Skønt træhus til 4 personer – og hund – i Henneby

3
icon
icon
icon

Kærvej 16, Henneby

- Sommerhusnr.: 41782
4 pers.
Antal personer
2400 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Er I en lille familie, der leder efter et sommerhus, hvor I kan tilbringe jeres ferie i fred og ro? Og hvor jeres hund også er velkommen? Så er dette dejlige sommerhus på Kærvej 16 i Henneby det helt rigtige sted til jer.

Sommerhusstemning – med udsigt til det grønne

Straks I træder ind i dette sommerhus, bliver I mødt af et lyst og moderne interiør, som fortsætter i alle rum: alle lofter er beklædt med hvidmalede loftspaneler, som gør rummene indbydende og venligt.

Det store alrum med stue, spiseplads og køkkenet er velindrettet. De store vinduer lukker ikke blot en masse lys inde, men gør også at I herfra kan nyde udsigten til det grønne udenfor.

Den flotte kogeø deler stuen og køkkenet op – med plads til et glas vin og snak, mens der tilberedes mad i køkkenet. Køkkenet indeholder både mikroovn og opvaskemaskine.

Fra sommerhusets stue er der adgang til det flisebelagte badeværelse, der har indlagt gulvvarme. Ved siden af badeværelset ligger sommerhusets soveværelse, som er indrettet med en komfortabel dobbeltseng. I alkoven i stuen er der yderligere 2 sovepladser: herfra kan I nyde udsigten til haven, når I vågner efter en god nats søvn.   

Skønne terrasser og udestue

Sommerhuset ligger placeret midt på grunden, og med terrasser flere steder rundt om sommerhuset kan I nyde den dejlige have dagen lang. På terrasserne står både grill og havemøbler til jeres rådighed.

Og hvad med at nyde jeres morgenkaffe, imens I ser solen stige op? Den flotte udestue, som er placeret mod øst, er indrettet med komfortable møbler, hvor I blot kan læne jer og nyde naturen udenfor igennem de store glaspartier.

Oplevelser i naturen

Her på Kærvej 16 venter jer et sommerhus i rolige omgivelser i det attraktive ferieområde Henneby, hvor der både er golfbane og ridecenter. I Blåbjerg Klitplantage kan I nyde naturen, enten ved at benytte de gode vandre- eller cykelruter, eller også ved at bruge en af landets bedste mountainbike ruter. Eller også kan I besøge Filsø, som med dets unikke natur også byder op til fantastiske gå-og cykelture.

Den kridhvide sandstrand og den populære badeby Henne Strand med restauranter, en del specialbutikker og et supermarked ligger 2,4 km fra sommerhuset, og er altid et besøg værd – uanset årstid.



Soverum:1
Bolig-/Grundareal:62 / 2.260
Byggeår:1970

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...