Dejligt feriehus med spa, tæt ved hav og fjord, hund tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Baunebjergvej 36, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3946
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

I Haurvig, på Baunebjergvej 36, ligger dette hyggelige træferiehus til 6 personer. Huset er ideelt til den lidt større familie – eller til 2 par, som gerne vil holde ferie sammen. Her er ikke langt til hverken det fascinerende Vesterhav eller den rolige Ringkøbing Fjord. Her er alle muligheder for at nyde den skønne natur i ro og mag.

Praktisk og hyggeligt hus med brændeovn til 6 personer

Dette fine træferiehus byder jer velkommen til en dejlig ferieoplevelse i det vestjyske. Her er et dejligt stort og åbent opholdsrum med køkkenafdeling og spiseplads. Den veludrustede køkkenafdeling er bl.a. med stor fryser, mikroovn og opvaskemaskine.

Det hyggelige læsehjørne – og sofahjørnet – indbyder til familiehygge, måske med brætspil eller en god bog ved brændeovnen.

Mod syd byder de store panoramavinduer nærmest solen og naturen helt ind i stuen.

3 soverum, bad med spa og gæstetoilet

Huset her på Baunebjergvej 36 er på 103 m2 – til 6 personer – med 3 soveværelser, hvoraf 2 er med dobbeltsenge og 2 er med enkeltsenge.

Badeværelset er praktisk indrettet og har alt, hvad man har brug for, bl.a. et spabad, som inviterer til lidt wellness efter en lang dag ved stranden og i klitterne. Desuden er her også et gæstetoilet.

I den praktiske indgang finder I også vaskemaskine og tørretumbler, som nok især småbørnsfamilier vil sætte pris på – så kan man roligt lade børnene lege i vandkanten og i klitterne. En energireducerende varmepumpe finder I naturligvis også her.

Nyd solnedgangen og havets salte duft fra den lukkede terrasse

Solens stråler nydes bedst på husets lukkede terrasse. Her kan man roligt lade børnene lege, alt imens manden i huset måske tænder op i grillen. En dejlig grillmiddag med solnedgangen mod vest, havets brusen og salte duft – må være den absolutte nydelse og ren afslapning.

Området her er kendetegnet ved gode cykelstier – igennem sommerhusområdet – væk fra vejen og lige bag klitterne. En cykeltur til Hvide Sande er oplagt, og byen er altid et besøg værd med sit aktive og spændende havnemiljø. Besøget der kan også byde på spændende butikker, fiskeriauktion – og måske middag på en af byens gode restauranter.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3946

DE
D.
sagde , Gummersbach

Ein Ferienhaus mit praktischem Grundriss, einer schönen Südostterrasse, sodass man in der Sonne frühstücken kann. Das Ferienhaus ist sehr gut ausgestattet. Besonders gut gefiel uns der kleine Vorraum für Schuhe und Jacken, in dem sich auch mehrere Ablageflächen befinden. Leider liegt die Strasse recht nahe, im Haus aber nicht zu hören, lediglich auf der Terrasse. Der Strand ist leicht zu Fuss zu erreichen.

DE
D.
sagde , Itzehoe

Die Räumlichkeiten waren in Ordnung, aber die Sofas waren etwas unbequem.

DE
D.
sagde , Chemnitz

Sehr schönes und geräumiges Ferienhaus mit einer großen und gemütlichen Terrasse auf der man fast den ganzen Tag die Sonne genießen kann. Besonders gefallen hat uns das große Bad und die geräumige Küche.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.781
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...