NYT: Vi har fået nyt website. Lad os gerne høre hvad du synes - din feedback er meget værdsat. Gå til det nye Esmark

Sommerhus med sauna og spa i Henneby

3
icon
icon
icon

Kærvej 28, Henneby

- Sommerhusnr.: 41666
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi

Beliggende på Kærvej 28 i Henneby finder I dette smukke og indbydende sommerhus – et perfekt sted som jeres næste feriedestination. Dette charmerende opholdssted rummer alt, hvad I behøver for en uforglemmelig ferie med familie og venner. Sommerhuset er også kæledyrsvenligt, og kan I tage op til én hund med.

Komfort og plads til alle

Med plads til op til 6 personer er der rigelig plads til hele familien. Sommerhuset byder på 4 velindrettede soveværelser, så alle kan få en god nats søvn. I kan hygge jer foran den hyggelige brændeovn på kølige aftener eller drage fordel af den effektive luft til luft varmepumpe, der sikrer et behageligt indeklima året rundt. Det veludstyrede køkken har en opvaskemaskine, der gør oprydningen i køkkenet til en leg, og er der mere tid til at se jeres yndlingsfilm, som I kan streame via Chromecast.

Afslapning med sauna & spa

Efter en god dag med mange oplevelser, kan I lade op og nyde freden i sommerhusets sauna og spa. Den velindrettede sauna tilbyder en perfekt mulighed for at varme kroppen godt igennem efter en lang dag i naturen: I kan nyde den intense varme, som hjælper med at løsne spændte muskler og fjerner alle former for stress fra kroppen.

Spaen skaber en fantastisk ramme for romantiske aftener eller hyggelige stunder med familien, hvor boblerne og den varme vandmasserende effekt fuldender oplevelsen.  Kombinationen af varme, vand og masserende bobler sikrer en dyb afslapning og en følelse af ren luksus.

Udendørs aktiviteter – for hele familien

Udenfor kan både voksne og børn finde masser af aktiviteter. På den store plænegrund på 1870m2 er der både gynge og sandkasse til børnene, imens I slapper af i de komfortable havemøbler, der er stillet frem rundt omkring sommerhuset.

En lille sti fører jer til en yderligere terrasse, hvorfra den enestående natur kan opleves på meget tæt hånd.

Henneby – tæt på Vestkysten

Henneby er en skjult perle ved den danske vestkyst, kendt for sin storslåede natur og afslappede atmosfære. Området byder på et rigt dyreliv og smukke landskaber, hvilket gør det til et ideelt sted for naturelskere og dem, der søger ro og fornyelse. De nærliggende skovområder og klitter giver perfekte rammer for vandreture og cykelture, hvor I kan udforske de mange stier og opleve naturen på tæt hånd.

Strandene tæt på Henneby er blandt de mest fantastiske strækninger langs vestkysten. Med kun 2,500 kilometer til havet, er det nemt og hurtigt at komme til sandstranden, hvor I kan nyde solbadning, svømning og lange gåture langs vandkanten. Om aftenen kan I opleve nogle af de mest betagende solnedgange, hvor himlen males i spektakulære farver.

Henneby ligger med 2 kilometers afstand tæt på Henne Strand, som udover det lokale supermarked, også byder på forskellige restauranter og caféer, hvor I kan smage på forskellige specialiteter og delikatesser.

Vil I tage af sted for at opleve egnen omkring Henneby, sikrer sommerhusets ladestander med type 2 stik til el-bilen, at I nemt kan oplade bilen og være klar til nye eventyr.



Soverum:4
Bolig-/Grundareal:114 / 1.870
Renoveret / Byggeår:2018 / 1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...