Test dig selv: Hvilken strandtype er du?

Har du nogensinde tænkt over, hvilken strandtype du er? Ellers kan du finde ud af nu! Vi har nemlig forberedt en lille, men effektiv test, så du kan få vished – og inspiration til, i nærheden af hvilke strande du skal booke dit næste sommerhus 😉

Tre hurtige spørgsmål til at fastlægge din strandtype

Du går og dagdrømmer om din næste strandferie ved Vesterhavet…

Hvad foretager du dig på stranden i drømmen?

A Jeg går lange ture på en mennesketom strand og nyder naturen, vidderne og horisonten, mens det eneste, jeg hører, er bølgerne mod strandbredden
B Jeg bader naturligvis i Vesterhavet, slikker sol – og henter en lækker softice eller hotdog, når sulten melder sig.
C Så lidt som muligt! Folder en strandstol ud og læner mig tilbage med bare tæer i vandkanten.
D Flyver med drage, kører blokart eller går på opdagelse på stranden med en lokal guide, der kan fortælle mig mere om plante og dyrelivet.

Hvordan ankommer du til stranden?

A Jeg bestiger de høje klitter til fods, stopper forpustet op på toppen og nyder den vanvittige panoramaudsigt over havet, stranden og klitlandskabet, inden jeg tager turen ned til stranden.
B Da jeg og familien bruger det meste af dagen på stranden, tager vi ofte bilen og parkerer tæt på en strandopgang, der er nogenlunde handicapvenlig – så turen ned til vandet ikke bliver alt for anstrengende for de korteste og ældste ben (eller dem, der skal trække Esmark-trækvognen med alle pakkenellikerne).
C Jeg kører helst i bil helt ned til vandkanten – nemt, bekvemt og hurtigt.
D Det er lidt ligemeget, om vi går, kører bil eller tager cyklen, så længe der bare er masser af muligheder for at være aktiv, når vi er på stranden!

Hvilke faciliteter benytter du typisk på din strandudflugt?

A Jeg har ikke brug for nogen faciliteter, kun en container ved strandopgangen, hvor jeg kan aflevere det ‘havfald’, jeg samler op på mine gåture.
B Når man er længe på stranden, er det lidt vigtigt, at der er nogle gode toiletforhold ved stranden, og så er en iskiosk og nogle spisesteder i nærheden et must!
C Vi har egentlig det meste med selv, så vi kan slappe mest muligt af. Men et offentligt toilet i nærheden er selvfølgelig meget praktisk, hvis behov opstår.
D Efter nogle timer på stranden med fuld fart over feltet, er det fint, hvis der er mulighed for at tanke energi med noget af spise og drikke i nærheden.

Se dit resultat!

Det er tid til at afsløre, hvilken sommerhustype, du er! Har du flest…

A’er? Så er du natur- og mindfulness-strandtypen! Din drømmestrand er mennesketom og uberørt. Du elsker roen og freden, og naturen giver dig den ro, som du nogle gange savner i hverdagen. Der perfekte strandtur for dig er en, hvor du højst møder en måge eller en sæl. Du kan derfor med fordel booke dit feriehusophold uden for de velbesøgte badebyer og uden for skoleferierne.

Strandtype A

B’er? Så er du den sociale sommer-strandtype! Din drømmestrand er fuld af liv og badevejr, så du kan tilbringe hele dagen med badning, solbadning, sandslotsbyggeri og isspiseri. Og hvor du efter en lang dag i den friske havluft lige kan slentre ind forbi købmanden og købe ind til en dejlig grillaften hjemme ved sommerhuset. Du kan derfor med fordel booke dit feriehusophold i en af vores mange populære badebyer, hvoraf flere af dem byder på kendte og prisbelønnede badestrande, fx Søndervig Strand, Blåvand Strand og Henne Strand!

Strandtype B

C’er? Så er du livsnyder-strandtypen! Din drømmestrand er en bilstrand, hvor du hurtigt og nemt kommer frem til det, som det hele handler om: Afslapning i vandkanten! Du behøver hverken aktiviteter eller en masse faciliteter, for strandferien handler primært om at komme helt ned i gear uden alt for mange anstrengelser. Du kan derfor med fordel booke dit feriehusophold i nærheden af vores populære bilstrande, fx Vejers Strand.

Strandtype C

D’er? Så er du den aktive strandtype! Din drømmestrand er en strand, hvor du har masser af udfoldelsesmuligheder, hvad enten det handler om fart, spænding og sport eller at gå på opdagelse i strandens mange hemmeligheder. Stress og jag dæmpes som bekendt bedst ved at få pulsen op ude i den friske, salte havluft. Du kan derfor med fordel booke dit feriehusophold i nærheden af de brede sandstrande i Nationalpark Vadehavet, aka på Rømø og Fanø, hvor du kan tage del i dragefestivalen, prøve kræfter med blokart eller tage på en guidet vadehavsvandring.

Strandtype D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...