Flot 5-stjernes kvalitetshus med spa og sauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 6 A, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2311
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
6 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en stor, lukket og ugeneret naturgrund på Bilbergsvej 6 A i Bjerregård, finder I dette lækre 100 m2 store feriehus, opført i 2020.

Med sine 2 badeværelser er huset velegnet til den store familie – eller til 2 familier, der gerne vil holde ferie en dejlig ferie sammen. Kører I på ferie i el-bil kan I uden besvær lade bilen op igen.

Lækker lys indretning i skandinavisk stil

Feriehuset her er flot og lækkert indrettet. Der er lagt vægt på kvalitet og den gode og hyggelige indretning.

Opholdsrummet er samlingspunktet i huset, og her er plads til alle. Køkkenafdelingen er praktisk og flot indrettet, med alt hvad I har brug for – bl.a. 60 l. fryser, mikroovn og opvaskemaskine.

De store panoramavinduer åbner op for en skøn udsigt til grunden og inviterer lyset ind i stuen. I det hyggelige stuehjørne kan I slappe af med kortspil – eller læse en god bog, henslængt i sofaen foran den knitrende ild i brændeovnen.

Wellness med spa og sauna efter strandturen

Med de 2 flotte og praktisk indrettede badeværelser er huset velegnet til 2 familier. Det ene badeværelse har desuden en dejlig wellness afdeling med spa og sauna, som inviterer til lidt forkælelse og velvære, – måske efter en lang dag i den, til tider lidt barske, vestjyske natur.

Naturligvis hører der både vaskemaskine og tørretumbler til huset. Det gør det nemt at pakke ferietøjet, uanset vejrudsigten. En varmepumpe er med reducere energiforbruget i huset.

Nyd roen på terrassen – her ved skov og strand

Sommerhuset her på Bilbergsvej 6 A ligger ugeneret for enden af en stikvej, midt i naturen, og afskærmet af træer og buskads. I kan derfor nyde solens stråler i liggestolene på terrassen, uden at tænke på naboer.

Nyd en veltilberedt grill-middag på terrassen, mens I ser solen farve himlen over klitterne purpurrød – og stjernerne dukke frem. Det dufter af skov og hede og der hersker en dejlig stilhed når mørket sænker sig og fuglene går til ro.

Med en spadseretur på ca. 10-15 min er I på stranden, hvor I også kan nyde solnedgangen – f.eks. mens I sidder i sandet og nyder den medbragte kaffe.

Holmsland Klit – naturoplevelser mellem hav og fjord

Har I lyst til naturoplevelser, er mulighederne mange her. Tag cyklerne med – eller lej dem her og benyt jer af de mange cykelstier, som forbinder feriehusområderne og løber lige bag ved klitterne – væk fra vejen. Det er nemt at gøre ferien ekstra aktiv med skønne cykelture, samtidigt med at I besøger de omkringliggende byer og turistattraktioner.

En tur til Hvide Sande kan byde på fiskeri fra molen, et besøg i Fiskeriets hus eller på havnen for at opleve miljøet der – med fiskerkuttere, is-caféer, restauranter osv.

Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset B2311

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir waren zu dritt im März hier.
Schönes Ferienhaus in guter Alleinlage. Die Straße war so gut wie gar nicht zu hören, wir konnten bei offenem Fenstern schlafen. Bis zum Strand sind es 10 Minuten, da es in diesem Bereich nicht so viele Häuser gibt, war der Strandabschnitt fast menschenleer.
Durch die überdachte Aussenterrasse konnten wir sogar im März draußen in der Sonne sitzen. Es gibt eine kleine, schnuckelige Sauna, die wir ausgiebig genutzt haben.
Die Küche ist super ausgestattet, es ist alles in guter Qualität und ausreichender Menge vorhanden. Der große Esstisch bietet genug Platz zum Essen und spielen.
Leider steht der Ofen etwas ungünstig, so dass er vom Ecksofa nicht zu sehen ist. Der Fernseher ist zwar mobil, lässt sich aber, durch die Kabel, nicht weit genug ziehen, damit vier Personen gute Sicht haben.
Durch die vielen, hohen Fenster hatten wir das Gefühl mitten in der Natur zu sitzen, tagsüber war es schön hell, sogar bei grauen Himmel. Abends könnte der Wohn- und Essbereich etwas mehr Lampen vertragen. Das Haus ist liebevoll und hochwertig eingerichtet, wir haben unseren Aufenthalt sehr genossen.
Das WLAN lief stabil in jedem Raum.

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes und modernes Ferienhaus mit viel Platz für die ganze Familie. Komfortabel eingerichtet mit allem, was man für einen angenehmen Urlaub benötigt.
Die Lage ist sehr angenehm, da das Haus von der Straße etwas abgelegen ist und man nicht hinein schauen kann.
Großzügige Terrasse mit Liegestühlen.
Kurzer Weg zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschön und hell

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.001
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...