Strandnært med pool – sommerhus til 8 personer i Bjerregård

4
icon
icon
icon
icon

Julianevej 88, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1187
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 14
Swimmingpool
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt sommerhus med ideel beliggenhed en blind vej på naturgrund, kun 350 meter fra Vesterhavet. Op til 8 personer kan få glæde af dette rummelige feriehus, som ligger midt i den vestjyske natur. Med egen wellnessafdeling og swimmingpool kan I her finde velvære både udendørs og indendørs – uanset vejret.

God plads og alle moderne bekvemmeligheder

Sommerhuset på Julianevej 88 i Bjerregård er renoveret i 2022. Her er plads til 8 personer og eventuelt et par firbenede venner. Det lyse og praktisk indrettede køkken er åbent i forbindelse med den rummelige stue. Her er spiseplads til 8 personer og en sofaafdeling med brændeovn og fladskærms-TV, så I kan arrangere fælles madlavning i køkkenet samtidig med brætspil ved spisebordet – eller nogle ønsker måske i stedet at læse en god bog foran brændeovnen eller tjekke nyhederne på TV’et.

I soveafdelingen kan I hvile ud i 2 værelser med dobbeltsenge og 2 værelser med 4 enkeltsenge. Gulvvarmen i de 2 badeværelser bidrager til en behagelig fornemmelse at vågne op til. Vaskemaskine og tørretumbler medvirker til, at I ikke behøver at tage hele garderoben med på ferie. Der er installeret en energibesparende varmepumpe til opvarmning af feriehuset.

Swimmingpool og sauna

Om I ønsker at benytte wellnessafdelingen morgen, middag eller aften er helt op til jer. Her er swimmingpool og sauna i forbindelse med det store badeværelse. Ved poolen er der også et par stole, så du kan nyde en drink, imens de andre bader. En strømbesparende varmepumpe er separat installeret til opvarmning af poolen.

Friluftsliv omkring sommerhuset

Udendørs er der god plads til afslapning på den delvis overdækkede terrasse. Der er 2 hold havemøbler samt solsenge, så I kan vælge at spise, eventuelt grille udendørs på den afskærmede terrasse. På den østvendte terrasse er der som regel læ, så her kan morgenmaden nydes i solopgangen.

Børnene kan gynge hele dagen, og der kan stå et par cykler i redskabsrummet. Udnyt den vestjyske natur med klitter og marehalm til gå- eller cykelture, for eksempel en tur til købmanden efter morgenbrød, eller tag hunden med på en tur til stranden.

Bjerregård imellem fjord og hav

Bjerregård ligger på den smalle landtange imellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Egnen er kendt for den kilometerlange sandstrand og klitter med marehalm og lyng. Her er rige muligheder for at dyrke naturen, stranden og alle former for vandaktiviteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1187

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes,sauberes Ferienhaus. Perfekt für 2 Familien. Die Fenster lassen viel Licht und Wärme rein. Der Ofen im Wohnzimmer ist leicht zu bedienen.
Bei schönem Wetter kann man sich wunderbar auf der Terrasse aufhalten.
Ganz wichtig: die Betten sind wirklich gut für einen erholsamen Schlaf!
Der Pool ist ausreichend groß und warm.
Der Strand ist fußläufig schnell zu erreichen. Einkaufsmöglichkeiten ca 1km entfernt. Dort kann man jeden Morgen frische Brötchen holen.
Wir kommen wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus und perfekt für zwei Familien.
Eigentlich mit allem ausgestattet, was man so braucht. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Der Pool und die Sauna super zum Entspannen.
Moderne Küche mit Kochinsel, sodass man immer mittendrin ist.
Etwas ungünstig ist, dass es keinen Flur gibt. Durch das An- und Ausziehen „mitten“ im Wohnraum ist der Sand vom Strand dann eben schnell überall. Aber das ist Jammern auf hohem Niveau.
Nicht weit vom Strand und in einer Sackgasse, sodass auch wenig Autos oder Leute vorbei kommen.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes gut eingerichtetes Poolhaus Mit kurzen wegen zum Strand!Der Pool ist super für ne Familie!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:125 / 1.381
Renoveret / Byggeår:2022 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...