Hyggeligt sommerhus i Mosevrå med udsigt til fint landskab

3.5
icon
icon
icon
icon

Mosevråvej 6, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51073
6 pers.
Antal personer
8000 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

Dette hyggelige sommerhus til 6 personer og 2 hunde ligger i Mosevrå nær Vejers Strand og Blåvand. Her kan I holde en dejlig ferie i skønne omgivelser og med afslapning i feriehusets spabad og sauna. Sommerhuset har en god træterrasse, hvorfra I har en fantastisk udsigt til det åbne landskab, og i horisonten kan I skimte vandet i Ho Bugt.

6-personers sommerhus med spabad og sauna

Sommerhuset er lyst og indbydende indrettet og består af et hyggeligt alrum, 3 soveværelser samt 2 badeværelser. Der er gulvvarme i alrummet og i badeværelserne. Det ene badeværelse er indrettet med spabad og indgang til sauna, så I rigtig kan slappe af i løbet af ferien. Desuden er der både vaskemaskine og tørretumbler her.

Hele familien kan samles til hyggelige stunder i køkken/alrummet med madlavning, et spil kort ved spisebordet eller afslapning på sofaen med en god film i fjernsynet. Imens kan I tænde op i brændeovnen, som spreder varme og god feriestemning i rummet. Derudover er der en energibesparende varmepumpe i sommerhuset, som I med fordel kan benytte jer af.

På de 3 soveværelser kan I få en god nats søvn og samle ny energi til næste dags ferieaktiviteter. Der er 2 værelser med dobbeltseng, og på det sidste værelse er der 2 enkeltsenge.

Træterrasse med god udsigt til landskabet og Ho Bugt

Sommerhuset har en god træterrasse, hvorfra I kan nyde solens stråler på en lun sommerdag. Sæt jer godt til rette i havemøblerne og nyd udsigten til det åbne landskab og vandet i Ho Bugt.

En god feriedag afsluttes på bedstevis med et lækkert aftensmåltid tilberedt på sommerhusets grill med et køligt glas rosé og en god sommersalat.

Som et ekstra plus er der et ladestik til el-bilen ved sommerhuset.

Ferie i Mosevrå nær Vejers Strand og Blåvand

Sommerhuset på Mosevråvej 6 ligger i et stille og roligt område, hvor I kan nyde ferien i ro og mag. Fra sommerhuset er der blot en kort køretur til både Vejers Strand og Blåvand, hvor I kan tage på udflugt. Det kan også anbefales at besøge Blåvandshuk Fyr eller Tirpitz.

Der er et bredt udvalg af restauranter og spisesteder i Blåvand og Vejers, og I kan helt sikkert også finde et ishus eller to.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.399
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...