Charmerende stråtagshus med brændeovn midt i klitlandskabet

3
icon
icon
icon

Tornbjerrevej 56, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3879
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
6600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Tornbjerrevej 56 er rammerne sat for en idyllisk ferie midt i naturen. Det hyggelige stråtagshus oser af charme ude som inde, og den lyse og flotte indretning (med brændeovn og praktiske faciliteter) vil med det samme byde jer varmt velkommen.

Charme, ferieidyl og kvalitetsbevidst indretning med brændeovn

Leder I efter et rigtigt sommerhus med kvaliteten i orden? Så er det stråtækte sommerhus i Haurvig det perfekte valg. De 100 rummelige kvadratmeter har plads til 4 personer og egner sig både godt til den lille familie eller en romantisk ferie for to i det vestjyske. Begge soverum befinder sig på 1. sal – og er adskilt af en halvmur.

Indretningen oser af charme, og ferieidyllen er helt i top. De lyse farver skaber en indbydende atmosfære, og møblementet er et velbalanceret miks mellem modernitet, kvalitet og ikke mindst hygge. Små pyntedetaljer giver huset et varmt og personligt præg.

Husets hjerte er det kombinerede køkken, hvor I bl.a. finder en nespressomaskine, og stuen som munder ud i en hyggelig, udestue-lignende spiseafdeling med store vinduespartier, der giver jer udsyn til den smukke natur. I sofahjørnet står brændeovnen, som med sine knitrende flammer garanterer varme og feriestemning selv i det køligste, mest rå vejr.

Fantastisk, ugeneret beliggenhed i det vestjyske klitlandskab

Det er ikke kun indretningen, der charmer. Også udvendigt oser feriehjemmet af klassisk sommerhus med det fine stråtag og det vestjyske klitlandskab i baggrunden. På den åbne terrasse kan I nyde de naturskønne omgivelser og den friske luft i fulde drag – ganske ugeneret.

I kommer til at bo midt imellem hav og fjord, og der er hverken langt til Ringkøbing Fjord eller Vesterhavet, som hver især byder på helt unikke naturoplevelser ligegyldigt årstid, vind og vejr. Der findes intet mere forfriskende end en gåtur gennem klitterne med fred, ro og smuk natur så langt øjet rækker.

Har I lyst til at udforske ferieområdet, bør I helt sikkert køre den korte tur nordpå til den lille by Hvide Sande. Her er både fine forretninger, gode spisesteder og spændende aktiviteter for alle, og havnemiljøet med små kuttere og lystfiskere langs kajen er helt unikt og skal simpelthen opleves “live”.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3879

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes in den Dünengelegenes Reetdachhaus am Ende einer Sackgasse, vollausgestatte moderne schwarze Hochglanzküche,mit Geschirrspüler,Waschmaschine und Trockner,schöner heller Wintergarten mit Klavier, kleiner schöner Wohnbereich mit Kamin und 32 Zoll Fernseher, sehr schönes Obergeschoss mit zwei Schlafbereichen .

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles landestypisches Reeddachhaus mit hochwertiger Ausstattung und Liebe zum Detail. Sehr gut ausgestattete Küche. Traumhafter Wintergarten mit sensationellem Rundumblick aud Dünen und Heidelandschaft.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes, gemütliches und geschmackvoll eingerichtetes Haus in idyllischer Lage. Top ausgestattet, es hat uns an nichts gefehlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:100 / 2.700
Renoveret / Byggeår:2010 / 1962

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...