Strandnært sommerhus med sauna i Vejers, 4 personer og 1 hund

5
icon
icon
icon
icon
icon

Mågevej 2, Vejers

- Sommerhusnr.: 50059
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om en afslappende ferie tæt på havet? Så er sommerhuset på Mågevej 2 i det idylliske Vejers helt perfekt. Det charmerende sommerhus i de smukke grønne omgivelser er opført i 2019, rummer plads til 4 personer og 1 hund og er blandt andet indrettet med sauna og brændeovn – her er alle forudsætninger for at holde en hyggelig ferie i godt selskab!

Afslappende dage med brændeovn i stuen og egen sauna

Kom med indenfor i den hyggelige stue, som er kombineret med både spiseafdeling og køkken og danner de perfekte rammer for en ferie med masser af samvær. De store vinduer lader solens stråler komme ind og giver jer et smukt udsyn til den grønne, vestjyske natur, der omgiver jer.

Brændeovnen sørger ikke kun for en behagelig varme på de blæsende efterårsdage og i de kolde vintermåneder, men skaber med sine knitrende flammer også den perfekte ferieatmosfære.

Fra badeværelset er der indgang til sommerhusets helt egen sauna, hvor I kan slappe af og samle ny energi på ferien. Læn jer tilbage i varmen efter en gåtur i den salte havluft eller rund dagen af med et saunabesøg, inden I kravler under dynen.

Stor, delvist overdækket terrasse og gynge til børnene, Ladestation til El-biler

Rundt om feriehuset går en stor, delvist overdækket terrasse, som giver jer alle muligheder for at nyde den friske luft og havets brusen – så snart I træder ud ad døren. Der er sørget for gode havemøbler og liggestole til jer, og med feriehusets grill er det oplagt at flytte madlavningen udenfor på de lune sommeraftener. Til glæde for børnene er der lavet et gyngestativ.

Stranden og det mægtige Vesterhav ligger kun 300 meter fra ferieadressen og byder på fascinerende naturoplevelser, ligegyldigt hvornår på året I holder ferie. Også de firbenede gæster vil helt sikkert elske en gåtur langs vandet, hvor de kan snuse i sandet og dyppe poterne i vandkanten.

Vejers’ centrum har både gode indkøbs- og shoppingmuligheder, og I kan både stille den store sult på en af restauranterne eller den lille sult med en cremet softice på en af iscaféerne.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50059

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes und lichtdurchflutetes Haus. Liebevoll eingerichtet und die Küche ist sehr gut ausgestattet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, helles Ferienhaus in ruhiger Lage mit Blick auf die Dünen. Es sind nur 5 Gehminuten zum (Auto-)Strand. Es gibt eine schöne und große Terrasse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes, kleines Ferienhaus, das überwiegend gut ausgestattet ist. Die Einrichtung ist modern und schlicht.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:88 / 1.900
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...