Indhegnet og charmerende sommerhus omgivet af trækroner

3
icon
icon
icon

Hedevang 33, Houstrup

- Sommerhusnr.: 30290
6 pers.
Antal personer
4000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Dette fine sommerhus på Hedevang 33 i naturskønne Houstrup kan danne rammerne omkring en skøn ferie. Her emmer af hygge og ro med de idylliske omgivelser. Nyd livet på terrassen, eller udforsk naturen, hvad end I vil i skoven eller til Vesterhavet. Her er også mulighed for at oplade el-bilen, såfremt eget kabel medbringes.

Varme og charme

Velkommen i ”Hyggebo” midt i Houstrups smukke natur under de høje trækroner, buske og rige dyreliv. Sommerhuset, der kan huse op mod seks feriegæster og familiens hund, er 70 m2. Kvadratmeterne er udnyttet til fulde og fordeler sig på ét badeværelse, tre gode soveværelser og et skønt leverum med køkken og stue i ét.

Sammen kan I få mange hyggelige stunder i det skønne leverum. Med loft til kip, smukke loftspær og de varme træsorter, føles det som at få en stor krammer. Her er rart at være, og tændes der op i pejsen, sættes prikket over i´et. Lav et skønt måltid i køkkenet, og lad duften sprede sig i rummet, mens en del af familien spiller brætspil omkring bordet eller slapper af med en god bog i sofaen. Hold rumtemperaturen behagelig med den energibesparende varmepumpe. Åbner I havedørene op, kommer den friske luft ind, og bekymringsfrit kan I lade hunden udforske haven, som er indhegnet.

Dejlig, afskærmet og delvist overdækket terrasse

Træd ud ad havedørene og ud på den skønneste træterrasse i sydvest. Her er indrettet forskellige zoner, så solen kan nydes det meste af dagen. Mellem træerne er terrassen afskærmet og delvist overdækket, så man kan sætte sig ind i skyggen eller sidde i ly på en køligere forårsmorgen sammen med morgenmaden. Haven er også indhegnet, hvilket er et stort plus, hvis man har små børn og hund. På denne måde kan de bevæge sig nysgerrigt omkring.

Terrassen er indrettet med komfortable havemøbler. Her er et stort loungesæt, hvor I kan nyde aftenen sammen under den åbne stjernehimmel og liggestole, hvor I kan slappe af med jeres yndlingsbog. Her er også en grill, hvor der kan tilberedes lækker grillmad – nyd det sammen omkring havebordet.

Smukke omgivelser og oplevelser i nærheden

Houstrup er en lille ferieby tæt på Vesterhavet, der heldigvis kun er en cykeltur eller kort køretur fra ferieadressen. Området er fyldt af gode stier, som både kan udforskes til fods eller på cyklen. Tag picnickurven med, og gør stop undervejs – måske ved en af de omkringliggende legepladser eller Nymindegab med udsigt udover Ringkøbing Fjord.

Indkøb kan klares i Nørre Nebel, hvor der er et fint udvalg af dagligvarebutikker, en bager med lækkert friskbagt brød og slagter. Udforsk en af de skønne omkringliggende feriebyer såsom Henne Strand, Bork Havn eller Hvide Sande. I alle byer kan I prøve kræfter med vandsport, finde en stor softice eller kigge i hyggelige butikker. Skal I rigtigt på shoppetur er Esbjerg, Danmarks femtestørste by, heldigvis heller ikke langt væk i bil.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.184
Byggeår:1979

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Indhegnet Grund, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Houstrup

Med Blåbjerg Klitplantage som nærmeste nabo ligger vores Sommerhuse i Houstrup i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst, få kilometer fra Vesterhavet. Der er masser af muligheder for at holde en både aktiv og afslappende ferie i Houstrup, og du bor i køreafstand til flere spændende udflugtsmål. Du har fx kun en halv times kørsel til den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som er kendt for sine charmerende havnemiljøer, og tilsvarende til Skjern Å, hvor der er gode muligheder for at få en laks på krogen.

Beliggenhed og landskab: Houstrup ligger tre kilometer fra Vesterhavet og fem-ti kilometer fra Ringkøbing Fjord. Blåbjerg Klitplantage grænser op til Houstrup. Her kan du få en skøn naturoplevelse, og der er masser af vandre- og cykelstier i plantagen.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Nørre Nebel, som ligger fire kilometer fra Houstrup. Her finder du både et stort supermarked og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Der ligger en hundeskov i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, få kilometer fra Houstrup. Plantagen er indhegnet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...