Kvalitetshus med sauna og udespa, lukket terrasse og hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bilbergsvej 5, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2254
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
1800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Et lækkert kvalitetshus beliggende ud til et fredet areal i Bjerregård finder I her på Bilbergsvej 5. Der er en god lukket terrasse, hvilket er ideelt til familien, som har børn og hund med. Feriehuset er beskyttet af træer mod øst, og på terrasserne er der god mulighed for læ. Indretningen i sommerhuset er lys, moderne og indbydende. Desuden er der ved feriehuset installeret en ladestander til el-bil.

Et flot kvalitetshus beliggende i fredelige omgivelser

Dette feriehus er perfekt for familien, som ønsker en ferie i et moderne, lyst og funktionelt feriehus. Der er 3 gode soveværelser og 2 lækre badeværelser. Der er udespa på terrassen og en sauna i det ene badeværelse.

Sommerhusets varmepumpe og de energivenlige vinduer giver lavere el-omkostninger end i ældre huse. Og det flotte loft til kip giver både lys og luft, og det får sommerhuset til at virke større. Har man været en tur ved Vesterhavet er ild i brændeovnen en perfekt afslutning på dagen. Feriehusets gode fladskærms-TV er velegnet til gode film og fodbold.

Perfekt med en lukket terrasse, når man har børn og hund

Feriehuset har nogle skønne terrasser, så du har rig mulighed for at sidde ude og nyde ferien. Den ene er stor, overdækket og delvist afskærmet, og en anden er helt lukket. Skulle det blive for varmt, kan det afhjælpes med en skyller under sommerhusets udebruser, som kan bruges fra april til november.

En veltilberedt grillmiddag (gasgrill), og en aftendrink, mens man sidder i udespaen – med solnedgangen over klitterne og havets beroligende brusen i baggrunden, må være den ultimative afslapning.

Beliggenheden i det skønne Bjerregård er rigtig god. De omkringliggende træer giver beskyttelse for vinden så udsigten mod syd kan nydes. Vesterhavet er kun ca. 10 minutters gang fra feriehuset. Hvide Sande er altid et populært stop, både for indkøb og byens restauranter, men også et yndet opholdssted for lystfiskere.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2254

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist gut durchdacht gebaut, man hat alles da und ist alles zentral. In Sackgassenlage hat man relativ seine Ruhe.

DE
D.
sagde , Deutschland

Lage gut u. ruhig , trotz der Straßennähe. Strand u. Fjord schnell zu erreichen. Gute moderne Ausstattung. Haben es schon öfters gemietet u. kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus, was keine Wünsche offen lässt. Sehr schön gelegen mit einem kleinen Wäldchen am Haus. Dahinter ist direkt die Hauptstraße, was aber nicht wirklich gestört hat.
Der Außenwhirlpool war ein Highlight für die Kinder genauso wie der Spielplatz in der Nähe.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.030
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Apple TV, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...