på udkig efter et ’Esmark-hus’ i Bjerregård. Drømmer du derfor om en bedre udlejning og flere gæster i dit feriehus, så giver vi dig gerne en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering. Vi tror på Bjerregårds fortsatte potentiale, så skal vi ikke også udleje dit feriehus?

Martha Olesen
Bureauchef i Bjerregård
Tlf.: 69 15 96 45
E-mail: [email protected]


Danmarks stærkeste udlejningsbureau

Højeste indtjening

Esmarks gennemsnitlige belægningsprocent er den højeste i alle de områder, hvor vi er til stede.

100% tryghed

Tryghed er et nøgleord, både når man er på ferie, men også når man udlejer sit feriehus. Og med Esmark Fordelspakke er du dækket – uden selvrisiko.

Bedste service

Et gennemført servicekoncept betyder, at du kan møde os på kontoret 7 dage i ugen, har gratis opsyn af dit feriehus året rundt samt gratis benyttelse af vaskeri og ejerværksted.

Størst fleksibilitet

Hos Esmark er det dig, der bestemmer, hvor meget du vil udleje. Vi har altid tid til en dialog og står klar med individuel rådgivning.

Flest glade gæster

Hos Esmark samler vi på glade gæster. For vi ved, at glade gæster bliver til stamgæster hos os og hos dig. Og heldigvis har vi rigtig mange af dem.

»Vi har fået Esmark anbefalet, og det er vi glade for. I bund og grund bruger vi Esmark, fordi vi havde hørt, at man lejer godt ud ved jer, og det holder stik.

Det er fornemt med ejerværkstedet, som vi har benyttet flere gange til vask af tæpper og dyner. Rengøringen er fin, og vi har generelt en god kommunikation med alt personale.

Det er en god service, at vi bliver ringet op af en servicetekniker, inden der for eksempel bliver tilkaldt en håndværker til sommerhuset.

Vi føler os generelt godt informeret om stort og småt vedrørende vores udlejning gennem Esmark.

Har du spørgsmål til, hvordan vi oplever det at være husejer ved Esmark, så kontakt os gerne.«

Jens Houborg
Ejer af Bjerregårdsvej 393 i Bjerregård
Tlf.: 53 66 96 95


Få personlig ejerrådgivning

Vi har tre af vores mest erfarne ejerrådgivere tilknyttet Bjerregård, så hvorfor ikke lade Poul, Kristian eller Morten hjælpe dig videre med dine overvejelser om at udleje, optimere eller vedligeholde dit feriehus?

Udlejer du i dag dit feriehus igennem et andet bureau, så giver Poul, Kristian eller Morten dig gerne et tjek af din udlejningskontrakt, så du er sikker på, at du får markedets bedste vilkår.

Har du brug for rådgivning, eller vil du have en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering
af dit feriehus i Bjerregård, så kontakt Poul, Kristian eller Morten eller kig forbi vores kontor på Sdr. Klitvej 195.

Vi er ret overbeviste om, at du vil blive overrasket over, hvad vi kan tilbyde dig af fordele.

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver i Bjerregård
Tlf.: 69 15 96 41
E-mail: [email protected]

Kristian Holm
Ejerrådgiver i Bjerregård
Tlf.: 69 15 96 39
E-mail: [email protected]

Morten Bülow
Ejerrådgiver i Bjerregård
Tlf.: 69 15 96 72
E-mail: [email protected]


Vi optimerer indtjeningen på dit feriehus

Ofte kan små forbedringer øge indtjeningen på dit feriehus.
Derfor har vi hos Esmark fem dygtige interne ejerrådgivere ansat, som udelukkende har til opgave at hjælpe dig med at få mest muligt ud af udlejningen af dit feriehus.

Vi har over 50 års erfaring med feriehusudlejning, og vi kender vores gæster og deres behov. Derfor ved vi også, hvordan man får stamgæster i sit feriehus.

Når du får dit feriehus til udlejning hos os, får du tilbudt en gennemgang af dit feriehus, hvor en af vores interne ejerrådgivere kommer med gode råd til, hvordan udlejningen kan optimeres.

Vi holder også løbende øje med dit feriehus og giver feedback på baggrund af de tilbagemeldinger, vi får fra gæsterne i dit feriehus.

På den måde sikrer vi, at du får mest muligt ud af at være husejer hos Esmark.

Få rådgivning og tips

Her får du nogle generelle tips, som vi ved virker:

Velplejede udendørsarealer

– giver et godt førstehåndsindtryk

Godt med skabsplads

– så gæsterne kan pakke ud

Veludstyret køkken

– giver stamgæster

Rengøringsvenlige laminatgulve

Tillad 1 til 2 hunde i dit feriehus

– øger straks din udlejning

Kontakt mig for at få den bedste rådgivning omkring netop dit feriehus.

Anita Holm Sørensen
Intern ejerrådgiver
Tlf.: 92 15 66 30
E-mail: [email protected]


Dine Esmark-fordele

 • Markedets højeste belægningsprocent
 • Unik fordelspakke uden selvrisiko
 • Esmark VIP med partnerfordele og rabatter
 • Høj standard i rengøring og kontrol
 • Professionelt servicekoncept 24/7
 • Opsyn af dit feriehus året rundt
 • Målrettet og effektiv markedsføring
 • Glade og tilfredse gæster, der kommer igen
 • Egen ejerside, hvor du kan følge med i udlejningen
 • Gratis adgang til topmoderne ejerværksted, industrivaskemaskiner og trailere, døgnet rundt
 • Lokalkontor åbent 7 dage om ugen
 • Kompetent rådgivning
 • Og meget, meget mere …

»Jeg har været husejer hos Esmark siden 1993, og det har gennem alle årene altid været et positivt samarbejde baseret på gode lejeindtægter og service i særklasse. For uanset om jeg er i kontakt med ferie- eller ejerrådgivere, så er de altid imødekommende og giver kompetente svar og rådgivning.

Serviceteknikerne er meget pålidelige og hjælpsomme, hvilket betyder meget for mig, da jeg bor langt fra mit feriehus. Netop derfor er det også en stor hjælp, at jeg gratis kan låne værktøj og trailere ved ejerværkstedet.

Deres høje serviceniveau er vigtigt og afgørende for mig – og her leverer Esmark bare gang på gang.«

Jens Christian Nissen
Ejer af Plantagen 8 i Bjerregård


Din tryghedspakke

Vores tyske feriegæster kalder Esmarks service for en ’Rundum-sorglos-Paket’. Vi kalder det bare god service…

Vagttelefon døgnet rundt

Du og dine gæster kan altid komme i kontakt med os. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet 365 dage om året, hvis uheldet er ude.

Effektiv og hurtig ‘rullende service’

Vores serviceteknikere er håndværksmæssigt uddannede og kan derfor selv klare rigtig mange reparationer. Via iPads i servicebilerne er de altid 100% opdateret om aktuelle opgaver.

Vintersikring af dit feriehus

Sætter du udlejningen af dit feriehus på pause hen over vinteren, sørger vi for at vintersikre dit hus, så der er styr på indstillingerne af varmepumpe, radiatorer mv.

Minimering af dine omkostninger

Skal der ske udbedringer ved dit feriehus, kører vi altid ud på en servicesag, inden vi evt. kontakter en håndværker. Som husejer er du altid med i den proces, hvis rekvirering af en håndværker er nødvendig. Det er det, vi forstår ved partnerskab.


Waterz - Nordens største vandsportsfestival

Waterz - Nordens største vandsportsfestival

Esmark støtter lokalt med over 1 mio. kr. om året

Esmark er den største lokale feriehusudlejer på Vestkysten, og vi sætter en ære i at bakke op om vores lokalområde.

Som på vores andre destinationer ønsker vi økonomisk og med praktisk hjælp at bakke op om det lokale foreningsliv og om andre gode lokale initiativer. Vi har den holdning, at hvad der er godt for lokalområdet er også godt for Esmark, vores husejere og vores gæster.

Når vi støtter gode lokale initiativer, sker det med afsæt i vores 4 kerneværdier; nærvær, passion, ansvar og fællesskab, samt med et fokus på bæredygtighed og respekt for den enestående natur i Bjerregård.

På vores hjemmeside kan du ansøge om støtte til lokale initiativer i Bjerregård. Vi er altid interesseret i, hvad der rører sig i lokalområdet, og giver det værdi og mening med et samarbejde, hører vi meget gerne fra dig.

Esmark støtter Maritim-Viden

Maritim-Viden

Kabelbanen

Kabelbanen

BKK

BKK

Hvide Sande Tennisklub

Hvide Sande Tennisklub

Ankerfjord Hospice vandretur

Ankerfjord Hospice vandretur


Esmarks værdier skal opleves – for energi, det smitter

Hos Esmark kan vi slet ikke lade være med at engagere os.

For vi elsker det, vi laver – og de mennesker, vi møder. Det er vores drivkraft. Og af denne drivkraft udspringer vores værdier: Nærvær, passion, ansvar og fællesskab.

Med imødekommenhed, smil og hurtig hjælp giver vi vores gæster en dejlig ferie og dig som husejere en udlejning i særklasse.

Vi brænder for at give dig og vores gæster en service ud over det sædvanlige – og det kan ses og mærkes. For det skal være trygt at være gæst og husejer hos Esmark.


»Hos Esmark står vi aldrig stille, vi udvikler os hele tiden. En ting er dog uforandret; vores høje serviceniveau.

Jeg møder dagligt stamgæster, der er kommet hos Esmark gennem mange år, og som bliver ved med at rose os for vores smil og gode service. Det er fantastisk – især når det kan kombineres med tilfredse husejere, der oplever, at vi gør en forskel.«

Helga Aggerholm
Ferierådgiver i Bjerregård
Tlf.: 69 15 96 57
E-mail: [email protected]

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt vores ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også er bosat sammen med min ægtefælle og mine 4 dejlige børn. Efter at have været selvstændig tømrer i 8 år, blev jeg i juli 2015 ansat som servicetekniker hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor samarbejde og fællesskab er nogle værdier der ligger mig meget nært. Jeg brander meget for branchen og nyder samspillet med husejerne og mine kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tid sammen med gode kammerater. Og når tiden er til det, nyder jeg at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
[email protected]

Jeg er født og opvokset i vestjylland. Flyttet til Fanø 2021 og bor i Nordby i sammen med min Familie. I 20 år har jeg haft forskellige jobs med salg og indkøb i trælastbranchen. Fritiden bliver brugt på et lille orkester, hvor jeg synger og spiller guitar i, derudover i vores sommerhus med diverse gør-det-selv projekter. En cykle-gåtur i Fanø´s skønne natur eller en koncert.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
[email protected]

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
[email protected]

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Mads Cramon Behrmann

Mads Cramon Behrmann
Ejerrådgiver

69 15 96 11
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing. Jeg har boet i Ringkøbing hele mit liv og jeg kender derfor lokalområdet rigtig godt. Jeg har været ansat hos Esmark siden 2020, hvor jeg i dag sidder på kontoret i Søndervig. Når jeg ikke er på arbejde, spiller jeg fodbold, som er en af mine interesser. Derudover kan jeg godt lide og bruge tid med familie og venner.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 67 20
[email protected]

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
[email protected]

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2020

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Ejerrådgiver

92 15 66 30
[email protected]

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...