Nyd en lækker frokost hos Rudbecks på Fanø

Har du brug for at stille sulten, mens du slentrer rundt i de charmerende gader på Fanø? Rudbecks er en skøn frokostcafé, som både du og familien vil elske. Caféens hyggelige atmosfære og de lækre frokostmenuer, der passer til alle aldre, er den perfekte følgesvend til en rolig feriedag.

Når du holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet og på Fanø, og gerne vil prøve essensen af Fanø, er Rudbecks altid inden for din rækkevidde, hvis sulten skal melde sig.

Sådan får du din rabat hos Rudbecks

Når du bor i et sommerhus hos Esmark, får du 10% rabat, når du besøger frokostcaféen Rudbecks på Fanø. Alt, du skal gøre for at få glæde af rabatten, er at fremvise din Esmark-sommerhusnøgle, når du besøger caféen. 

Frokost til hele familien

Hos Rudbecks er der noget for enhver smag! Menukortet er sammensat, så det kan glæde hele familien, uanset alder. Du finder alverdens klassiske danske frokostretter, herunder deres populære landgangsbrød med Fanø Laks og Fanø Skinke. Du kan også nyde en lækker tapasanretning, pariserbøf, stjerneskud, burger og meget mere. Og børnene kan sætte tænderne i en lækker fiskefilet.

Hvis du gerne vil afslutte en dejlig frokost med noget sødt til ganen, så er der også mulighed for det. Du kan forkæle dig selv med lækker kage, smagfuld is og en kold milkshake.

Rudbecks-café-fanoe

De lækre specialiteter fra Fanø

Økologi, lokalt og dansk er nøgleord hos Rudbecks, for i restauranten bliver der kun brugt lækre, lokale råvarer fra Nationalpark Vadehavet. Disse råvarer forvandler Rudbecks til klassiske smagsoplevelser, der vil falde i alles smag.

Rudbecks

Rudbecks er lækker frokostcafé på den charmerende Vadehavsø Fanø.
Menukortet består af en lang række klassiske danske frokostretter, der passer til hele familien – både børn og voksne.

Økologi, lokalt og dansk sætter præg på Rudbecks menukort, for der bliver udelukkende brugt lækre, lokale råvarer fra Nationalpark Vadehavet.

Adresse
Rudbecks
Hovedgaden 90
6720 Fanø

Hjemmeside
rucbecks.dk

Rudbecks
chevron-down

Hvad er Rudbecks?

Rudbecks er en hyggelige frokostcafé placeret på Fanø. Her er økologi, lokalt og dansk nøgleord for deres smagsoplevelser.

chevron-down

Hvad kan jeg få at spise hos Rudbecks?

Hos Rudbecks kan du nyde danske klassiske frokostretter. Du kan blandt andet få en lækker tapasanretning, pariserbøf, stjerneskud, burger og lækre desserter.

chevron-down

Hvor finder jeg Rudbecks?

Rudbecks er placeret på den charmerende Vadehavsø Fanø. Du finder frokostcaféen på adressen: Hovedgaden 90, DK-6720 Fanø

chevron-down

Hvilke sommerhusområder ligger tættest på Rudbecks?

Det sommerhusområde, der ligger tættest på Rudbecks, er den skønne ferieø Fanø. Esmark udlejer mere end end 100 feriehuse på øen, så der er rig mulighed for at nyde en lækker frokost på Rubecks, når du holder ferie hos os i et sommerhus i Danmark.  

Kategorier Aktiviteter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...