Familieferie i hyggeligt stenhus med sauna og brændeovn

3
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 76, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2918
4 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette feriehus ligger i det populære feriehusområde Bjerregård, på Bjerregårdsvej 76, tæt ved både hav og fjord. Stenhuset her er til 4 personer og lægger op til en rigtig dejlig familieferie.

Sofahygge med brændeovn

Den hyggelige og åbne opholdsstue er samlingspunktet her, hvor man kan slappe helt af i sofahjørnet foran brændeovnen, læse en god bog og nyde en god kop kaffe foran den knitrende ild.

Køkkenafdelingen, som man finder i umiddelbar forlængelse af spiseafdeling og stue, er praktisk indrettet og naturligvis finder I der både opvaskemaskine og mikroovn, som er med til at gøre husarbejdet nemt under ferien.

I forbindelse med badeværelset, finder I en sauna, som indbyder til en smule wellness, måske efter en lang dag i det fascinerende klitlandskab. Vaskemaskine og tørretumbler i huset gør det nemt, hvis de lange ture langs stranden og i klitterne kan ses på børnenes tøj.
En energibesparende varmepumpe sørger for at holde energiforbruget på passende niveau.

Dejlig plænegrund med gynger og sandkasse, oplagt til leg og familiehygge

Der er rig mulighed for at nyde solens stråler på terrasserne rundt om huset, og den overdækkede terrasse er med til at forlænge ”ude-tiden”. Grunden er delvis omgivet af træer med mulighed for fodboldkampe på plænen, og her findes både gynger og sandkasse til de mindste.

Bo tæt på naturen og følg dagens rytme her. Stå op til solopgangen over fjorden – og nyd en grillaften på terrassen, mens I ser himlen farves orangerød over klitterne mod vest.

Holmsland Klit – sommerlandet mellem hav og fjord

Parker bilen i carporten og udforsk naturen på cykel. Området her på Holmsland Klit er kendetegnet ved gode cykelstier – væk fra vejen og lige bag klitterne – igennem sommerhusområdet, helt fra Nymindegab i syd over Bjerregård og Hvide Sande til Søndervig.

En tur til Hvide Sande er næsten et ”must”- og byen her kan f.eks. byde på fiskeriauktion, spændende butikker – og måske middag på en af byens gode restauranter.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 1.201
Byggeår:1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...