Luksus i klitterne – moderne feriehus med sauna og udendørs spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Julianevej 29, Bjerregård

- Sommerhusnr.: BB1104
6 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et topmoderne sommerhus ved Vesterhavet, hvor der er gode muligheder for selvforkælelse? Så er Julianevej 29 i Bjerregård lige noget for jer. Feriehuset er bygget i 2021 og byder på både udespa og sauna med udsigt til det smukke klitlandskab.

Skønne terrasser på naturgrund kun 500 meter fra havet

Rundt om hele feriehuset løber en dejlig træterrasse, så der er mulighed for at nyde solen dagen lang. En del af terrassen mod syd er overdækket, så I kan nemt finde skygge i dagtimerne samt nyde de lange sommeraftner ude – selv efter duggens fald. Den øst- og vestvendte del af terrassen giver jer mulighed for at nyde de smukke solopgange og solnedgange, der selvfølgelig også nemt nydes fra første parket ved Vesterhavet, der bare ligger 500 meters gang fra sommerhuset.

Luksusoplevelser med udendørs spa og sauna med udsigt

På terrassen mod syd finder I også både udespa og sauna med udsigt til klitterne – en fantastisk fornemmelse at kunne sidde midt i det skønne klitlandskab i de koldere måneder og nyde saunaens varme eller sidde under den smukke stjernehimmel i den boblende udespa. Udebruseren står fra april til november til rådighed, hvor du kan vaske sand og salt af efter en tur ved stranden.

På det ene af de 2 badeværesler med gulvvarme i New Yorker stil, finder I desuden et badekar.

Masser af komfort og plads til børnene

Sommerhuset lader ikke meget tilbage at ønske, da alle former for moderne installationer som varmepumpe, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og mikroovn står til jeres rådighed. Induktionskomfuret gør det til en leg at tilberede dagens måltider, hvis I ikke vælger at tænde op i grillen. Til maden kan i nyde et glas vin, som er nedkølet i køkkenets vinkøler. Imens der hygges på terrassen, kan børnene slå sig løs på den dejlige naturgrund, lege i gyngerne eller i sandkassen.

Efter en skøn dag ved Vesterhavet står 3 dejlige soveværelser klar, så I efter en god nats søvn kan vågne friske og veloplagte.

Bo midt i Bjerregårds skønne natur

Bjerregård er især kendt for den skønne natur, der strækker sig fra Nymindegab til Skodbjerge. Det fantastiske klitlandskab indbyder til udeliv og vandreture, og I kan også hoppe på cyklen og hente morgenbrødet hos den lokale købmand.

Det siger vores gæster om sommerhuset BB1104

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt in einer wunderschönen Ferienhaus Siedlung. Durch den vorhandenen Mini Markt mit Bäcker kann man beruhigt für eine paar Tage das Auto stehen lassen. Das Ferienhaus war ein Traum, es hat alles was das Herz begehrt. Auch die Betten sind sehr bequem.Sauna und Yakuzi sind perfekt zum entspannen. Wir kommen auf jeden Fall wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus mit Außensauna und Whirlpool.
Tolle Lage, nicht weit vom Strand und Supermarkt entfernt.
Tolle Ausstattung und Einrichtung. Alles da was man braucht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein modernes Ferienhaus in einer guten Lage mit Whirlpool und Sauna ideal zum entspannen. Der Wohnbereich ist so ausgerichtet, dass man auch im Winter ein helles Ferienhaus und einen schönen Blick ins Grüne hat.
Im Ferienhaus ist alles vorhanden was man benötigt und in einem guten Zustand.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:133 / 1.253
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...