Hyggeligt feriehus til 5 personer i Klegod – 700 meter fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Fladsbjergvej 58, Klegod

- Sommerhusnr.: H5739
5 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blot 700 meter fra det skønne, brusende Vesterhav står dette hyggelige sommerhus klar til jeres kommende ferie. Sommerhuset på Fladsbjergvej 58 i Klegod inviterer op til 5 personer ind til en dejlig ferie, og derfor er det et oplagt valg til en familie.

Hyggelig indretning med brændeovn

Alrummet udgør sommerhusets hjerte, og her er der lagt op til mange hyggelige stunder i løbet af jeres ferie. Her kan I være sammen om madlavningen, sjove spil og gode film, og med den åbne forbindelse mellem køkken, spiseplads og stue kan I også nyde hinandens selskab, selvom I laver forskellige ting.

Alrummet byder desuden på en brændeovn, der med sine knitrende flammer fuldender den hyggelige feriestemning og spreder varme. Derudover har I en energivenlig varmepumpe, der sørger for behagelige temperaturer i feriehuset.

På sommerhusets 80 kvadratmeter venter jer desuden 3 gode soveværelser, der er indrettet med henholdsvis 1 dobbeltseng, 2 enkeltsenge og 1 etageseng. Her kan I søge mod, når I efterhånden har opbrugt al dagens energi, så I kan få samlet ny energi til de kommende feriedage.

I feriehuset på Fladsbjergvej 58 er der gode praktiske faciliteter, og takket være opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren slipper I for at skulle bruge en masse af jeres ferietid på det praktiske husarbejde.

Skøn, afskærmet terrasse – 700 meter til Vesterhavet

På sommerhusets udeområde venter jer en skøn, afskærmet terrasse, der vender mod syd, hvor I kan nyde solen det meste af dagen. Her står både havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan læne jer tilbage på en dejlig plads i solens stråler.

Efter en dag i solen kan I samle hele ferieflokken til en lækker middag på terrassen, som I kan tilberede på sommerhusets grill. Efter aftensmaden kan I gå en tur til Vesterhavet, der ligger kun 700 meter væk, hvor I kan nyde en lang gåtur eller se en smuk solnedgang.

Ferieoplevelser for familien

På jeres ferie i Klegod har I flere gode ferieoplevelser i vente. I kan blandt andet tage en tur til Lyngvig Fyr, hvor I kan bestige fyrets 228 trin og fra toppen opleve en henrivende udsigt over området og det fantastiske Vesterhav.

I kan også køre en tur til Hvide Sande eller Søndervig, hvor I både finder indkøbsmuligheder og butikker. I begge byer er der også skønne spisesteder, som I kan besøge på de feriedage, hvor I selv vil slippe for at lave mad.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5739

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus. Bequeme Betten, tolle Terrasse, gut ausgerüstete Küche und einwandfreies Badezimmer

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist umgeben von Dünen und somit schön geschützt gelegen. Die Einrichtung ist vollständig und meist modern. Das Badezimmer ist frisch renoviert und sauber. Die Zimmer sind liebevoll eingerichtet und mit schönen Details versehen. Der Weg zum Strand ist ebenfalls schnell bewältigt. Schön ist auch die großzügige Terrasse mit zwei Sonnenliegen und einen großen Tisch mit Stühlen und Auflagen.Genügend Abstand zu anderen Häusern und gute Wege zu den Städten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütlich eingerichtetes und bestens ausgestattetes Ferienhaus in schöner Lage (direkt am Küstenradweg gelegen, auf einem schön eingewachsenen Grundstück, fußläufig zum Strand) mit großer Terrasse und reichlich Sitzgelegenheiten.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.050
Renoveret / Byggeår:2019 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...