Moderne femstjernet sommerhus med spa og sauna tæt på havet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 478, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1063
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I første klitrække kun 50 meter fra det skønne Vesterhav på Bjerregårdsvej 478 ligger dette femstjernede sommerhus, der er bygget i 2021. Sommerhuset har med aktivitetsrum, spa, sauna, god udsigt og en fantastisk beliggenhed alt til en uforglemmelig ferie ved Vesterhavet. 6 personer kan nyde en lækker ferie i dette sommerhus – og hunden er ligeledes velkommen.

Aktivitetsrum og wellnessområde med spa og sauna

Sommerhuset på Bjerregårdsvej 478 er den perfekte feriedestination for jer, der ønsker både at være aktive og slappe af under ferien. Skal der være gang i den, er det i sommerhusets aktivitetsrum, det sker. Her kan I bruge mange timer omkring billardbordet, når I skal finde feriens store billardmester.

Når det er tid til at slappe af, skal I bare finde vej til det ene af sommerhusets 2 badeværelser – her er nemlig et lækkert wellnessområde med spa og sauna, hvor I kan være helt sikre på at få en god gang afslapning og komme helt ned i gear.

Køkken og stue er samlet i opholdsrummet – sommerhusets hjerte, hvor I kan samles til mange gode feriestunder med fælles madlavning, hyggelige spil og sjove film. I kan også tænde op i brændeovnen, der giver dét ekstra til feriestemningen. Fra opholdsrummet har I en god udsigt over byen og Ringkøbing Fjord.

Sommerhuset har 3 soveværelser, der alle er indrettet med dobbeltsenge, hvor I kan få en god nats søvn, så I er veludhvilede til næste feriedag. En energivenlig varmepumpe sørger for, at der er behagelige temperaturer i sommerhuset. Desuden har huset også en lademulighed til elbiler.

Skønt feriehus med kun 50 meter til Vesterhavet

På de varme og solrige dage kan I rykke ferien ud på den delvist overdækkede terrasse. Find havemøbler, liggestole og grillen frem og tilbring hele dagen udendørs. Til de mindste er der også en sandkasse, de kan lege i og få stor glæde af.

Fra terrassen kan I tydeligt høre lyden af brændingen – Vesterhavet ligger nemlig kun 50 meter væk. Det kræver ikke mange skridt at nå hertil, hvilket er helt perfekt, når I trænger til en kølende dukkert på de varme feriedage. Også en gåtur ad de kilometerlange sandstrande er helt fantastisk og føles som terapi for sjælen.

Skønne naturoplevelser i Bjerregård

I Bjerregård kan I købe ind hos den lokale købmand, der ligger 1,3 kilometer fra sommerhuset. Der er også legepladser, der helt sikkert vil falde i god jord hos børnene. Bjerregård er et område med masser af skøn natur, der skal opleves. Her kan I blandt andet tage en tur til Tipperne, hvor I kan opleve mange forskellige fuglearter.

I kan også slå et smut forbi den hyggelige fiskerby Hvide Sande. Her kan I købe ind, shoppe i skønne butikker og spise på hyggelige restauranter og cafeer. I på havnen er der altid er gang i den – og måske I spotter en sæl i bassinet. 

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1063

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein großes und sehr schönes Haus zum wohlfühlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist grossartig.
Erste Dünenreihe, gleich am Aufgang 12 und doch sehr geschützt um neugierige Blicke zu entgehen.
Eine tolle Terasse, ideal zum sonnen und relaxen. Eingezäuntes Grundstück, super für Hunde aber auch für Familien mit Kleinkindern.
Sandkasten und Schaukel sind vorhanden. Das Haus selbst ist sehr gut ausgestattet, mit allem was man braucht.
Neuster Standart in allen Zimmern.
Die Räumlichkeiten sind sehr sauber bei Ankunft gewesen.
Was uns besonders gut gefallen hat ist der großzügige Eingangsbereich.
Im grossen und Ganzen haben wir einen tollen Urlaub in einem besonderen Haus geniessen dürfen und haben deshalb sofort wieder gebucht.
Wir können dieses Ferienhaus anstandslos weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Habe ich ja schon gemacht!

Unser Wohlfühlhaus mit allen
Möglichkeiten
Reinkommen und sagen "wir sind daheim" ist für mich eine sehr hohe Auszeichnung
Alles sehr sauber und ordentlich
Die Sandverwehungen könnten den einen oder anderen stören.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:145 / 1.409
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...