Klassisk sommerhus med spa og sauna på stor naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 60, Klegod

- Sommerhusnr.: H5445
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
5600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at holde ferie ved den jyske vestkyst, tæt på både by og hav, så er sommerhuset på Nordsø Ferievej 60 et oplagt valg for den lille familie eller kæresteparret. Her er både sauna og spa og en 2800 m stor naturgrund – hvor også hunden er velkommen!

Sommerhuset er blevet renoveret i 2010 og rummer plads til 6 personer fordelt på 72 kvm2. Feriehuset fordeler sig på 3 soverum, hvoraf 2 af værelserne er udstyret med en dobbeltseng (140 x 200) og et rum med enkeltmandssenge. Der er desuden en ekstra hems med en ekstra soveplads som måler 180×200, hvor I også har mulighed for at sove . Der er alle de nødvendige moderne hjælpemidler, der skal til for at lette de praktiske gøremål på ferien, så som vaskemaskine og opvaskemaskine. Der er desuden den store tv-pakke fra Stofa som inkluderer TV2 Sport, TV3 Sport, Eurosport 1, Eurosport 2, samt TV2 Sport X. Af tyske kanaler findes ARD, ZDF og RTL. 

Brændeovn og sauna sørger for ægte sommerhusstemning

Sommerhusets hjerterum er det åbne køkken, som er i direkte forbindelse med stuen. Her er det oplagt at planlægge feriens aktiviteter og deltage i madlavningen. Det er også her, I finder husets brændeovn, som bidrager til at skabe den ægte sommerhusstemning. Udover brændeovnen er der gulvvarme på badeværelset samt en energivenlig varmepumpe, der sørger for et behageligt indeklima. Når I har været ude og nyde den skønne jyske natur og er blevet blæst godt igennem ved Vesterhavet, kan I slutte dagen af med en tur i spaen og efterfølgende sauna, som giver en følelse af wellness på ferien. 

Tæt på Vesterhavet på en stor naturgrund

Selve grunden, som sommerhuset ligger på, er på godt 2800 m2, og der er både gynger og rutsjebane til de små, samt en terrasse, hvor de voksne kan nyde solen i en liggestol eller tilberede en lækker frokost på grillen. Sommerhuset på Nordsø Ferievej 60 ligger kun 650 meter fra det brusende Vesterhav, der indbyder til lange gåture langs vandet i det fine, hvide sand.

Søndervig – en aktiv badeby

Området omkring sommerhuset byder på både skønne naturoplevelser og aktiviteter. Udover den dejlige jyske natur med vide strande og granplantager, finder I også badebyen Søndervig ikke langt fra sommerhuset. Her er der mulighed for både fitness, segway, bowling og minigolf m.m. Desuden ligger der adskillige cafeer og spisesteder i Søndervig, som er en livlig turistby som sommeren.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5445

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war ein angenehmer , komplikationsloser Aufenthalt

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war schon unser zweiter Urlaub in diesem Haus, weil es zwar klein, aber dafür sehr gemütlich und mit Allem, was man braucht, ausgestattet ist.

DK
D.
sagde , Danmark

Det er er dejligt hus. Det var lidt svært at varme op, men det kunne godt skyldes stormen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 2.804
Renoveret / Byggeår:2010 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...