Renoveret sommerhus til 4 personer i Vejers med vildmarksbad

4
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 100, Vejers

- Sommerhusnr.: 50098
4 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette skønne sommerhus rummer plads til 4 feriegæster og ligger på en afskærmet grund i Vejers. Her kan I holde ferie i god ro og fred i indbydende omgivelser – senest renoveret i 2021 – og med et ekstra wellness-touch på terrassen i form af et stort vildmarksbad!

Renoveret sommerhus med brændeovn, opvaskemaskine, varmepumpe og ladestander

Det lille sommerhus på Engesøvej 100 har i 2021 gennemgået en renovering, og det har resulteret i et lyst og lækkert indre med sans for både kvalitet og detalje. Der er ingen tvivl om, at I hurtigt vil føle jer hjemme her. Sommerhusets 6 sovepladser er fordelt på tre soverum, to med dobbeltseng og et med enkeltsenge. En ekstra bonus er den lille alkove i opholdsrummet, hvor det er oplagt at snuppe en middagslur eller læse en spændende bog i fred og ro.

Der bliver masser af tid til at slappe af på ferien, eftersom ferieboligen er indrettet med alle hverdagens hjælpere: Således får I både en opvaskemaskine i køkkenet og en praktisk vaskemaskine og tørretumbler. Sommerhuset har også en varmepumpe, som sikrer, at I altid har et behageligt rumklima – og når det skal være lidt ekstra hyggeligt, kan I tænde op i brændeovnen og læne jer tilbage på sofaen med en god bog eller et glas rødvin.

Ugeneret terrasse med vildmarksbad og kort vej til Vejers’ centrum og strand

Sommerhuset er udstyret med flere gode terrasse, og uderummet gemmer også på et ekstra feriehighlight. Her står et stort vildmarksbad klar til at give jer de skønneste wellnessoplevelser i det fri. Den 2.100 kvadratmeter store naturgrund er omkranset af høje træer, så I på ugeneret vis kan nyde ferien med solbadning, terrassehygge og afslappende stunder i det varme boblebad.

Trænger I til lidt afveksling på ferien? Så er der ikke langt til Vejers Strands hyggelige centrum, hvor I kan handle ind i det lokale supermarked, gå på opdagelse i de små butikker og spise på en af byens restauranter. Fra centrum er der ikke langt til stranden, og faktisk kan I køre helt ned til vandkanten i bil, eftersom Vejers har en bilstrand – så pak roligt alt jeres strandgrej, når I skal på udflugt til havet.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50098

DE
D.
sagde , Deutschland

Top ausgestattetes und sehr schön eingerichtetes Ferienhaus in sehr ruhiger Lage. Spaziergänge in den Wald und an den Strand sind direkt vom Haus aus möglich. Auch Fahrradwege befinden sich fast direkt vor der Haustür.

Die Einrichtung des Hauses und der beiden Terrassen (Ost- und Südterrasse) lassen keine Wünsche offen. Es ist alles da, was man für einen entspannten und hyggeligen Urlaub braucht.

Die Fahrräder können in einer kleinen Scheune abgestellt werden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist für 6 Pers.gut .Ausstattung,Kleiderschrank,ist gutBadezimmer sehr gut.Das Haus würde ich weiterempfehlen,allein schon wegen der Natur.Sehr schön

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat uns sehr gut gefallen. Es war warm, gemütlich und es war alles vorhanden um sich wohl zu fühlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2021 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...