Hyggeligt hus med smuk udsigt og 2 badeværelser

3.5
icon
icon
icon
icon

Mosevråvej 6, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51073
6 pers.
Antal personer
8000 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus til 6 personer ligger i Mosevrå nær Vejers Strand og Blåvand. Her kan I holde en dejlig ferie i skønne omgivelser og med afslapning i sommerhusets spabad og sauna. Sommerhuset har en god træterrasse, hvorfra I har en fantastisk udsigt til det åbne landskab og unikke Vadehav.

6-personers sommerhus med 2 badeværelser, spabad og sauna

Sommerhuset på 98 m2 er lyst og indbydende indrettet og består af et hyggeligt alrum, 3 soveværelser samt hele 2 badeværelser. Der er gulvvarme i alrummet og i badeværelserne. Det ene badeværelse er indrettet med spabad og indgang til sauna, så I rigtig kan slappe af i løbet af ferien. Desuden er der både vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed.

Hele familien kan samles til hyggelige stunder i køkken/alrummet med madlavning, et spil kort ved spisebordet eller afslapning på sofaen med en god film i fjernsynet. Husk også at nyde den fantastiske udsigt, hvor I kan betragte det rige dyreliv.  Imens kan I tænde op i brændeovnen, som spreder varme og god feriestemning i rummet. Derudover er der en energibesparende varmepumpe i sommerhuset, som I med fordel kan benytte jer af.

På de 3 soveværelser kan I få en god nats søvn og samle ny energi til næste dags ferieaktiviteter. Der er 2 værelser med dobbeltseng, og på det sidste værelse er der 2 enkeltsenge.

Træterrasse med unik udsigt til eng og vand

Sommerhuset har en god træterrasse, hvorfra I kan nyde solens stråler på en lun sommerdag. Sæt jer godt til rette i havemøblerne og nyd udsigten til det åbne landskab og vandet i Ho Bugt – måske er I heldige at se både rådyr og krondyr.

En god feriedag afsluttes på bedstevis med et lækkert aftensmåltid tilberedt på sommerhusets grill med et køligt glas rosé og en god sommersalat.

Som et ekstra plus er der et ladestik til el-bilen ved sommerhuset.

Ferie i Mosevrå nær Vejers Strand og Blåvand

Sommerhuset på Mosevråvej 6 ligger i et stille og roligt område, hvor I kan nyde ferien i ro og mag. Et par hundrede meter fra sommerhuset er der et fugletårn med en enestående udsigt over området (Vadehavet, Ho Bugt, Esbjerg, Marbæk, Skallingen og øen Langli). I det hele taget er dette sommerhus på Mosevråvej 6 det rette sted for gæster, der ønsker at være aktive i naturen – der er cykel- og vandrestier lige uden for døren og i Bordrup Plantage er der en super MTB-rute.

Fra Mosevråvej 6 er der blot en kort køretur til både Vejers Strand og Blåvand, hvor I kan tage på udflugt. Det kan også anbefales at besøge Blåvandshuk Fyr eller Tirpitz.Der er et bredt udvalg af restauranter og spisesteder i Blåvand og Vejers, og I kan helt sikkert også finde et ishus eller to.

Det siger vores gæster om sommerhuset 51073

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses Ferienhaus liegt in einer ruhigen Umgebung und eignet sich hervorragend zum abschalten,hierbei hilft die tolle Aussicht auf den Fjord.
Die Ausstattung in diesem Haus ist gut.
Der Wohnbereich etwas schmal dennoch völlig ausreichend.Pisitiv zu erwähnen wäre die Sauberkeit.
Wir kommen auf jedenfall wieder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 2.399
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...