Moderne feriehus med 6 personers spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Tingodden 313 B, Årgab

- Sommerhusnr.: E4431
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Standvandspa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Her på Tingodden 313 B får I et skønt feriehus – her indbydes til ren afslapning. Området er et paradis for hunde, og dette moderne feriehus sætter prikken over iét og giver den ultimative ferie.

Ønsker du at få de bedste rammer for en fantastisk ferie, så har vi her et moderne feriehus opført i de bedste materialer og med en indretning der indbyder til afslapning og velvære. Sommerhuset har et stort 6 personers opvarmet spabad, sauna, 2 badeværelser, lukket terrasse for hund og kig til fjorden.

Kvalitetshus med sauna og spabad

Feriehuset er moderne og minimalistisk udenfor, men emmer af hygge indenfor. Indretningen har en hyggelig, maritim stemning og er både moderne, lys og funktionel og med gode store rum. Her er et optimalt og praktisk køkken, så I kan lave maden sammen, stort badeværelse med sauna og et 6 personers spabad, hvor I kan nyde velværen sammen.

Sommerhuset har 3 gode soveværelser, som alle er indrettet med dobbeltsenge og fjernsyn. Mange timers underholdning byder en PlayStation 3 med diverse spil samt et stort udvalg af DVD film, så I kan lave hyggelige filmaftener.

Fra sommerhuset er der udgang til flere gode terrasser, hvor det altid er muligt at finde sol og læ i løbet af dagen. Feriehuset har også flere overdækkede terrasser. Kun 250 meter fra sommerhuset ligger Vesterhavet og den dejlige sandstrand, som er et stort hit for hunden.

Beliggende tæt på både hav og fjord

Feriehuset ligger i et meget attraktivt område i Årgab, tæt på både hav og fjord, og kun få kilometer fra fiskerbyen Hvide Sande med havnen, butikkerne og de mange gode restauranter.

I dette område er det muligt at få hele naturoplevelsen med fjorden i baggrunden og havet få minutters gang fra huset. Fra huset er der kig til fjorden og surferne, og flot udsigt til naturen og den sidste klitrække.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4431

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein tolles Ferienhaus in super toller Dünenlage. Es ist sehr geschmackvoll eingerichtet und es fehlt wirklich nichts.. Die tollen Wandmalereien und die Dekorationsgegenstände sind wirklich wunderschön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, geräumiges und gut ausgestattetes Ferienhaus in gepflegten Zustand. Besonders zu erwähnen ist das Badezimmer mit Sauna und Innenwhirlpool.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes Haus in toller Lage. Wir waren bereits das dritte Mal dort und können es nur empfehlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:130 / 1.200
Byggeår:2016

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...