Firestjernet feriehus med spa på fantastisk beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon

Marehalmen 71, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6593
6 pers.
Antal personer
200 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blot 200 meter fra stranden og Vesterhavet står dette nybyggede (2022), firestjernede feriehus klar til at byde jer velkommen til jeres næste ferie i Søndervig. I sommerhuset, der har en fantastisk beliggenhed på Marehalmen 71, kan op til 6 personer samles til en dejlig ferie ved Vesterhavet, hvor I kan nyde masser af afslapning i spaen. rejser I med elbil kan i lade direkte ved huset. 

Lys indretning, dejlig spa og skøn udsigt til klitter

Det nybyggede (2022) sommerhus på Marehalmen 71 byder jer velkommen med sin lyse indretning, hvor I uden tvivl hurtigt vil føle jer godt tilpas. Her har I et godt lysindfald fra de mange vinduer, som også giver jer en skøn udsigt til de omkringliggende klitter.

Stuen ligger i åben forbindelse med spisepladsen og køkkenet, som tilsammen udgør alrummet, hvor I kan samles til mange hyggelige stunder med at lave mad i køkkenet, spille spil omkring bordet og se film i tv’et. Med Chromecasten er det muligt for jer at streame jeres yndlingsfilm. Desuden har I Chromecast på det store soveværelse mod syd.

Feriehuset er indrettet med 2 badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme. På det ene af badeværelserne står der også en dejlig spa klar til at forkæle jer med masser af afslapning i det varme vand i løbet af jeres ferie.

Der er gode praktiske faciliteter i feriehuset, og takket være opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren slipper I altså for at skulle bruge en masse af jeres ferietid på praktisk husarbejde.

Flere skønne terrasser og udebruser

Udendørs har I flere skønne terrasser, hvor I kan finde jer til rette i havemøblerne og liggestolene på de solrige og varme feriedage. Mens I slapper af og nyder ferien på en af terrasserne, kan I høre lyden af brændingen i baggrunden. På sommerhusets udeområde har I desuden en udebruser, hvor I kan skylle det sidste sand af tæerne efter en tur på stranden.

I har også mulighed for at tilbringe de lune ferieaftener på sommerhusets udeområde. I har nemlig en gasgrill til rådighed, hvorpå I kan tilberede en lækker grillmiddag.

Fantastisk beliggenhed kun 200 meter fra stranden

Sommerhuset på Marehalmen 71 har en fantastisk beliggenhed, hvor I kun bor 200 meter fra de smukke sandstrande og brusende bølger. På få minutter kan I gå til det skønne Vesterhav, der inviterer til lange gåture og friske dukkerter.

Fra sommerhuset har I 1,7 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Søndervig kan I handle ind i supermarkedet og specialbutikkerne, men I kan også slippe for selv at lave mad og i stedet besøge en af byens skønne resturanter eller caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6593

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles großes und helles Haus mitten in den Dünen am Ende der Straße
Es gibt viel Stauraum in den einzelnen Schlafzimmern, große Arbeitsfläche im Küchenbereich
Toll ist die überdachte Terrasse, dort kann man auch windgeschützt den Tag genießen, wir würden es wieder mieten!

DE
D.
sagde , Deutschland

Der ungestörte Blickt in die Dünenlandschaft ist ein Highlight des Hauses.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben 3 Wochen in dem Haus gewohnt und es hat uns an nichts gefehlt. Die Lage in erster Dünenreihe ist traumhaft und die Ruhe sehr erholsam.
Die Betten sind sehr bequem und sauber und es gibt genug Stauraum.
Nur weil wir jetzt schon zum zweiten Mal hier waren,zieht es uns nächstes Mal in ein anderes Haus.
Nach unserer Meinung sind 10 Sterne nicht zu wenig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.961
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...