Esmark i Blåvand

Få en nem ekstra indtægt uden bøvl

Hos Esmark kan vi være med til at sikre din investering i dit feriehus, for vi ved, hvad det handler om. Mere overskud til dig i en travl hverdag, udlejning uden bøvl – og en ekstra indtægt, der kan give dig mere luft i økonomien.

Vores feriehuse er de bedst udlejede i Blåvand. Vi har erfaringen til at optimere din lejeindtægt, samt mange stamgæster, der kommer igen og igen. De passer godt på dit feriehus, og det holder dine omkostninger nede.

Hvis du i dag ikke udlejer dit feriehus, kan vi hos Esmark sikre dig en ekstra indtægt og tilbyde dig en fleksibilitet, som måske kunne hjælpe dig til at overveje udlejning.

Du bestemmer nemlig selv, hvornår og hvor meget du ønsker at udleje dit feriehus – hos Esmark er der ingen minimumskrav til udlejning.

Vi glæder os til at møde dig!

Mange hilsner
Team Esmark i Blåvand


Blåvand og Ho er perler på Vestkysten

Af Henning Borg

Blåvand og Ho er blandt kendere de absolutte hot spots langs Vestkysten, og derfor har der aldrig hersket tvivl om, at Esmark gerne ville etablere et lokalkontor i området. Siden vores nye lokalkontor åbnede i 2019, har det været en fornøjelse for os at kunne give både gæster og husejere områdets bedste service.

Vores unikke og helt specielt indrettede lokalkontor tilbyder moderne faciliteter for at kunne imødekomme vores husejeres ønsker til service. Vaskeri, trailere og ejerværksted er en del af den Esmark-service i Blåvand, som vi tilbyder alle vores husejere ganske gratis døgnet rundt. Derudover har vi været med til at øge gennemsnitsudlejningen af feriehusene i Blåvand markant. Det har været en fornøjelse at byde flere og flere gæster velkommen til Blåvand og Ho til glæde for husejerne og lokalområdet.

Flere gæster har netop fået øjnene op for, at Blåvand tilbyder noget for enhver smag. I vores gæsteanmeldelser nævner de ofte Blåvands smukke og badevenlige strand, de fantastiske skov- og klitområder med de mange mountainbikeruter, det flotte og alsidige golfbaneanlæg og det spændende byliv med spisesteder og gode butikker, der har åbent året rundt. Her på lokalkontoret forstår vi godt, hvorfor mange af vores gæster nu vender tilbage som stamgæster til vores skønne lokalområde.

Vi vil gerne værne om vores lokalområde med diverse grønne initiativer. Vi har etableret affaldssortering på lokalkontoret og bruger miljøcertificerede rengøringsmidler. Vores serviceteknikere bruger elcykler som et supplement til deres servicebiler, og vi sætter øget fokus på bæredygtigt legetøj til feriebørnene i vores skattekiste. Også i ejerværkstedet har der været fokus på optimering. Alle vores motordrevne maskiner er udskiftet, så de nu udelukkende kører på el.

Du er mere end velkommen til at kigge forbi vores lokalkontor og få en rundtur, så vi kan give dig et indblik i vores specielle Esmark-service og kultur. Og har du tid til en snak om dit feriehus, så byder vi dig gerne på en kop økologisk kaffe, the eller kakao. Vi mangler fortsat flere feriehuse for at kunne imødekomme den store efterspørgsel fra vores mange stamgæster, der er på udkig efter et ’Esmark-hus’ i Blåvand. Drømmer du derfor om en bedre udlejning og flere gæster
i dit feriehus, så giver vi dig gerne en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering.

Vi tror på Blåvands fortsatte potentiale, så skal vi ikke også udleje dit feriehus?

Henning Borg
Bureauchef i Blåvand
Tlf.: 69 16 95 55
E-mail: [email protected]


Danmarks stærkeste udlejningsbureau

Højeste indtjening

Esmarks gennemsnitlige belægningsprocent er den højeste i alle de områder, hvor vi er til stede.

100% tryghed

Tryghed er et nøgleord, både når man er på ferie, men også når man udlejer sit feriehus. Og med Esmark Fordelspakke er du dækket – uden selvrisiko.

Bedste service

Et gennemført servicekoncept betyder, at du kan møde os på kontoret 7 dage i ugen, har gratis opsyn af dit feriehus året rundt samt gratis benyttelse af vaskeri og ejerværksted.

Størst fleksibilitet

Hos Esmark er det dig, der bestemmer, hvor meget du vil udleje. Vi har altid tid til en dialog og står klar med individuel rådgivning.

Flest glade gæster

Hos Esmark samler vi på glade gæster. For vi ved, at glade gæster bliver til stamgæster hos os og hos dig. Og heldigvis har vi rigtig mange af dem.

»Vi har tidligere udlejet vores feriehus gennem en af de landsdækkende feriehusudlejere, men vi var ikke tilfredse med deres service og rengøring. Derfor skiftede vi til Esmark. Og det har vi ikke fortrudt. Vi har efter skiftet fået en bedre udlejning.

Esmark er fleksibel, og vi vælger selv, hvornår vi ønsker at udleje vores feriehus.

Deres medarbejdere er altid flinke og imødekommende, er nemme at komme i kontakt med, og de passer godt på vores feriehus. Hvis noget går i stykker, så kontakter de os altid, så vi hurtigt finder en løsning til glæde for gæsterne.

Ejerværkstedet, trailere og vaskeriet er til stor hjælp for os, og rengøringen er bare i orden.

Vi kan give Esmark vores bedste anbefalinger, og har du spørgsmål til, hvordan vi oplever forskellen fra vores tidligere udlejer og til Esmark, så giv os et kald!«

Hanne Esbjerg og Ejvind Søndergård
Ejere af Hedetoftvej 41B i Blåvand
Tlf.: 60 60 89 20


Få personlig ejerrådgivning

Vi har tre af vores mest erfarne ejerrådgivere tilknyttet Blåvand, så hvorfor ikke lade Henning, Kristian eller Anders hjælpe dig videre med dine overvejelser om at udleje, optimere eller vedligeholde dit feriehus?

Udlejer du i dag dit feriehus igennem et andet bureau, så giver Henning, Kristian eller Anders dig gerne et tjek af din udlejningskontrakt, så du er sikker på, at du får markedets bedste vilkår.

Har du brug for rådgivning, eller vil du have en gratis og uforpligtende udlejningsvurdering af dit feriehus i Blåvand, så kontakt Henning, Kristian eller Anders eller kig forbi vores kontor
på Blåvandvej 1.

Vi er ret overbeviste om, at du vil blive overrasket over, hvad vi kan tilbyde dig af fordele.

Henning Borg
Bureauchef og ejerrådgiver i Blåvand
Tlf.: 69 16 95 55
E-mail: [email protected]

Kristian Holm
Ejerrådgiver i Blåvand
Tlf.: 69 15 96 39
E-mail: [email protected]

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver i Blåvand
Tlf.: 69 15 98 34
E-mail: [email protected]


Vi optimerer indtjeningen på dit feriehus

Ofte kan små forbedringer øge indtjeningen på dit feriehus.
Derfor har vi hos Esmark fem dygtige interne ejerrådgivere ansat, som udelukkende har til opgave at hjælpe dig med at få mest muligt ud af udlejningen af dit feriehus.

Vi har over 50 års erfaring med feriehusudlejning, og vi kender vores gæster og deres behov. Derfor ved vi også, hvordan man får stamgæster i sit feriehus.

Når du får dit feriehus til udlejning hos os, får du tilbudt en gennemgang af dit feriehus, hvor en af vores interne ejerrådgivere kommer med gode råd til, hvordan udlejningen kan optimeres.

Vi holder også løbende øje med dit feriehus og giver feedback på baggrund af de tilbagemeldinger, vi får fra gæsterne i dit feriehus.

På den måde sikrer vi, at du får mest muligt ud af at være husejer hos Esmark.

Få rådgivning og tips

Her får du nogle generelle tips, som vi ved virker:

Velplejede udendørsarealer

– giver et godt førstehåndsindtryk

Godt med skabsplads

– så gæsterne kan pakke ud

Veludstyret køkken

– giver stamgæster

Rengøringsvenlige laminatgulve

Tillad 1 til 2 hunde i dit feriehus

– øger straks din udlejning

Kontakt mig for at få den bedste rådgivning omkring netop dit feriehus.

Gitte Alslev
Intern ejerrådgiver
Tlf.: 69 16 95 51
E-mail: [email protected]


Dine Esmark-fordele

 • Markedets højeste belægningsprocent
 • Unik fordelspakke uden selvrisiko
 • Esmark VIP med partnerfordele og rabatter
 • Høj standard i rengøring og kontrol
 • Professionelt servicekoncept 24/7
 • Opsyn af dit feriehus året rundt
 • Målrettet og effektiv markedsføring
 • Glade og tilfredse gæster, der kommer igen
 • Egen ejerside, hvor du kan følge med i udlejningen
 • Gratis adgang til topmoderne ejerværksted, industrivaskemaskiner og trailere, døgnet rundt
 • Lokalkontor åbent 7 dage om ugen
 • Kompetent rådgivning
 • Og meget, meget mere …

»Min familie har udlejet feriehuse gennem Esmark i en årrække, og jeg anbefaler gerne Esmark til andre, hvis de leder efter et nyt udlejningsbureau.

Esmark er dygtige til at leje feriehuse ud, og jeg er meget tilfreds med både lejeindtægten, rengøringen og det høje serviceniveau. For Esmarks professionelle og dygtige medarbejdere har styr på det hele. De får tingene gjort, og jeg oplever aldrig noget bøvl som husejer. Vi skal aldrig selv gøre noget, og vi har fuld tillid til, at Esmark står for alt vedrørende huset og udlejningen.

Har du har spørgsmål til, hvordan det er at være husejer ved Esmark? Så ring gerne til mig!«

Brian Jespersen
Ejer af Dakotavej 43 i Hvide Sande
Tlf.: 21 20 17 22


Din tryghedspakke

Vores tyske feriegæster kalder Esmarks service for en ’Rundum-sorglos-Paket’. Vi kalder det bare god service…

Vagttelefon døgnet rundt

Du og dine gæster kan altid komme i kontakt med os. Vi står til rådighed 24 timer i døgnet 365 dage om året, hvis uheldet er ude.

Effektiv og hurtig ‘rullende service’

Vores serviceteknikere er håndværksmæssigt uddannede og kan derfor selv klare rigtig mange reparationer. Via iPads i servicebilerne er de altid 100% opdateret om aktuelle opgaver.

Vintersikring af dit feriehus

Sætter du udlejningen af dit feriehus på pause hen over vinteren, sørger vi for at vintersikre dit hus, så der er styr på indstillingerne af varmepumpe, radiatorer mv.

Minimering af dine omkostninger

Skal der ske udbedringer ved dit feriehus, kører vi altid ud på en servicesag, inden vi evt. kontakter en håndværker. Som husejer er du altid med i den proces, hvis rekvirering af en håndværker er nødvendig. Det er det, vi forstår ved partnerskab.

»Som servicetekniker hos Esmark er kommunikation et nøgleord for et godt samarbejde med både husejer og gæst.

Vores husejere værdsætter, at de i ejerværkstedet gratis kan låne næsten alt. Og skulle der være specielle ønsker eller behov, finder vi som regel en løsning på det.

For når vi lover udlejning uden bøvl, så handler det for os hos Esmark om at se muligheder frem for begrænsninger.«

Marc Farup
Servicetekniker i Blåvand
E-mail: [email protected]


Esmark støtter Ribe-Esbjerg Håndbold

Ribe-Esbjerg Håndbold

Esmark støtter lokalt med over 1 mio. kr. om året

Esmark er den største lokale feriehusudlejer på Vestkysten, og vi sætter en ære i at bakke op om vores lokalområde.

Som på vores andre destinationer ønsker vi økonomisk og med praktisk hjælp at bakke op om det lokale foreningsliv og om andre gode lokale initiativer. Vi har den holdning, at det, der er godt for lokalområdet, er også godt for Esmark, vores husejere og vores gæster.

Når vi støtter gode lokale initiativer, sker det med afsæt i vores 4 kerneværdier; nærvær, passion, ansvar og fællesskab, samt med et fokus på bæredygtighed og respekt for den enestående natur i Blåvand.

På vores hjemmeside kan du ansøge om støtte til lokale initiativer i Blåvand. Vi er altid interesseret i, hvad der rører sig i lokalområdet, og giver det værdi og mening med et samarbejde, hører vi meget gerne fra dig.

Esmark støtter Skærbæk Mølle Golfklub

Skærbæk Mølle Golfklub

Esmark støtter Blue Mountain MTB

Blue Mountain MTB

Esmark støtter Golfarrangement i Blåvandshuk Golfklub

Golfarrangement i Blåvandshuk Golfklub

Esmark støtter Bolette Schlüter – BMX-rytter

Bolette Schlüter – BMX-rytter

Esmark støtter Varde Miniby

Varde Miniby


Esmarks værdier skal opleves – for energi, det smitter

Hos Esmark kan vi slet ikke lade være med at engagere os.

For vi elsker det, vi laver – og de mennesker, vi møder. Det er vores drivkraft. Og af denne drivkraft udspringer vores værdier: Nærvær, passion, ansvar og fællesskab.

Med imødekommenhed, smil og hurtig hjælp giver vi vores gæster en dejlig ferie og dig som husejere en udlejning i særklasse.

Vi brænder for at give dig og vores gæster en service ud over det sædvanlige – og det kan ses og mærkes. For det skal være trygt at være gæst og husejer hos Esmark.


»Jeg elsker at arbejde med mennesker. Det er netop samarbejdet med vores gæster og husejere, der gør mit arbejde så spændende. Jeg oplever en hverdag, hvor der er mange bolde i luften, og ikke to dage er ens. Her nyder jeg at være behjælpelig og yde den bedste service.

Hos Esmark er der plads til personlig udvikling, og jeg er stolt over, at fremdrift og ”We love people” bliver gjort til virkelighed til gavn for gæster og husejere.«

Rikke Larsen
Ferierådgiver i Blåvand
Tlf.: 69 15 96 71
E-mail: [email protected]

Om os

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.
Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år.

I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at blive vores næste esmakker? Så send din ansøgning til os i dag – vi glæder os til at møde dig!

Kontakt vores ejerrådgivere

Picture of Poul Madsbjerg Ebsen

Poul Madsbjerg Ebsen
Ejerrådgiver

69 15 96 41
[email protected]

Jeg er meget lokalkendt og har mine rødder i Ringkøbing, hvor jeg bor med min kone og mine 2 børn. Vesterhavet har jeg altid haft meget tæt på, og jeg sætter stor pris på området. Jeg har selv en del erfaring i sommerhusbranchen, da jeg har haft sommerhus i Søndervig og har nu et lækkert sommerhus i Bjerregård. Jeg er oprindeligt udlært murer, men har arbejdet med salg i mere en 10 år. Jeg elsker at have kontakt til vores husejere samt at snakke med nye potentielle husejere. I fritiden bruger vi meget af vores tid sammen som familie i vores autocamper, men vi fisker også en del på Ringkøbing Fjord.

Picture of Kristian Holm

Kristian Holm
Ejerrådgiver

69 15 96 39
[email protected]

Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også er bosat sammen med min ægtefælle og mine 4 dejlige børn. Efter at have været selvstændig tømrer i 8 år, blev jeg i juli 2015 ansat som servicetekniker hos Esmark. I dag arbejder jeg som ejerrådgiver; et spændende job, hvor samarbejde og fællesskab er nogle værdier der ligger mig meget nært. Jeg brander meget for branchen og nyder samspillet med husejerne og mine kollegaer. I min fritid elsker jeg at bruge tid sammen med gode kammerater. Og når tiden er til det, nyder jeg at sejle en tur ud på fjorden – enten for at fiske eller se en smuk solnedgang.

Picture of Morten Bülow

Morten Bülow
Ejerrådgiver

69 15 96 72
[email protected]

Efter 5 år i detailhandlen og senest 12 års tjeneste som politiassistent startede jeg i 2020 hos Esmark, hvor jeg i dag arbejder som ejerrådgiver. Jeg nyder samtalerne og samspillet med husejerne, hvor vi i fællesskab forsøger at skabe de bedst mulige rammer for både gæster og ejere. Jeg har stor interesse for sommerhuse og sætter stor pris på, når husejere inviterer indenfor i netop deres feriehus. Jeg er født og opvokset i Ringkøbing, hvor jeg også i dag er bosat sammen med fruen og vores to drenge. I fritiden nyder familien og jeg naturen, gerne ved vandet eller en tur i skoven.

Picture of Nikolaj Gramstrup

Nikolaj Gramstrup
Ejerrådgiver

69 15 96 82
[email protected]

Jeg er født og opvokset i vestjylland. Flyttet til Fanø 2021 og bor i Nordby i sammen med min Familie. I 20 år har jeg haft forskellige jobs med salg og indkøb i trælastbranchen. Fritiden bliver brugt på et lille orkester, hvor jeg synger og spiller guitar i, derudover i vores sommerhus med diverse gør-det-selv projekter. En cykle-gåtur i Fanø´s skønne natur eller en koncert.

Picture of Henning Borg

Henning Borg
Ejerrådgiver

69 16 95 55
[email protected]

Jeg er gift med Mette, og vi har 3 voksne sønner. Jeg elsker sport, og på mine gamle dage har jeg kastet mig over golf, da knæet ikke kunne holde til fodbold længere. Derudover har vi en lille hund, og her udnytter vi den fantastiske natur til at gå lange ture, enten langs stranden, eller i skoven. Arbejdsmæssigt har jeg været i turistbranchen siden 1985, og har arbejdet både i Spanien og Grækenland, inden jeg i 1993 begyndte med sommerhusudlejning i Danmark. Qua rejseaktiviteterne taler jeg både tysk, engelsk og spansk.

Picture of Katrine Dalsgaard

Katrine Dalsgaard
Ejerrådgiver

69 15 96 67
[email protected]

Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men elitehåndbolden bragte mig til Ringkøbing i 2008. Her bor jeg i dag med min mand og vores to børn. I min fritid nyder jeg tiden med min familie, deres interesser for sport, og når tiden tillader det, sætter jeg også selv pris på at træne lidt og være sammen med mine veninder. Jeg har været ansat ved Esmark siden sommeren 2019, og inden da arbejdede jeg 11 år i Vikar- og rekrutteringsbranchen.

Picture of Anders Koop Nielsen

Anders Koop Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 98 34
[email protected]

Jeg er født og opvokset i landsbyen Glejbjerg, og bor i dag på en nedlagt landejendom i Tistrup ved Varde, sammen med min ægtefælle Betina og vores datter. Fritiden bruges på vores landejendom, og når tiden er til det nyder jeg kvalitetstid med familien og en lang gåtur med hunden. Derudover er jeg aktiv i det lokale foreningsliv og nyder også gerne en god fodboldkamp fra sidelinjen eller i fjernsynet. Jeg er uddannet landmand og dernæst ejendomsmægler, og har været ansat ved Esmark siden 01.01.2022.

Picture of Jimmi Nielsen

Jimmi Nielsen
Ejerrådgiver

69 15 67 20
[email protected]

Jeg er født, opvokset og bor i lokalområdet. Jeg har 4 voksne børn og danner par med Julie, som også har 2 børn. De sidste godt 20 år har jeg brugt i sommerhus udlejnings branchen. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, hendes børn og mine egne børn, venner og fitness. Jeg elsker at rejse. fx til Mexico for at fiske.

Picture of Karen Langer

Karen Langer
Ejerrådgiver

69 16 95 52
[email protected]

I november 2020 blev jeg ansat hos Esmark som intern ejerrådgiver. Et job, hvor jeg får lov til at være i tæt kontakt med vores husejere, og hvor ikke to dage er ens. Jeg er født og opvokset i Harboøre, men har boet i Hvide Sande siden 1996 - her bor jeg sammen med mine tre børn. Jeg holder meget af vores vestjyske natur, og nyder især en god løbetur i de flotte omgivelser.

Picture of Gitte Alslev

Gitte Alslev
Ejerrådgiver

69 16 95 51
[email protected]

Jeg er født og opvokset i det vestjyske og bor i dag i Oksbøl sammen med min søn Anton. Inden jeg startede hos Esmark har jeg arbejdet i detailbranchen i mere end 25 år i samme virksomhed. De fleste af årene som butikschef. Jeg har været ansat som intern ejerrådgiver ved Esmark siden 01.11.2020

Picture of Anita Holm Sørensen

Anita Holm Sørensen
Ejerrådgiver

92 15 66 30
[email protected]

Jeg født og opvokset i Grønbjerg og bor i dag i Ringkøbing, sammen med min mand Søren og vores 3 børn. Fritiden bruger jeg sammen med min familie og venner. Jeg nyder gåture langs fjorden, hygge i sofaen, en løbetur eller et glas vin på terrassen. Jeg er uddannet pædagog og har været ansat ved Esmark siden 01.11.2022.

Bestil en gratis udlejningsvurdering Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...