Dejligt sommerhus med sauna og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrmarken 287, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5425
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
4200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til familien, der vil på en hyggelig ferie ved Vesterhavet, er sommerhuset på Fyrmarken 287 et oplagt valg. Det dejlige sommerhus er personligt og charmerende indrettet og fremstår velholdt og veludstyret. I sommerhuset er der en skøn sauna, der står klar til at forkæle jer med masser af afslapning. Med plads til 6 personer og 1 hund, er det et oplagt feriehus for familien.

Charmerende indretning – sauna på badeværelse

Sommerhuset på Fyrmarken 287 er et meget charmerende et af slagsen. Her er der virkelig kræset for detaljerne, og der er sørget for gode, komfortable møbler i hele feriehuset. I vil straks føle jer hjemme, når I træder ind i denne gode atmosfære, der bliver yderligere understreget af det fantastiske lysindfald.

Hjertet i sommerhuset er uden tvivl alrummet, der forener køkken, spisestue og stue – det perfekte sted til mange hyggelige feriestunder med hele familien. I køkkenet mangler feriens kok intet, når der skal tilberedes lækre måltider på ferien. Og opvaskemaskinen sørger selvfølgelig for opvasken.

Stuen er nedsunket, og her kan I rigtig synke ned i den lækre sofa med en god film i tv’et. Brændeovnens knitren spreder ekstra god feriestemning i rummet, og en energivenlig varmepumpe sikrer et godt indeklima. Fra stuen kan I kravle op på hemsen, som feriens yngste gæster helt sikkert vil elske.

Sommerhuset er indrettet med 4 soveværelser, hvoraf 3 er med dobbeltsenge og det fjerde har en køjeseng. Derudover er der 2 badeværelser med gulvvarme – og på det ene badeværelse er der adgang til en lækker sauna, hvor I kan få jer en god gang afslapning og blive varmet godt igennem.

To terrasser og gyngestativ til børnene

Der er simpelthen intet mindre end 2 terrasser omkring sommerhuset på Fyrmarken 287. På østsiden er der en lukket terrasse, som er helt perfekt til dagens første kop kaffe for de morgenfriske, mens resten af feriehuset stadig får øjne.

Mod nordvest har I en stor afskærmet terrasse, hvor der er masser af plads til, at I kan finde jer til rette i havemøbler og liggestole. Den afskærmede terrasse er også et skønt sted at samles om aftenen til en lækker middag på grillen som afslutning på endnu en god feriedag.

Til sommerhuset hører også en stor have, som både to- og firbenede vil elske at løbe rundt og lege i. Til børnene er der også et gyngestativ, hvor de kan gynge og få sus i maverne dagen lang. Til de konkurrencelystne er der en petanquebane. Sommerhuset er beliggende på en rolig stikvej, og med grundens samlede 1200 kvadratmeter har I et godt privatliv på ferien.  

Nr. Lyngvig byder på skønne ferieoplevelser

Fra sommerhuset på Fyrmarken 287 er der ikke langt til de forskellige gode ferieoplevelser, som Nr. Lyngvig byder på. Kort vej fra sommerhuset finder I Lyngvig Fyr, der helt sikkert skal besøges, hvor I kan nyde en skøn udsigt over det skønne landskab og den fantastiske Nordsø.

Nr. Lyngvig er også den perfekte feriedestination for lystfiskeren. Fra dette sommerhus er der ikke langt til slusen i Hvide Sande, der er et populært fiskested for lystfiskere. Og ellers er Ringkøbing Fjord også lige i nærheden.

Ved Nr. Lyngvig finder I naturligvis også det dejlige Vesterhav – et sted, der skal besøges, uanset hvor på året, I er på ferie i området.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5425

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben nun zum zweiten Mal Urlaub in diesem Ferienhaus gemacht. Es ist praktisch eingerichtet und die großzügige Terrasse lädt zum verweilen ein!
Es fehlt an nix! Man hat fühlt sich direkt angekommen im Urlaub!!!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist schön es ist hell alles da was man braucht und es ist sauber. Einfach schön. Ich würde es wieder buchen.

DE
D.
sagde , Winsen

Das Ferienhaus ist vollständig ausgestattet und liebevoll eingerichtet. Die Aufteilung der Zimmer hat uns positiv inspiriert für den privaten Gebrauch zu Hause. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden das Haus immer wieder wählen und empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:110 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2013 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...