Moderne hus med skøn beliggenhed tæt på Put and Take sø

4
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 66, Klegod

- Sommerhusnr.: H5077
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et moderne, lyst og meget smagfuldt indrettet hus i Klegod, ikke langt fra Søndervig med et væld af indkøbsmuligheder og restauranter. Ligeledes ligger huset ikke langt fra en Put and Take sø, lige noget for en fiskeglad familie og her er også mulighed for at have 2 hunde med.

Et sommerhus med god beliggenhed og tæt på en put and take sø.

Dette dejlige sommerhus ligger i Klegod, et naturskønt område tæt på badebyen Søndervig med mange gode shopping muligheder og restauranter. Meget tæt på huset, kun 400 meter ligger en put and take sø, lige noget for den fiske glade familie, så kan de nyde deres lidenskab uden at skulle køre derhen.

Den moderne og lyse indretning søger for velvære

Sommerhuset er lyst og venligt indrettet, den varme træbeklædning sørger for en hyggelig atmosfære og i stuen er der en alkove til de hyggelige timer med ren afslapning med en god bog eller surfe på det gratis internet. I det store badeværelse med gulvvarme er der spabad og sauna, her kan du rigtig slappe af. I det praktiske køkken er udstyret i orden og her kan forberedelserne til feriens måltider udrettes, det kunne jo være de selv fangede fisk.

Den store græs grund er ideel til leg for børn og hunde

Sommerhuset er omgivet af en store dejlig træterrasse med plads til hygge, alt imens du har mulighed for at se børn og hunde nyde leg på den store græs grund. For børnene er der en endvidere en gynge. Nyd ferie i en af liggestolene og tilbered evt. nogle af måltiderne på huset grill, der er rigelig med plads til den store familie.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5077

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren 4 Erwachsene und ein Hund.
Waren voll zufrieden mit diesem Ferienhaus.Hatten genug Platz.Ein sehr schönes helles gemütliches Ferienhaus.
Wir kommen wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich

DE
D.
sagde , Deutschland

Gepflegt und gemütlich und im Grünen. Bäcker in der Nähe und alles was wünschenswert ist.
Sport Möglichkeiten, Fahrradverleih, Angeln gute Gaststätten und Chillen wenn man seine Ruhe möchte.
Besser geht nicht.

Liebe Grüße aus Mönkeberg

Karin

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 3.000
Byggeår:2000

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...