Centralt beliggende feriehus med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Fyrvej 26 hus 32, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60077
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I også trætte af, hele tiden at skulle finde en parkeringsplads til bilen, når I skal til stranden eller byen? Så er dette centralt beliggende feriehus med brændeovn på Fyrvej 26 det perfekte valg. Det ligger nemlig nemlig kun en lille gåtur fra Blåvands centrum og den skønne strand.

Hyggelige aftener foran brændeovnen

I husets indretning er der lagt stor vægt på hyggen, og det kan mærkes med det samme. Det veludstyrede køkken er forbundet med stuen og udgør husets hjerte. Her er der god plads til at lave mad sammen eller samle hele familien rundt om spisebordet til en runde kortspil.

For at runde dagen godt af, kan I alle sammen tage plads i sofaen. Drik et glas vin, mens I ser en god film i fjernsynet, og brændeovnens flammer knitrer i baggrunden. Her er hverdagens stress og jag hurtigt glemt.

Gåafstand til både strand og centrum

Kun en lille gåtur væk ligger Blåvands hyggelige centrum. Her finder I både indkøbsmuligheder og tøjforretninger, og et hav af lækre caféer og restauranter, hvis I bliver trætte af at lave maden selv.

En strandudflugt er også oplagt. Tag hinanden i hænderne og gå de 400 meter til stranden, som byder på masser af underholdning for både store og små. Her kan der bades og slappes af på de varme sommerdage, og på en blæsende efterårsdag kan I betragte det mægtige Vesterhav slippe sig løs helt tæt på.

Alt i alt det perfekte sted til en hyggelig og oplevelsesrig familieferie!

Vaskemaskinen er placeret i det fælles vaskerum der er beliggende i anlægget.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60077

DE
D.
sagde , Deutschland

Gemütliche Wohnung mit kleiner Terrasse, mit Kamin und allem ausgestattet was man benötigt.

DE
D.
sagde , Krefeld

Das von uns bewohnte Haus ist für eine Urlaub völlig ausreichend. Alles was an Küchensachen gebraucht wird, ist vorhanden. Die Möblierung ist einfach aber gut. Die Betten sind in einem guten Zustand. Der Parkplatz ist direkt vorm Haus.Wer einen ruhigen Urlaub in der Natur und am Strand erleben möchte ist in Blavand völlig richtig.
Der Weg zum Einkauf oder Shoppen ist Fußläufig zur erledigen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Klasse Ferienwohnung, alles da, was man braucht.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:109 / 80
Renoveret / Byggeår:2013 / 1986

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...