Lyst sommerhus med vildmarksbad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Risvej 4, Vejers

- Sommerhusnr.: 50141
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Når I skal afsted på jeres næste ferie med familien eller vennegruppen, bør I overveje at holde jeres ferie i dette lyse sommerhus i Vejers, der ligger på Risvej 4. Det dejlige sommerhus rummer plads til op til 6 personer og 1 hund, og her kan I se frem til at holde en ferie fyldt med afslapning i vildmarksbadet og saunaen. Desuden er sommerhuset beliggende blot 350 meter fra det fantastiske Vesterhav.

Naturgrund, vildmarksbad og flere terrasser

På sommerhusets udeområde er der lagt op til mange skønne timer udendørs. Her er der tænkt på både store og små feriegæster, og derfor vil hele jeres ferieflok kunne nyde nogle gode stunder på den hyggelige naturgrund.

Her venter jer også et af sommerhusets højdepunkter, nemlig det dejlige vildmarksbad. I vildmarksbadet kan I sætte jer godt til rette, mens I bare slapper helt af under åben himmel. Det er især fantastisk at sidde i vildmarksbadet om aftenen, når stjernerne er fremme på aftenhimlen.

I har også 2 terrasser, som I kan tilbringe tid på, når ferievejret er i top. Den ene terrasse vender mod øst, og her kan I sætte jer med dagens første kop kaffe, som I kan nyde i ro, mens resten af feriehuset sover videre.

Den anden terrasse vender mod syd, og her kan I altså nyde solen det meste af dagen. På de 2 terrasser har I havemøbler og liggestole til rådighed, så I kan sætte jer godt til rette i solen. Alt imens kan børnene lege i sandkassen eller gynge på gyngestativet, inden I alle samles til en lækker middag, som I kan tilberede på grillen.

Lys indretning med sauna

Indendørs i sommerhuset på Risvej 4 i Vejers venter jer en lys indretning, som I uden tvivl vil føle jer godt tilpas i. Her udgør alrummet jeres store samlingspunkt, hvor hele ferieflokken kan være sammen om blandt andet at se film og lave mad til lyden af brændeovnens knitrende flammer i baggrunden.

På sommerhusets badeværelse venter jer endnu et højdepunkt, da det er her, I finder saunaen. Hvis I har været på en frisk gåtur, en tur i havet eller blot trænger til en afslappende stund, er saunaen det helt rette sted at søge mod.

Derudover byder sommerhusets 73 kvadratmeter på 3 gode soveværelser. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, og på det tredje soveværelse venter jer 2 enkeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i.

Sommerhuset er desuden udstyret med gode praktiske faciliteter, og takket være opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren skal I ikke bruge masser af tid på praktisk husarbejde. I har også en varmepumpe, der sørger for et godt indeklima til jer i sommerhuset.

350 meter til Vesterhavet

Feriehuset kun 350 meter fra Vesterhavet, og I kan derfor nyde lyden af bølgernes brusen, når I tilbringer tid på sommerhusets udeområde. Desuden tager det jer ikke mange minutter at gå til de smukke sandstrande og blå bølger. I har heller ikke langt til jeres nærmeste indkøbsmulighed, der ligger kun 200 meter fra jeres ferieadresse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50141

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gut gelegen, die geschlossene Terrasse ist positiv, wenn man einen Hund hat.
Das Haus ist voll ausgestattet in der Küche und insgesamt sehr gemütlich.
Wir können es nur weiterempfehlen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:73 / 490
Byggeår:1987

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...