NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Moderne feriehus med flot overdækket terrasse og vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Snogevej 16, Vejers

- Sommerhusnr.: 50187
8 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Et moderne og dejligt sommerhus til 8 gæster. En ren og minimalistisk indretning og de store smukke vinduer inviterer lyset indenfor og skaber den rette atmosfære. Udenfor venter jer en lækker overdækket træterrasse med loungeområde og et varmt vildmarksbad.

Oplad el-bilen direkte ved sommerhuset – husk eget kabel.

Funktionelt, rummeligt og moderne feriehus med bordtennis

Velkommen på Snogevej 16 i Vejers Strand – et dejligt hvor der er kredset for detaljerne, og hvor I finder alle hverdagens hjælpere, så I kan nyde en afslappende ferie sammen. Aktivitetshuset råder over 4 soveværelser samt 2 badeværelser – begge med gulvvarme og brus.

Hjerterummet er det åbne opholdsrum, hvor opholdsstuen, køkken og spisestuen smelter sammen. Et skønt rum med en stilren indretning, et fantastisk lysindfald og god plads til hele familien – uanset om der skal hygges i sofaen, holdes brætspilsaften eller noget tredje. Ligesom i resten af feriehuset er her også gulvvarme samt en varmepumpe. Fra køkkenet er stige op til hemsen, og bagerst i feriehuset findes et aktivitetsrum med bordtennisbord. Her kan I nyde mange sjove stunder og finde feriens bordtennismester.

140 m2 træterrasse, vildmarksbad og overdækket loungeområde

Udendørsarealerne på Snogevej 16 er helt i top! Feriehuset er beliggende på en naturgrund og har 140 m2 træterrasse, hvoraf 26 m2 er overdækket. Her er mange fine kroge med siddepladser, så I kan finde en plads både i skyggen som i solen. Særligt den overdækkede del er helt perfekt til en lækker morgenmad og de lune sommeraftner, hvor der skal tændes op i gasgrillen. Efter en lækker middag kan I fortsatte aftenen i det hyggelige loungeområde med sofa – her kan I spille kort og drikke lækre drinks, imens morgendagens program planlægges.

Udenfor venter jer også et varmt vildmarksbad, der indbyder til afslapning efter en dejlig gåtur. Tænd op og mærk det varme vand, mens stjernerne blinker på himlen. Ydermere er der et hyggelige område med hængekøjer.

Smuk natur i Vejers

Vesterhavet og den lange hvide sandstrand ligger kun en kilometer fra feriehuset og byder på unikke oplevelser for feriegæster i alle aldre. Dyk ned i de blå bølger, gå en tur langs vandkanten, saml muslinger eller byg sandslotte med børnene. Sand mellem tæerne, kilometerlange strande, frisk havluft og en enestående udsigt over havet er garanteret ved Vejers’ kyst.  

Vejers Strand er et dejligt ferieområde med meget varieret natur – her finder I alt fra klitter til nåleskove. Tag cyklen til Vejers centrum, som kun ligger 900 meter fra sommerhuset. Her kan I besøge de lokale butikker og nyde aftensmaden på restaurant.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130 / 1.506
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (240 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...