Idyllisk træsommerhus med 3 terrasser og masser af hygge

3.5
icon
icon
icon
icon

Kirkeflod 21, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30243
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette træsommerhus på Kirkeflod 21 i Houstrup er det perfekte feriehjem for den lille familie eller parret, som trænger til en hyggelig og idyllisk ferie ved Vesterhavet. Grunden er omgivet af skovens høje træer, og på de 3 terrasser kan I nyde solen dagen lang, helt ugeneret. Tag familien, kæresten og ikke mindst hunden med på en dejlig ferie i fredfyldte omgivelser.

Lyst og venligt indrettet

De lyse trævægge og den venlige indretning gør sommerhuset både klassisk og indbydende. Stuen, som ligger i forbindelse med køkkenet, er både udstyret med et stort sofahjørne, fladskærms-TV, brændeovn og en hyggelig spiseafdeling.

Køkkenet er godt udstyret, så I kan finde de indre kokke frem og være kreative med feriemiddagene. Gennem de store vinduer i stuen slipper solens lys ind og oplyser hele det charmerende opholdsrum, og fra stuen kommer I til de to soveværelser, som er udstyret med dobbeltseng og køjeseng.

Gynge og sandkasse til de mindste

Til glæde for de mindste feriegæster, er der sat både sandkasse og gyngestativ op, så de kan lege løs dagen lang. I kan se til fra terrassen, mens I nyder en friskbrygget kop kaffe og et lækkert stykke kage i de ugenerede omgivelser, eller mens aftensmaden bliver tilberedt på grillen. På den overdækkede terrasse kan I grille og nyde de smukke solnedgange i al slags vejr.

Skal der planlægges en udflugt, er der masser af aktiviteter i nærheden – alt lige fra mountainbiking i Blåbjerg Plantage og skinnecykling i Nymindegab til et tropisk badeland i Nørre Nebel og historiske oplevelser i Bork Vikingehavn.

Det siger vores gæster om sommerhuset 30243

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines aber sehr gemütliches Ferienhaus auf einem schönen hellen Grundstück. Sehr ordentlich und gute Ausstattung für Babys (Hochstuhl, Babyschaukel).

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Haus ist klein und sehr gemütlich eingerichtet. Nicht mit dem modernsten Schnickschack ausgestattet, kann man hier als Paar oder als kleine Familie wunderbar entspannen und sich erholen. Dazu trägt auch das eingewachsene Grundstück mit seinen vielfältigen Sitzmöglichkeiten bei (je nach Sonnenstand oder Wind hast du mehrere Möglichkeiten). Wir haben uns mit unserer kleinen Dackeldame „ pudelwohl“ gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist perfekt geeignet für ein Paar oder eine kleine Familie mit dem Wunsch, entspannt Urlaub mitten in der Natur zu machen, umgeben von Bäumen, wo man Nachts die Sterne leuchten sieht und die Stille rauschen hört. Das Haus ist einfach, aber gemütlich und hat einen herrlich naturbelassenen Garten, in dem man sich einigermaßen blickgeschützt sonnen kann. Frühstück auf der Terrasse bei sommerlichem Wetter, drinnen bei flackerndem Feuer im Ofen bei Regen gehören zu den schönsten Erinnerungen an das Haus, das für uns schon fast ein zweites Zuhause geworden ist.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 1.500
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...