Renoveret sommerhus med sauna centralt beliggende i Bjerregård

3.5
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 119, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1111
6 pers.
Antal personer
750 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I det populære Bjerregård, på Bjerregårdsvej 119, finder I dette charmerende sommerhus. Feriehuset er til 6 personer og ligger på naturgrund i gåafstand til Vesterhavet og indkøb. For de morgenfriske er det oplagt at hente morgenbrødet ved købmanden, mens kaffen brygger færdig og de andre står op. Og som en ekstra bonus er feriehuset indrettet med sauna!

Hyggeligt køkkenalrum og stue med brændeovn

Sommerhuset er renoveret i 2020. I køkkenet finder I opvaskemaskine, mikroovn og induktionskomfur – faciliteter, der letter køkkentjansen, så kokken også kan slappe af i ferien. Køkkenalrum og opholdsstue ligger i åben forbindelse, og herfra er der udgang til sydvestvendt terrasse.

Centralt placeret i stuen finder I brændeovnen, der ud over hygge sørger for behagelig temperatur sammen med den miljøvenlige luft-til-luft varmepumpe.

Badeværelse med gulvvarme og sauna

Feriehusets badeværelse er udstyret med gulvvarme og gemmer på et ekstra feriehighlight i form af en sauna. I de køligere måneder er en tur i saunaen den perfekte afslutning på en fantastisk dag ved Vesterhavet, inden I lægger hovedet på puden til en god nats søvn.

Sydvestvendt terrasse med mange muligheder

Med udgang fra stuen finder I feriehusets sydvestvendte terrasse. Udelivet kan nydes i mange afskygninger, da terrassen både er åben, overdækket og afskærmet, så der skulle være en krog for enhver smag, og de lange sommeraftener kan fortsat nydes efter duggens fald. De mindste er der også tænkt på i form af sandkasse, så de kan lege, mens de voksne slapper af på terrassen.

Bjerregård – skøn natur med både hav og fjord

Bjerregård er især kendt for den skønne natur, der strækker sig fra Nymindegab til Skodbjerge. Der er klitlandskab så langt, øjet rækker, og vand til begge sider – på den ene side det brusende Vesterhav og på den anden side den mere stille Ringkøbing Fjord. Der er virkelig lagt op til ferie for naturelskere – og naturen her er smuk og betagende året rundt.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1111

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütliches, funktionales und kompaktes Ferienhaus! Große Fenster, viel Lichteinfall, auch im Winter dank Ofen und Wärmepumpe gemütlich warm. Alles ist vorhanden, man kann sich vom ersten Tag an wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Hallo liebes Esmark-Team, sehr geehrter Eigentümer, wir bedanken uns sehr, dass wir Urlaub in diesem sehr schönen Haus verbringen konnten. Es ist sehr gemütlich, hübsch eingerichtet und ausgestattet. Nachdem wir auch das Backblech unter dem Backofen (es ist KEINE Zierleiste, sondern eine Schublade unter dem Backofen) gefunden hatten

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschön hell eingerichtes Ferienhaus, modern und doch gemütlich. Für mich als Alleinreisende perfekt, auch wenn es eigentlich für 6 Personen gedacht ist. Kamin, Wärmepumpe, toll ausgestattete moderne Küchenzeile, offener Wohnraum zur Sonnenseite ausgerichtet – wärmt auch im Winter den Raum gut auf, wenn die Sonne scheint), tolle geschützte Terrasse und ein modernes gepflegtes Bad mit Sauna… und noch vieles mehr auch für 6 Personen/ Familie (genug Stauraum, Spiele, Sonos One für die eigene Musikbibliothek , Fernseher usw.). Schlafzimmer und Betten – speziell die Doppelbetten – sind typisch dänisch und mir für zwei Personen fast immer ein wenig zu schmal. Aber da ich allein unterwegs war, war es nahezu perfekt. Also, absolute Empfehlung… tolles Haus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 1.214
Renoveret / Byggeår:2020 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (160 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...