Vinderen af overnatningen i fyret er…

Endelig er dagen kommet, hvor vi kan offentliggøre navnet på den heldige vinder af en helt enestående oplevelse; en overnatning for 2 personer i toppen af Lyngvig Fyr med udsigt over Vesterhavet, klitlandskabet og Ringkøbing Fjord😍

Og hvis du har gået og krydset fingre de sidste par måneder 🤞, så er du langt fra den eneste. For der har været rigtig stor interesse for den unikke gevinst fra både lokale og turister – tusind tak for de mange skønne og rørende historier!

Men én overnatning betyder også kun én vinder og vi har helt sommerfugle i maven over nu at kunne sige 📣

KÆMPE STORT TILLYKKE til…
Gabi Scheffer fra Sundern 👏

… som nu kan se frem til en lækker middag hos Kommandobroen i Hvide Sande 🍽️ lækkerier fra Vestkystens Gårdbutik i Houvig 🥂 solnedgang 🌅, stjerneskud 🌠 og måske lidt søvn 💤 i toppen af Lyngvig Fyr samt en lækker morgenmadsbuffet hos håndværksbager Ejvinds i Søndervig 🥐 og en lang række spændende historiske oplevelser hos Levende Historie – Rinkøbing-Skjern Museum.

Overnatningen i Lyngivg Fyr er nu udloddet!
Har du lyst til at sove, om ikke oppe i fyret, så i det mindste ganske tæt på det, så du kan sidde på sommerhusets terrasse om aftenen og nyde det svajende lys fra fyrtårnet? Så tjek vores store udvalg af sommerhuse i Nr. Lyngvig lige her.
På gensyn i Nr. Lyngvig!

Mød forfatteren - Mette

Jeg er opvokset i Hvide Sande og flyttede efter en årrække med uddannelse i større byer tilbage til min hjemby i 2012. Jeg elsker naturen, solopgangene over Ringkøbing Fjord - samt det faktum, at jeg er så heldig at bo et sted, hvor rigtig mange mennesker hvert år tilbringer deres dyrebareste tid; ferien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort, men bruges kun til at sikre bloggen mod spam samt til at kunne kontakte vinderen direkte i forbindelse med eventuelle konkurrencer.
Krævede felter er markeret med *

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...