Sommerhuse i Vedersø og Husby

Trænger I til en pause fra den travle hverdag? En sommerhusferie ved Husby og Vedersø er den perfekte måde at koble af på, og den smukke og fredfyldte natur giver jer en helt uforglemmelig ferieoplevelse. Her er uspolerede sandstrande og unikt klitlandskab så langt, øjet rækker, og det idylliske ferieområde mellem Ringkøbing Fjord og Nissum Fjord sætter rammerne for en afslappende ferie med plads og tid til at nyde friheden sammen med dem, du holder af. Om end I planlægger den næste familieferie, en tur med vennerne eller en romantisk udflugt for to, så er Vedersø og Husby den perfekte feriedestination med sin helt egen charme hele året rundt og med en bred vifte af skønne feriehuse at vælge imellem.

Sommerhuse i Vedersø og Husby

I Vedersø Klit og Vester Husby finder I et stort udvalg af feriehuse midt i den vestjyske natur, der passer præcist til jeres behov og ønsker. Lige meget om I er på udkig efter noget helt enkelt eller noget mere luksuriøst, finder I et passende feriehjem her, og I bor tilmed i hjertet af det unikke klitlandskab på store naturgrunde, omgivet af uspoleret landskab og med det brusende Vesterhav som nabo.

Et sommerhus i Vedersø og Husby er helt ideelt til jer, der søger en ferie med fred og ro, men det ligger samtidig ikke langt fra diverse aktiviteter og udflugtsmål for hele familien.

Aktiviteter og underholdning for hele familien

Ferieområdet ved Vedersø Klit og Vester Husby har masser at byde på og er ideelt til en afslappende såvel som en aktiv ferie. Husby Klitplantage giver jer mulighed for at udforske naturen og dyrelivet helt tæt på med både afmærkede cykel- og ridestier, der snor sig omkring i den store plantage. Vesterhavet og dets vidde sandstrande ligger blot et stenkast væk, og ligegyldigt årstid, vind og vejr vil en gåtur langs vandkanten i den friske havluft gøre jer godt.

Trænger I til mere action, ligger de større byer Ulfborg og Søndervig kun et kvarters kørsel væk, og her finder I året rundt aktiviteter for hele familien såsom bowling, fitness, shopping og lækre restauranter. Der findes også en lokal købmand og flere spisesteder i Vedersø, hvis I blot ønsker en stille og rolig ferie i naturen.

Esmark Servicekontor

Vores kontor ligger i Søndervig, 15 minutters kørsel fra Vedersø. Her kan I komme i kontakt med os alle ugens dage, både på kontoret, over telefon og per mail. Har I lyst til at se mere, har vi samlet hele vores udvalg af feriehuse ved Vedersø og Husby HER.

Find sommerhuse i Husby/Vedersø

Find sommerhus

Ønsker til huset:
Nulstil » Alle søgekriterier » Skjul udvidet søgning »
Søg
Sommerhuse i Danmark
Ferie ved Vesterhavet
 • - Søndervig
 • - Hvide Sande
 • - Henne Strand
 • - Blåvand
  Det siger vores gæster om os:
  Søde og venlige mennesker i forretningen. Papirer og nøgle...
  » Se flere vurderinger af ESMARK her
  Spørgsmål til din sommerhusferie?

  97 31 50 40
  97 31 55 40
  post@esmark.dk

  ESMARK på facebook
  Sitemap
  Søger...